Ненчев поиска демократите да седнат заедно и да се разберат

Така и не разбрах кой стои зад протестите, обяви бившият военен министър
16 юли 2020 08:40, Красимир Ангелов
95
Ненчев поиска демократите  да седнат заедно и да се разберат
Снимка: БГНЕС

Така и не разбрах кой стои зад протестите, а някой трябва да поеме отговорността, обяви пред bTV бившият военен министър и председател на БЗНС Николай Ненчев.

Още по темата
По думите му страната е изправена пред много тежка криза.

"Моят призив е към всички наши колеги, които определят себе си като демократи и евроатлантици, много бързо да седнем на една маса, да уточним подробности, да поемем отговорността за тези протести и да кажем какво следва след тях", обяви Ненчев.

Той бе категоричен, че не участва в момента в протестите, защото не би се наредил до лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев.

Според него обаче няма съмнение, че бизнесменът Васил Божков стои зад организация на шествията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
50
 
! Отговори
Грубиян преди 3 години
Ненчев винаги е бил ***. Няма какво да му коментираме.
36
3
 
39
 
! Отговори
Папагал преди 3 години
Тоя се изказа като *** , пък и зъби точи. Господ дано я пази България, защото иначе..
35
17
 
42
 
! Отговори
До протесторите преди 3 години
Протестите очевидно са организирани от мафията в изгнание(черепа,василев),както и от олигарси с накърнени интереси.Те,заедно с кукловода радев,които от близо 4 години сее омраза(включително на 31.12) и работа за 5 пари не свърши за държавата.Това е ядрото на протестите.Към него има и много млади хора отишли на купон,омръзнало им статуквото(ами сменете си гаджетата бе),недоволни от свободията(ако се бяха родили само 30-40г по рано,щяха да подскачат в Белене и не като ядрени физици).
34
16
 
41
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Прав е Ненчев, зад протестите стоят "Черепа", "Тълпата", фигуранта и тези дето се опитаха да го съдят, затова че като бивш военен министър на страна челенка на ЕС и НАТО, захвърли на боклу.ка руската оферта за ремонт на МИГ-овете, тъй като раССия беше тази която ги вдигаше по тревога и изчерпваше ресурса им ... !!!
33
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слухтят кой е в ядрото на протеста, за да ударят по него. Стари военни и милиционерски тактики. Няма да се откажат от подмолните номера, научени от ДС. А пък уж предлагат да се седне на маса за преговори."Тайната вечеря".
32
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подлoгата на ББ - комунягата ще говори за демокрация... "Кой стои зад протестите? Щото ако е никой, да седнем да се разберем и да ги яхаме!" - това се чете от думите на този наглeц.Да се махат всички политици от протеста, всички носят солидарна отговорност за положението в момента!
31
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сядането на една маса с уж демократите е с цел някои да бъдат купени, други сплашени, за трети да се вадят компромати...
30
2
 
42
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Като се появят тия стари *** и лакеите на Костов и прецакват желанието за протест на всички!!!
29
1
 
43
 
! Отговори
българин преди 3 години
Алоууу,Ямболски цър в у л! Какви "демократи" бре? Като тази мутра пишеща се вече години "демократче"?! Та вие всички сте такива бре! Все над 50 и кусур години 60.Млади хора са нужни вече! Нямащи нищо общо с тогавашното време! Да се измитат всички с мутрата! В следващият парламент.Стари муцуни от времето на прехода.Нямат место в Парламента! А ти пак за Старите като теб мутри говориш?!Оставка и да си вървят по живо по здраво!Вече няма тези или онези.Има само народа!
28
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно проблемът е балкански поток, а не протестиращите. А те "милите" си мислеха, че промяна правят. На другите срещу Радеф вече контрапротестиращите ще са агитките и там ще стане лошо, защото много хора няма да искат да се върнат в комунизма.
27
1
 
42
 
! Отговори
Айде де преди 3 години
Откъде изпълзяват от дупките разни стари муцуни и почват да ръсят едно и също,а?
26
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почнаха да надигат глави най некадърните демократи. Я кажи какво стана с ремонта на миговете в Полша.
25
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е важно кой стои зад протестите, а какви са исканията на протестиращите. Каква отговорност иска от протестиращите? Каква е вината на протестиращите, че за отговорност ще говори Ненчев? Нима 10 год. някой пое отговорност за корупцията във властта и обедняването на народа?
24
4
 
42
 
! Отговори
пешо преди 3 години
До Анонименче Божков подпомага протестиращите е толкова сигурно, колкото че утре ще съмне.Но той няма ли право на това, след като Бойко и Горанов го смазаха некоректно. Когато неговите данъци отиваха при тях вместо в хазната-мълчаха.когато спря да им дава стана най-големия престъпник.Ако аз бях на неговото място, колкото и да мие неприятен божков ,щях да търся начин да им отмъстя.
23
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е изненадващо, че не разбрате кой стои зад протестите. Разбирането не е като далаверата. Разумът и разбирането винаги ви е убягвало.
22
2
 
48
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Тоя неграмотен ***, заедно с ибриците борисов митов паси и плевнелиев искаше да кара турци да ни пазят небето.А феновете на подробни некадърни *** във форума се виждат какви ценности споделят.ПП. Сигурен съм, че бащите им са ги били от яд, когато не сме станали 16та республика.
21
1
 
43
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Тоя беше от предишните патерици на герберастията...
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯСкоро ще се види колко е народът.
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6А какво се случва последните години?
18
0
 
36
 
! Отговори
Каракочев преди 3 години
Ха, ха, ха. Стратегът от Кукорево изпълзя от дупката.