Бившият здравен министър Мирослав Ненков е имал коронавирус

В момента не е заразен и е изкарал болестта леко
26 юли 2020 20:20,
27
Бившият здравен министър Мирослав Ненков е имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Бившият здравен министър Мирослав Ненков призна пред NOVA, че  наскоро е имал коронавирус. В момента не е заразен и е изкарал болестта леко.

"Тези с коронавируса са казали: "Да не дава Господ да живеем в интересни времена. Живеем в интересна България", посочи той.

Д-р Ненков коментира и протестите. "Тези протести утешиха малко нашето негативно общество. Бяха много умни. Видяхме, че не се подведоха на провокации. Лошото на тези протести е, че те нямат лидер".

По думите му той няма право да дава акъл на политиците. "Какъв съм аз - някакъв доктор-анастезиолог, да кажа какво да правят политиците. То лекарите се познаваме с Господ", пошегува се той, след като водещията на "Неделята" по Нова тв Мон Дьо изтъкна, че лекарите говорят с Бог по-често от политиците.

Д-р Ненков призна, че не е мислил да се връща в политиката. "Ще откажа да вляза в кабинет, ръководен от президента Радев. Имаше един период, в който заради моята социална ангажираност, помислих, че мога да имам някаква политическа кариера. Но една моя приятелка ме вразуми. Социалната популярност е различна от политическата", в предизборна кампания, ако се намери някой, който да ти даде едни пари, няма как на този, който ти е дал 100 хил. ти да можеш да му откажеш нещо, обясни гостът в предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Доктора стана министър скед протестите на "умните и красивите", които се оказаха космати, кривокраки и беззъби умствено недоразвити калинки.
20
2
 
5
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Безотговорен е доктора! Боко беше в карантина половин ден и се оправи. Скри се под полата на Севдалина ,защото в парламента имаше гласуване за оставката на правителството. Мъжкари!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ще откажа да вляза в кабинет, воден от президента Радев".Не знам да е канен в такъв кабинет.Едва ли ще го поканят.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
19- ВЕДНАГА ПОДАВАШ ФАКТИТЕ С КОИТО ЯВНО РАЗПОЛАГАШ ДО ЕВРОПОЛ, ИНТЕРПОЛ, СИПОЛ, БГ ПРОКУРАТУРА, ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ КЪМ ДАНС, ОЛАФ- АКО НЯМА РЕЗУЛТАТ ОТ ТВОИТЕ СИГНАЛИ ЗНАЧИ СИ ОБИКНОВЕН КЛЕВЕТНИК И МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ОСЪДЕН КАТО ТАКЪВ.
17
7
 
5
 
! Отговори
Джендо преди 3 години
Лооото на протестите е, че позволиха Корнелия Нинова, Румен Радев и Сие комунистически *** да ги яхнат и паразитират. Затуй протестите се оказаха неефективни у постепенно затихват, за радост на Тиквун и шайката му гербери.
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новия здравен министър идва с 5 апартамента по 500 000 лв купени докато е шеф на Александровска болница.Съвсем случайно, болницата е една от най затъналите със 73 млн борч. Браво Баце. Точния човек.
15
8
 
15
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Доктора е нормален човек. Има нужда от добри лекари в здравеопазването. Можеш да бъдеш полезен и със съвети или критики.Политиката трябва да изисква себеотрицание и саможертва. Това не са черти на нормалните хора.
14
2
 
7
 
! Отговори
До логика преди 3 години
Като няма какво да кажеш, почваш да характеризираш хората? Чудесна логика имаш :)
13
6
 
6
 
! Отговори
логика преди 3 години
Добре, разбрахме ние простосмъртните.Щом като в САЩ един лекар взема много пари, то значи тоя отгоре е много умен, много красив и въобще не е дебел.Тотална логика.
12
1
 
11
 
! Отговори
Той каза ясно истина преди 3 години
Когато си спонсориран и те изберат трябва да връщал услугата няма измъкване. Но нашите го правят с лекота, защото нямат съвест. Дори да си рядко съвестен когато влизаш, политиката те изражда и ставал обратното.
11
5
 
9
 
! Отговори
Каракочев преди 3 години
Този мушморок си прави реклама.
10
7
 
10
 
! Отговори
До 7: преди 3 години
"умни" завършили за пожарникари, военни, социолози, психолози и тем подобни. Интересно защо анестизиолог в Щатите започва с 250 хиляди долара годишна заплата======Абе умнико-анестИзиолог, един анестЕзиолог в САЩ взема много пари защото там има балон на здравната система, като са довели до абсурд бинтоването на едно кутре да струва поне $5,000.А, един истински анестЕзиолог в САЩ има професионална застраховка и поне 10 пъти повече работа от тоя тлъстия на снимката, който там ще чисти кeнeфите.
9
7
 
4
 
! Отговори
Мире преди 3 години
Би ли обяснил,какви са социалните искания на протестиращите,които не викат за хляб , а за оставка?Пътпадъчи яйца е едно,а анестезията друго!Как наричаха раздвоението,че незнам?
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пуна този гербав лакей.На никой няма да му е мъчно.
7
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много точен е както винаги! Поздравления за достойната позиция, докторе! А вие, драскачи, да не би да сте манекени с тела на Аполон? Я се погледнете първо в огледалото, пък тогава плямпайте! И той е човек, и не са му чужди някои удоволствия явно.. Посочете ми един перфектен откъм всичко човек.Балалайки такива!
6
3
 
21
 
! Отговори
Ами избирайте си преди 3 години
"умни" завършили за пожарникари, военни, социолози, психолози и тем подобни. Интересно защо анестизиолог в Щатите започва с 250 хиляди долара годишна заплата, а социолог, ако изобщо успее да си намери работа с 30 хиляди годишна заплата. Като си отговорите на този въпрос, тогава давайте определения, кой, какъв е.
5
20
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Миро - мършата как смее да се показва на живо тази корумпирана ***
4
24
 
17
 
! Отговори
Виждащ преди 3 години
НА ДЕБЕЛИ ДОКТОРИ НЕ ВЯРВАМ.
3
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що го показвате тоя? Мяза на ***!
2
29
 
26
 
! Отговори
отврат преди 3 години
Тоя тлъстия едва ли може да се нарече лекар. Прилича на 80-се годишен, а е само на 51.Срам за българската медицина са тия "лекари", които не могат да се грижат за собственото си здраве. Само като го видиш, ти става ясно, че смисъла на живота за него е да си напълни корема и да се напорка, при това всеки ден. Скрий си и не се показвай пред хората, бе. И не забравяй да си вземеш хаповете за високо кръвно, диабет,... и ти си знаеш какво още.