БСП не се отказва, готви нов вот на недоверие срещу правителството

Все още обаче се обмисля на каква тема да е той
Обновена: 14 авг 2020 08:53 | 14 авг 2020 08:53, Камелия Цветанова
100
БСП не се отказва, готви нов вот на недоверие срещу правителството
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП обмисля внасянето на нов вот на недоверия, а на каква тема ще бъде той все още се обсъжда. Това съобщи пред bTV депутатът от левицата Явор Божанков.

Още по темата
След като и двата опита за кворум, за да се проведе извънредното заседание на НС вчера се провалиха, от БСП обявиха, че управляващите не са в залата от страх и обмислят нов опит за свикване на извънредно заседание.

Наложително е да има изслушване на премиера в парламента, категоричен е депутатът Явор Божанков.

"Във Франция имаше 4 актуализации на бюджета, а в България никой не знае какво е състоянието на хазната", каза народният представител.

"Дотук Борисов успокояваше хората с пари, но хората сега искат справедливост", каза депутатът от БСП, според когото правителството раздава пари на администрацията, за да си купи спокойствие.
 
90% от парламентарната група на БСП е била в парламентарната зала, а мнозинството от отсъстващите от левицата са имали обективни причини, но дори всички да са били там, кворум е нямало да има, така че не можем да хвърлим вината за несъстоялото се заседание върху тях", коментира Божанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питай майка си и баща си,те бяха партийни членове,ще ти обяснят!
65
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма кво да се хабят. ГЕРБ предлагат Велико народно събрание и промени в конституцията.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да де,за какво са ни пари без справедливост? А бе майка ви мечка ***!
63
2
 
0
 
! Отговори
69 преди 3 години
Ако помните комунизма, напишете нещо по-конкретна защото аз нищо не знам по въпроса?
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЧЕРА КОРНЕЛА ДАВАШЕ ИЗЯВЛЕНИЕ ПРЕД ПРЕСАТА ЗА ТОВА, ЧЕ ГЕРБ ГИ ПОДХЛЪЗНАХА, ТА ТОВА МОМЧЕ БОЖАНКОВ СЕ СБЛЪСКА С ЕДИН ПО ЕДЪР ГОСПОДИН В СВЕТЛО САКО- ГОЛЯМО БЛЪСКАНЕ НАСТАНА ЗА ДА ОСТАНЕ ЗАД НИНОВА ПО ВРЕМЕ НА БРИФИНГА- А ТОЛКОВА МЛАДИ, НО С ЛАКТИ БРАНИ ИЗВОЮВАНИ ПОЗИЦИИ И СЛАВА МАКАР И ПЕТ МИНУТНА- ТОВА ЛИ СА БЪДЕЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ- НЕ ГИ ЩА.
61
1
 
13
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Бийе Сие Пийету на чело с л,удата крушовишка к,рава е ришилу,чи можи и трябва да наи,бе пчела в укоту?!Нийщу че туй йе налудност и че най многу пчилата да ги ужили пу к,литорът,щот *** нема такову за куету притиндира,че ше го вкара на пчилата!!Сега разбрахте ли драги сънародници защо комунизма и комунистите трябва да бъдат анихилирани из корен.Те са злокачествени като салкъм!Да,решиш ли да направиш мръсно на съседа си,посей му сълкъм в двора!Искаш ли да съсипеш държава,посей комунизъм!!
60
5
 
1
 
! Отговори
Mungo Vision преди 3 години
На вас какво ви пречи да сложите бази със "стратегически" ракети и да сте верен, спомням си ги тези изрази, верен, партньор на НАТО?
59
1
 
13
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
ЛУД, УМОРА НЕМА..... ХАХАХААА
58
1
 
3
 
! Отговори
62 преди 3 години
Информацията ми за България идва от тук от там. Не съм попаднал на новини за България по местните медии. Българите са по -умни от румънците защото не ядат мамалига, а ядат качамак.
57
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто по-идиотска партия в Източна Европа няма..Навремето ближеха зад.ника на СССР ТА ЧАК ИМ СЕ БЯХА ОЩАВИЛИ ЕЗИЦИТЕ. Което не беше така в другите държави. Хората имаха достойнство и си го показваха.И днес са си точно толкова смахнати.Дано се разпаднат по-бърже, че вече не се трае.
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да отиват на Бали и Малдивите по-скоро, и без това само знаят да плюят.
55
1
 
12
 
! Отговори
До Mungo Vision преди 3 години
Румъния, за разлика от България, е верен член на НАТО, с база за стратегически ракети и няма никакви русофилски напъни, затова инвеститорите не се колебаят да строят заводи там. Ако вашият русофилски преврат успее и на власт дойде Радев-Иванов/Бойкикев-Манолова, тогава с румънците ще тръгнете в противоположно направление и ще си го заслужавате! Преди идването на руснаците на 9ти България е била най-развитата страна на Балканите! Сравнението ти е манипулативно.
54
1
 
18
 
! Отговори
Като не могат друго преди 3 години
Вот на недоверие след всеки неуспешен вот на недоверие. От БСП само това могат. На Нинова й се клати стола. Със сигурност няма да я преизберат за председател на партията и сега се чуди как да вдига още повече шум, за да не вземат собствените й съпартийци да й забравят физиономията.
53
11
 
0
 
! Отговори
Mungo Vision преди 3 години
С голяма радост научих за развитието на България през последните години, повече от четвърт век. Дори сме гонели да стигнем румънците?
52
1
 
15
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Луд човек и силен вятър нямат спирка.
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" ... Все още се обмисля на каква тема ... " темата я няма, но вота го има ... . Е, кажете ми, това не е ли порнография?
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До карачанаковЕ, щом Бабикян е казал, тъй ще да е... Ама някой би ли ми обяснил той защо говори от името на суверена, т.е. целия български народ?! Поогледай се, бе, човек, поослушай се, пообщувай с хора, различни от платените протестъри! Ама стиска ли ти?
49
1
 
7
 
! Отговори
Един преди 3 години
До 49-тиСъщото, за жалост, важи и за ДА България.
48
2
 
26
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Долу БСП!!!!
47
1
 
28
 
! Отговори
БСП СИ ОТИВА... преди 3 години
СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...