БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС

Предложението на премиера е странно, каза Румен Гечев
15 авг 2020 11:45, Петя Славова
169
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНС
Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
17
 
! Отговори
ноятс преди 3 години
Еееееех, Румба, Румбааааааааааа! Пожарникарят пак ви напрани смешни и жалки всичките ДС-професори, балабар с адаша ти - баш фигуранта!
66
3
 
18
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)Червените крадци
65
2
 
17
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
64
2
 
14
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Коминистическо мислене, техният принцип е само революция и налагане на болшевишки модел на управление по руско-съветски образец. Нищо градивно не се очаква от бсп а само противопоставяне.
63
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герб най-много плюе по най кадърните противници, които им разкриват от раз всички далавери. от 1-ия ден това е главното им занимание по всички медии и ТВ-та, неудобните *** се разкарват. Най-напред им беше трън Сидеров - всички помним какви истерии бяха, разкараха го и сега на линия са Нинова, Радев, Гечев и други неудобни, за 10г смачкаха всички които ги критикуваха. Мантрите че гечев фалирал това ти, онова ти, са герберосороските пръдни дето само герберасти и *** ръсят.
62
1
 
22
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Е как да го подкрепят,като повече от половината няма да влязат в парламента!*** бягат от мажоритарни избори,както дявола от тамян!
61
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен пък ми е странно самочувствието на г-н Гечев.
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tоя борсук,който докара България до катастрофа дава мнение по всичко.Комунист срам няма ама в какво състояние трябва да е БСП щом тази фигура непрекъснато е по медиите.И червените били алтернатива,те щели пак да ни спасяват.
59
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сегашната конституция е писана от комунистите така че никой да не може да бъде осъден за кражбите при приватизацията. Естествено е да не искат да я променят. Напълно ги устройва.
58
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конярката Импексова, да се стяга не за управление, а да лежи във Врачанския дълги години! Кога ядохте кюфтетата на " прехода" беше харашо а?
57
1
 
31
 
! Отговори
Промяна преди 3 години
И какво излезе - те искали Благоденствие, Сполука, Промяна за БСП, а не за България?!? Мислят си за тяхното партийно благополучие, пък говорят от името и в името на Народа! Нагли Лъжци! Долни Подлеци!
56
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В БСП имаме много квалифицирани юристисъщите като квалифицираните ви икономисти :)
55
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНСе нали това искахте ве каскет смачкан?
54
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЯ Е КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ОТ БКП/ БСП!
53
0
 
20
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Магарешки може много да помогне. И без това присъствието на "Воля" в следващия парламент е имагинерно, ако го обедят да гласува "За" гласовете на БСП-то стават ненужни!
52
0
 
37
 
! Отговори
Хейтър преди 3 години
Хах, как ви изигра "глупавия" Винету. Нали протестирахте защото искахте радикални реформи а? А май само искахте да докопате властта. Клепоушко каза "дайте оставката пък ще видим"... Наехте трима гламари да хвърлят домати и краставици и си мислите, че ще излъжете народа.
51
0
 
37
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Развалени и опаки хора са това комунистите! Ако нещо добро не е предложено от тях - за тях не е добро. Нека милионерите от БСП хубаво да си покажат магариите и простотиите, да им лъсне уродливата същност пред очите на целия народ - та повече никога да не видят власт в България. Воните на мършши отвътре, дрогаре...
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото БСП ще се окаже с под 10% подкрепа във ВНС.
49
1
 
35
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Търтеите в БСП-то ще изгубат хранилката. Впрочем цялото БСП е безполезно, но има част от него които ако стъпят в НС дремят като бити *** по банките!
48
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ли нямат кадри в БСП че постоянно дават тоя напълно провалил се чук.