От ВМА уточниха: Предстоят нови тестове на Борисов и Желева

Тестът на началника на политическия кабинет на премиера бил "съмнително положителен"
24 юли 2020 14:30, Красимир Ангелов
156
От ВМА уточниха: Предстоят нови тестове на Борисов и Желева
Снимка: БГНЕС

От ВМА също излязоха с информация по повод информацията за положителен тест за коронавирус на началника на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов - Деница Желева.

"Във връзка с постъпили множество запитвания от средствата за масова информация, Ви уведомяваме, че след завръщането от Брюксел на делегацията, водена от министър-председателя Бойко Борисов са взети проби за PCR-тест за COVID-19 на всички нейни членове. Всички резултати от вчера, 23.07.2020 г., са отрицателни, с изключение на този на г-жа Деница Желева, който е отчетен като съмнително положителен", отбелязват от ВМА.

Още по темата
"Подобни резултати (съмнително положителни) се отчитат по 4-5 на ден в лабораторията на Военномедицинска академия и съгласно процедурата се повтарят с различни тестове и в други лаборатории, а лицето се поканва за повторна проба на следващия ден с препоръка да избягва контакти и да предупреди контактните лица до потвърждаване на окончателния резултат", уточняват от лечебното заведение.

От там уточняват, че на Желева, на премиера Борисов и екипа му са взети втори проби, като вчерашната на г-жа Желева е изпратена за изследване и в Националната референтна лаборатория.

Министър-председателят Бойко Борисов и ченовете на делегацията са предупредени, че трябва да избягват контакти до излизане на окончателните резултати. Към настоящия момент, 24.07.2020 г., 13.30 часа, резултатите от PCR-тестовете на всички тествани от делегацията са отрицателни", отчитат от ВМА.

От гледна точка важността на проведената среща и контакти в Брюксел, на премиера Борисов и г-жа Желева отново ще бъдат направени PCR-тестове през сладващите дни, уточняват от болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
9
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Аз какво ви казах? Казах ви, че и Желева го няма ид а не зеносвате ся жената с карантини. Довечера да си легне с Бойко, да се погушкт, да намачкат чаршафите. Имайте все пак малко милост към Величеството! И той е човек, и той е мъж има нужда от женска ласка, а и вече, какво друго му остана?:)))
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марияна Николова.Протеже и любовницa на Симеонов.2013 г :"Как да не разбирам от компютри? Най-малкото, което е, всеки държавен служител трябва да има минималните нива на техническа и информационна грамотност разбира. Аз в рамките на администрацията, в която съм работила, съм преминавала през различни обучения, включително притежавам и квалификацията IT Card".Николова вчера беше избрана от премиера Бойко Борисов да оглави Съвета за киберсигурност.Ем нз.
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да му направят и тест за бременност!
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПСР реагира и на част от РНК-то на вируса, тя може преди месец да е била в активна фаза, затова Исландия примерно тества всички, които са позитивни, но здрави за анти тела и набазата на това решава дали някой се вофи активен или възстановен. А хората са извършили вече над 100 000 теста при 340 000 население, може света да се учи от тях. Смъртността им е точно 0,52%.
35
1
 
17
 
! Отговори
. преди 3 години
боце не боледува от корона вирус! Корона вируса боледува от Боце!
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка! И да си изкара една спокойна изолация скурана на вируса.Ако Желева е правила снимките с кайметния Борко, то излиза е няма да е излишно за протокола тя да си каже: тя ли постави накриво маската на борето или му предаде по половинов начин заразата
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦИРКА И ТЕАТРОТО НА ТУЛУПА ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ ПРЕД ХОРАТА.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не,възможно да лъжа,заради оставките,
31
7
 
16
 
! Отговори
Марвин преди 3 години
Кураж, Бойко! Бъди позитивен!
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съмнително положителен...Това нещо ми намирисва та лъжа!
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казах ли ви - трябва да го изкарат болен за да се скрие под карантина за няколко седмици, всичко ще утихне и продължаваме с краденето. А вие спете още ..Колко теста трябва да правят и защо? на някой друг да са правили по 2-3 теста?ОСТАВКА!
28
18
 
16
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 3 години
Мутро! Смъртта ще гризка НЕ само теб. Помни, че си се клел!
27
18
 
25
 
! Отговори
Конграчулейшънс преди 3 години
Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов, новият здравен министър.Най затъналата болница в страната дължи над 70 млн лв.Самият Ангелов през 2019 си купува апартамент за 586 749 лв.Точно когато е е шеф на фалиралата болница
26
16
 
21
 
! Отговори
българин преди 3 години
ОСТАВКА !! ВЕДНАГА !! МУТРИ ВЪН !!!!!
25
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При всички положения ГЕРБ отново ще спечелят изборите, но пак няма да могат направят правителство, ще трябва да се коалират с маргиналите.
24
2
 
20
 
! Отговори
Умен преди 3 години
Иван Гешев е наградил уволнения министър на МВР Маринов с награден нож. Интересно послание към Борисов.
23
4
 
8
 
! Отговори
Боко, моя любов преди 3 години
Не умирай. Мравоядев ще се поболее...
22
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа... СЪМНИТЕЛНО положителен... ето затова хората не ви спазват мерките и не ви чуват заплахите. Като е съмнително положението с тия тестове, защо всеки Божи ден обявявате категорично бройки. Тествайте си там по колкото пъти искате и с каквито тестове решите, но спрете да тормозите хората!
21
5
 
10
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Желева има няколко Хотела в Испания и Италия . Тя беше Там .
20
1
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaта преди 3 години
Къде е Ужасена бе, да не се е споминала та не дращи тука