Симеонов атакува незаконните строежи в летните сараи на Доган

Той сигнализирал за нередности още през 2014 г.
77
Симеонов атакува незаконните строежи в летните сараи на Доган
Снимка: БГНЕС

След като мине гласуването по вота на недоверие към правителството в парламента през следващата седмица, лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще постави въпроса за премахването на незаконните строежи на парк "Росенец".

„От 2014 г. водим битка упорита борба срещу узурпирането на Черноморския бряг от Ахмед Доган. Сега е модерно да се говори само как Христо Иванов отишъл там. Поздравявам го, това е смела постъпка. Добре, че отиде, защото нас никой не ни отразяваше, когато 2014 г. подавахме сигнали за тогава незаконното строителство. Подавахме сигнали за незаконни допълнителни строежи, извън строителните разрешения“, отсече той.

Още по темата

Симеонов каза, че партията му е давала сигнали за промяната за предназначението на сградата, която е на "Росенец", защото тя по документи се води база за водни спортове.

"Да ви прилича на база за водни спортове? Това си е чист хотел“, отсече той.

По думите му НФСБ е подавала и сигнали в прокуратурата срещу незаконното преграждане на общинския път към "Росенец" и в резултат на това през 2015 г. бариерата е била премахната, но след това отново е върната.

Симеонов обвини почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, че е обикалял с хеликоптер и е избирал къде да си направи база.

"Първото място, към което се беше насочил, беше остров "Св. Анастасия", след като там не му се отвори парашута, поиска да вземе Военноморската база в Созопол, която е до пристанището срещу Созопол и най-накрая успя да закупи 9 дка от "Лукойл" през една депесарска фирма "Хермес - Солар". Дълга история, за която няма да ми стигнат новинарските емисии", допълни още Симеонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
2
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Стана навик,т. нар. "патриоти",да се мобилизират,когато се зададат избори.Единият "подхваща" турците,другият "подхваща" ц.....те и всичко за което са се правили на глухи и кьорави през повечето от три години дремъне в НС,те отново започват демагогството си със събаряне на сараи,изселване на роми и т.н.Това за 300.лв.минимална пенсия,остана в историята. Това беше тлъста стръв,за обърканите пенсионери.Борисов каза,колегите ми от коалицията,ме посъветваха да останем до края на мандата си.Позор!
63
2
 
4
 
! Отговори
Уточнявам: преди 3 години
До Анонимендоган не е ДС,той е бил жалък доносник на ДС!!! По времето на ДС такива дерибеи като доган,които да се разпореждат с РОДИНАТА ни нямаше!!! Безродниците в поза партер съсипаха ДЪРЖАВАТА ни,а накрая ДС им стана виновна!
62
1
 
2
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Този неадекватник да престане да лъже,защото само преди няколко часа изтече достоверна информация,че точно общинските съветници на всичките пишман патриоти в Бургас са гласували пътя към сарая да бъде подарен на господаря им доган и затворен за БЪЛГАРИТЕ! Затова еничарите и башибозука не допуснаха хората до брега,който е ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ!!! ПОЗОР!!! ОСТАВКА СЕГА и ВЕДНАГА!!!
61
2
 
1
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 години
Ямболския мушморок с ромски корени се опитва да отвлече вниманието от близката развръзка.След седмица ще е в канала ,заедно с вожда на герберастите дон Барба Ганьос.НЕНУУУУУУЖЕН !!!Връщай откраднатите милиони Валерко! Връщай и се омитай към ямболското гето ,където роднините ти те чакат.
60
1
 
2
 
! Отговори
винкел преди 3 години
да си изкараш кабеларката от чуждите шахти
59
1
 
0
 
! Отговори
Gumen Gadeff преди 3 години
Gaz pikae,6toto t9bva da vru6ta pa4kite na 4erepa sled film4eto s 4ekmedjeto na Boiko!!
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя па, сетила се мара да се побара.....ВЪН БЕ КЕУЕШ
57
3
 
6
 
! Отговори
СЕМИ преди 3 години
Симеонов,Симеонов,как не разбрахте,че сте вече осми нулев коловоз,а и влака,мотрисата са не за смяна,а липсват!Траверсите ги няма ,а машиниста чака плащане на минута по 500 евро в цяла банкнота!Пътници на времето! и на крадливия Бойко Борисов!
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган е ДС и КГБ
55
3
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Не се прави на интересен, шефе. И пеленачетата знаят как лижеш г---а на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ.И как до сега имаше десетки удобни случаи да напуснеш "управляващата" ни мафия с достойнство, ама ги пропусна.Защото КОКАЛ НЕ СЕ ДАВА. КОКАЛ СЕ ОТНЕМА (особено когато е тлъстия държавен кокал).
54
1
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
До АмиКои български политици? Коалиционните му партньори БСП ? Или турските министри, които смятат половин България за тяхна територия и си идват по Кърджали като у тях си? Или "българското" мюфтийство, което се издържа от Турция? Кой !!!
53
2
 
10
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Нали вие - българските политици, го направихте онова *** бей, "почетен", и не знам какво си още, че и му ръкопляскахте до полуда ...!!
52
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SHEFAПатриотите не управляваха през 2014 година,нито с правителството на ГЕРБ,ДСБ и АБВ, какво си се нахвърлил върху тях,те нито имат вина,нито имат такава власт и мнозинство,че да решат нещо!Те и сега много неща искаха ОП,но не им приеха предложенията,последния закон им го отхвърли Нинова и набута хората с антисоциални мерки за вземанията.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и аз искам да си купя ТЕЦ-Варна за 3 000 лв, давам 6 000лв.къде спахте за тази врътка нали беше вице премиер.
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
begai da atakuvash chernia pliaj, atia i chernomorec...nekoi pak mnogo marsi i tsapa moreto...
49
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ли се сети да ги атакува, когато народът се вдигна, а иначе си взимаше мирно и тихо заплатката предходните години и чат пат измисляше по някоя глупост, да искара некой лев.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
koi ima fakti, da slaga v neta...samo dran, dran...to daje i kravi s kambanki nemate, nito ovni s chanove...
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
na 31:koi hotel da gleda, ve...to edin li sa, dva li sa...trea mu oste edin 5 godishen mandat s 100 procenta samo letni dni da obhodi i razgleda vsichkite...da gi testva...neka ide da si oplakne kokalite v moreto s fiziologichen raztvor...v aptekata naish kolko struvat 10kapki...?! da e po-lesno na studentkite arheolozi setne...:-)
46
2
 
9
 
! Отговори
факт преди 3 години
Никой не обсъжда темата за Незаконно построените Сараи... само за няколко бараки и вълнолома...
45
17
 
2
 
! Отговори
Симеонов преди 3 години
да не писка, че едвам се дореди до властта и приятелите на Доган от европейския парламент бързо-бързо ще орежат финансирането на страната с европейски фондове поради "накърняване върховенството на закона". Време е в тази държава да разберем, че получаваме еврофинансиране благодарение на Пеевски и Доган, а не въпреки тях и да спрем да ги хулим. Това е Европа. Ще си строят къщи за тъщи, ще си строят магистрали, сараи и т.н. право им е.