Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
10
 
3
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
То ДПС не е слизало от властта, виж всички спорни закони на ГЕРБ с подкрепата от кого се приема. Виж ключовите министри от кого са предложени. Виж по държавните институции на важните постове кои хора са назначени.
67
6
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До от 58..... Правилното е и Радев и Борисов да си подадат оставка.... Баце е лесен на оставки, вече два пъти е продавал. Но как виждаш тоя неадекватник Радев да даде оставка? Та той така се е озлобил и настървил, че е готов да мине през трупове само и само да се отмъсти на Борисов и на Гешев. Особено сега е като хиена, която е помирисала кръв и преследва слабо и болно животно.
66
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтудентМедицинаТова че викаме, не означава, че не знаем какво искаме.и какво искате бе? Да върнете БСП+ДПС на власт ли? *** да назначи служебно правителство, което за 2-3 седмици да окраде каквото намери в хазната и после да се изсули като мокра връв ли?Искате да върнете 1997 година ли? Тъпанapи.
65
2
 
5
 
! Отговори
Райна преди 3 години
Каква е тази държава, в която някакъв МутроШиши има такова голямо влияние, без значение от управляващите??? Защо всички признават съществуването му, но никой не го разследва, интервюира и т.н. И очевидно премиерът и президентът смятат това за нормално, та само си го подхвърлят като горещ картоф.
64
10
 
5
 
! Отговори
Мутри вън ! преди 3 години
Достатъчно крадохте 11 години !
63
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешефтев тамън се нанесе - и сега да го разкарат ... ще драпа до край! - като истинска мутреса!
62
6
 
22
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
До ЧебурашкаЧак ми става обидно за тези млади хора. Повтарят опорните точки на Бабикян без да се замислят, без да разсъждават. Искали "смяна за системата":) Ок, а каква "система " предлагате? РадеФ ли ще ви смени? Божков? Нинова? Пикаещия във фонтана или Майчето Галева? Те знаят ли, че Радеф го монтира Решетников за да вади България от ЕС??? Жал ми е за тях.
61
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете с тази глупост, че ще дойдат комунистите. Комунистите отдавна са тук в лицето на ГЕРБ.А Гешев си пада малко нещо сталинист. Направо го сърбят ръцете да върне добрите стари методи на НКВД. Да ни съди с тричленки. Радост би било. Хубаво би било. И скоро ще е готово. Ако мълчим!
60
2
 
3
 
! Отговори
до Емо преди 3 години
Направи си реклама а сега кажи гениалната ти дълбоката мисъл която ще разреши икономическите проблеми и политическите проблеми на България.
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3ти ден няма вест от черепа ,парите за протеста свършват и тълпата скоро ще заприлича на футболен отбор от А окръжна гпупа. Черепа е поръчан , а може и да е угасен, няма как такъв *** да клати цяла държава
58
13
 
6
 
! Отговори
СтудентМедицина преди 3 години
Това че викаме, не означава, че не знаем какво искаме. Означава, че сме гневни и не можем повече да търпим. Означава, че имаме достойнство и сме готови да го браним със зъби и нокти.Означава, че ни писна. Че искаме да си върнем държавата от мутрите. Искаме оставка и справедлив съд за правителството, Гешев, Пеевски, Доган, Божков и всички, които вкупом изнасилиха държавата ни. Искаме да останем тук, а не да емигрираме. Искаме нормален живот!
57
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли да се организира масова разходка до Банкя, Бистрица, Симеоново и Драгалевци до палатите за милиони на служителите на най-бедният народ в ЕС, на които въпреки че народа им е работодател са се запънали на изхода и не искат да си ходят
56
4
 
3
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Моето мнение, като гледам коментарите и изказванията, е че хората се плъзгат по повърхността на проблема. Всеки, дори и експерти, политици и учени, четат набързо, мислят стереотипно и затова правят повърхностни заключения.Аз съм съвсем различен тип личност. Аз, за разлика от учените, политиците и всички коментиращи, мисля в дълбочина върху проблемите и виждам нещата много по-правилно от другите хора.
55
3
 
5
 
! Отговори
от 58 преди 3 години
На практика народа е разделен между това коя олигархия да защитава, а не това народната дума да е тежка.Правилното е и Радев и Борисов да си подадат оставка защото и двамата не работят за народа в момента.А си играят като деца в детската градина обаче от тяхната детска игра българския народ губи много пари а те не са деца да им прощаваме ,те са избраници на народа да вършат работа.
54
20
 
2
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Бойко отивай си!! БСП победа!!
53
3
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Bad CompanyКой да им обясни, "демократа" Радев ли? Нали вчера обяви като един истински ръководител на протеста, че диалог не може да има и трябва да се протестира до падане на правителството. Във всяка нормално държава щеше да има импийчмънт или да го арестуват за опит за държавен преврат. Но Бойко се прави на европеец и го остава да си разиграва коня.
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес нямаме и за белот хора, къде избягахте
51
4
 
3
 
! Отговори
до 49 преди 3 години
Нещо не виждам народната тояга ,погледни надолу коментарите дори статиите по темата едните защитават единия кръг на олигархиите тези които Герб не им дава това което искат и организират протести и други които защитават други олигархиите които Герб се понасят.Но не виждам никой които да казва дайте нещо по добро на народа а само дайте на нашата олигархия повече.
50
4
 
18
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Няма лошо да протестират. Тяхно право е. Само някой да им обясни , че с недемократични средства демокрация не се прави. Прави се диктатура. А тази диктатура ни води в Азия. Тези младежи идея си нямат що е това комунизъм и руски ботуш.
49
2
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Психолеви и психодесни в един и същи строй под лозунга на Божков и стимулирани с неговите пари!