Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета

Президентът коментира в Пловдив случващото се в страната
Обновена: 16 юли 2020 18:09 | 16 юли 2020 18:00, Петя Славова
376
Радев: Никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета
Снимка: БГНЕС

Има народи без правителства, но няма правителства без народи. Младите хора осъзнават своята мисията – на тяхното поколение, заяви в Пловдив президентът Румен Радев, предаде БГНЕС.

Българите вече са на улицата. Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността, заяви държавният глава.

Още по темата

Главният прокурор имаше множество възможности и то с железни улики да разкрие огромните злоупотреби на властта. Естественият изход е оставка, никакви прегрупирания не могат да спасят кабинета. Хората няма да се приберат преди да видят оставката на правителството и на главния прокурор.

Аз нито познавам този "Шиши", нито Доган, нито Божков. Друг е давал, в случая премиерът, огромни обществени поръчки – за милиарди, на "Шиши", друг е раздавал банки. Така че който е имал вземане даване с целия този кръг, сега ще трябва да си носи последствията, коментира още Радев по повод казаното сутринта от премиера Борисов.

За сега не коментирам, отвърна Радев на въпроса дали е готов със служебен кабинет и добави: "Аз съм готов с всичко".

Президентът днес е в Пловдив, където се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев". В града под тепетата Радев бе чакан както от привърженици, така и от недоволни, скандиращи "оставка" срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
6
 
1
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До 293Гледаме ги вашите " експерти" в кабинета , в парламента, в прокуратурата.Държавата цъфти, на чело сме , управлява ни ни един гений на мисълта. Като го слуша човек и си вика , бога ми , аз живея някъде другаде, може би в паралелна реалност.Малко така не ви ли е срам ,че подкрепяте толкоз глуповат човек.Май не ви е, явно сте на неговото ниво, а може и по - ниско.
275
4
 
10
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Радев е готов със служебния кабинет. Министър председател Жан Виденов и министър на финансите Румен Гечев.Много добри специалисти.
274
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛАВЯНОВСКО МИШЕ
273
5
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
До Анонимен-250Всичко това което изброяваш,не означава че фигуранта-президент е много умен!Обучението в армията цели,да те принуди да изпълняваш,без да мислиш и Резидента е пример за това!
272
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова неприятна фигура за президент не сме имали никога. Сив, злобен и безкрайно елементарен човек.
271
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм съгласен с Радев, че преходът бил започнал с мутрите. Той вероятно през 1989 е бил на учения и не е разбрал какво е започнали
270
5
 
20
 
! Отговори
Кора преди 3 години
За мен вече не си президент, искам ти оставката. Искаш рестарт-да дойдат новите и да управляват като старите, че са много гладни. Защо не искаш Ввлико народно събрание и промяна на системата - нова конституция, депутатите на половина, образователен ценз за тях-Бат Сали и Ангел Исаев?, мажоритарни избори и т. н. Явно и ти обслужваш чужди интереси!!!!!!
269
16
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 305: Пок г'лупости по опорната точка "Кремъл, Путин, зеления чорап' и т.н?Президентът Радев е натовски генерал, учил е в САЩ (а там не приемат кой да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а бат'ти Бойко без преводач е за никъде.
268
18
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Много п'ростотии в коментарите. Но това няма да помогне на Бойко и гербаджиите. Времето им изтича.Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Няма как да я подаде и след това пак да се представя като "баш бабаит". А и Радев със служебното правителство ще вкара машинното гласуване на изборите.Нека се държи до последно - и ще загуби като за последно.
267
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
генерал в атака.егото му го тегли.
266
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-антибългарският президент на България Не Президент, а Фигурант - кремълска марионетка !Легенда:Радев = жалка фигура с главна буква - ФигурантРадев = кремълска марионетка, лакeй, васал - Фигурант
265
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Шведски се изказа
264
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ел Чапо, Божков си е паркирал луксозната яхта в хотела на Нинова в Гърция. Чест гост там са и сем. Радеви. Сигурно там са планирали да празнуват след бунтовете
263
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев подстрекава към бунтове и иска да се лее кръв по улиците. Не му дреме за исканията на хората, стига да се докопа до служебно кабинетче. Спрете психопата, докато е време
262
6
 
21
 
! Отговори
Народни душмани преди 3 години
Радев и Божков искат оставката на Гешев! Има нещо общо между тези двамата - и двамата са разследвани за престъпления. Божков - за многобройни криминални, а Резидента - за няколко престъпления по служба свързни със любовницата му, ковто от немай къде му стана жена, за да се потушат компромати. Рушветите за Грипен трудно ще се докажат!Още по-лошо,ако е изпълнявал Кремълско поръчение да вземаме несъвместими с Натовските системи самолети и то без необходимто въоръжение за сваляне на МИГ-ове.
261
5
 
20
 
! Отговори
Криминална революция преди 3 години
Хайде бе, кога ще го сваляме този хасковски ***. Такива *** не трябва да ги пущат да ходят по жълтите павета, пък приятелите му олигарси ни го инсталираха в президентството. Чак служебното правителство му наредиха, а сега плюнчат молив за ново, че част предното е с предстоящи съдебни дела. Брей, каква е тази столетна необяснима любов между комунисти и престъпници ...или това са различни наименования на едно и също!?
260
4
 
19
 
! Отговори
Да бе да преди 3 години
До АнонименЕи ти с многото мъртви клетки,я ми кажи кой са експертите от протеста.Бабикян ,адвокатчето и все бивши некадърни ***.Аааа божков е експерта а .Малоумиеее.
259
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 258 AdiПредпочитам по-малкото зло!Глава нямаш ли? По малкото зло си остава зло!Решение напр. е експертно правителство, но това за двуклетъчни е висша кауза!
258
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоалетна чиния си ти комунист долен
257
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на Радев! Радев вън заедно с мафията, заради която иска Гешев да спре