Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта
19 юли 2020 19:28, Анисия Иванова
216
Единадесети ден на протести в София, утре блокират и сгради
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден се очаква в центъра на София да се съберат протестиращи. Организаторите обявиха, че протестът ще премине в нова фаза от утре.

Началният час на протеста е 19.00 часа, а хората вече се събират на площада пред Президентството.

Днес се очаква да се дадат повече подробности за планираното за утре блокиране на парламента и други обществени сгради, съобщи Bulgaria ON AIR.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта. Исканията на протестиращите остават непроменени - оставка на правителството и главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
8
 
6
 
! Отговори
избирател преди 3 години
До 87-миСтига с тая мантра РУБЛИТЕ!!!Изтърка се...Борисов сам самичък се изтъпани и сам го каза,че по време на радиацията от Чернобил,маршерувал с пионерска връзка!Простата сметка показва,че е бил 27 годишен...Или пак лъже,или е повтарял многократно началните класове....
87
1
 
6
 
! Отговори
Юпитер преди 3 години
Отставката няма да свърши никаква работа, трябва тотална лустрация на всички заемали длъжности в държаваната администрация последните 30 години. Мафията е впила пипалата си от най-ниските етажи на институциите до върха им и ги ползва да обслужват нейните интереси, а не на народа, който ги издържа.
86
1
 
7
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
До АнонименИма ли протести каквито и да било, хората в 90% от случаите излизат За Да Протестират!! А не За Да Подкрепят! Това е отговора на въпроса ти. На следващите избори ще разбереш колко са подкрепящите.
85
0
 
5
 
! Отговори
1944 преди 3 години
До избирател- ти явно четеш между редовете...!но шумкаря си остава шумкар!НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИНИ...!
84
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да ви кажа точно ГЕРБ защитава със зъби и нокти всички руски проекти включително фирмите на Доган и Пеевски, които са о доста голям % руски капитал.
83
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаАми ти не сменяш дилъра! Какво друго да напиша???Хихихихихихихихихххх!!!
82
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Данчето трябва да си ходи.#ДанчеСлезЗащо в София ГЕРБ не получи подкрепа, а трябваше да идват хора от цялата страна? Възниква въпроса как печелят тези хора изборите в София от 2008 година са на власт без прекъсване?
81
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 84Ти може да искаш в ес, но други може да не искат. Главатарите ги таковат с 200, ама те са си такива - обратни. Освен това Тулупът им е удобен и послушен. Нищо, че е ***. ес се интересува от печалбите на техните фирми и безмитния експорт към Бълxapистан.
80
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, Ваньо, Ти си го избра, БудаГейт, ЯневаГейт, ДДСГейт, НДКгейт, ДАИгейт, ДжиПиГейт, СуджукГейт, БарселонаГейт, АпартаментГейт, НАПгейт, УбийциГейт, ФурмиГейт, Тефтерчето на Златанов и още няколкостотин скандала и гейтове и корупционни далавери!
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До избирателти па за няколко рубли ще си потрошиш клавиатурата бе. Върви да крякаш на площада, поне 50 кинта ше вземеш.
78
2
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... искаме да сме в ЕС ГЕРБ трябва да си отиде..... Ако дойдат проруските предатели на власт ще гледаш ЕС през крив макарон.
77
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 78Делянчо, ти ли си, бе Шиши?
76
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искаме да сме в ЕС ГЕРБ трябва да си отиде. Не вярвам някой да ни подкерепи за каквото и да е, и то след като са чули главатарите им да се хвалят как са ги опънали с 200 в дупарите.
75
5
 
19
 
! Отговори
от Добруджа преди 3 години
От къде на къде ще ми блокират държавата.КВИ СТЕ ВИИ БЕ НЕХРАНИ МАЙКОВЦИ?И това ми било демокрация,нещо сте объркали епохата...!
74
18
 
4
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Добър вечер,на всички!Нека оставим за момент протеста,на страна!Нека поговорим,за новия герой на Алеко Константинов,в творбата му, " До Брюксел и назад.".Та според изказване на тоя герой,носещ сребърна бъклица с розово масло,в Брюксел,на 27 години е бил...да кажем 7 клас и е маршерувал с пионерска връзка,на манифестация,ОБЛЯН с чернобилска радиация!!!Ако е вярно и премиера ни,на 27г. все още е бил пионерче?!Ей богу,не ни трябва толкова УМЕН премиер!!!
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаТи си неадекватен. И не сменяй дилъра, много е добра стоката!
72
4
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Bad CompanyАми толкова им е акъла. Уж били за Европа, учили на Запад а подкрепят откровено проруски политици и олигарси подкрепяни от Москва. Особено протестиращите в страните от ЕС, не виждат ли какво бъдеще им готви руската марионетка Радев?
71
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е полицията да раздаде шамарите! За най-кресливите ще има и допълнително!
70
4
 
5
 
! Отговори
До Райна преди 3 години
Пеевски е един много успешен бизнесмен, не само у нас , но и в много други страни. Човека има бизнес нюх. Именно заради неговите качества го взеха и в ДПС, както и това, че работи еднакво добре с всякакви кабинети без значение от коя партия са съставени. Който и да състави ново правителство ще продължи да работи пак с него. Всеки иска да работи с успешни хора.
69
8
 
1
 
! Отговори
тия ме съмняват преди 3 години
А бе накрая да не излезе,че тия протести са поръчани от Герб!?