Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!

България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, смята той
24 авг 2020 14:12, Красимир Ангелов
179
Марешки нападна Радев: Дискредитира институцията, оставка!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки отново нападна президента Румен Радев.

"С изказването си на връх Шипка вчера Радев обруга този символ на българския героизъм и родолюбие. Радев дискредитира за пореден път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки собствените си интереси в момент, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, участвали преди 134 години в Шипченската епопея", заяви партийният лидер.

Още по темата
Според него за пореден път Румен Радев е показал, че „президентската институция не му е по мярка".

"Затова, ако наистина обича България – да постъпи като мъж и да подаде оставка! Ако не – да бъде освободен чрез предвидената в закона процедура – импийчмънт!", настоя Марешки, който е и заместник-председател на парламента.

"България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, обединители на нацията! Такъв задължително трябва да бъде и президентът! Радев определено не е!", завърши Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
17
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на фигуранта! Долу малките, мазни ръчички от България. Вън руските продажници!
38
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, когато прецедента излиза от правомощията на позицията за която е избран, може ли да се твърди, че гласувалите за него го подкрепят в тези му действия.Просто ми е любопитно.
37
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като стана въпрос за петнене на институцията, да превъртим лентата малко назад.06.12.2018г. "Задочен спор между лидера на Воля Веселин Марешки и депутатът от ВМРО Емил Димитров-Ревизоро в сутрешния блок на NOVA. Пред Здравей, България Марешки обвини Ревизоро, че покровителства контрабандисти на горива, а Емир Димитров отговори, че самият Марешки е купувал горива със съмнителен произход."Днес единият е министър, а другия- коалиционен партньор.
36
31
 
18
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Този не може да стъпи и на малкото пръстче на РАДЕВ! По-добре да не си отваря устата, че ще загуби и малкото избиратели, дето има!
35
18
 
17
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
За марешки, съгражданите му нямат добро мнение и затова не го избраха за кмет !!!Отделно се видя, че е платен гербераст, а уж щеше да се се бори срещу ти-квоний ???!!!От този човек не чакайте добро, а от думите му- истина !!!
34
9
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Долу ръчичките от Шипка!
33
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че защо да не говори за политика, ние всички говорим за политика?
32
12
 
13
 
! Отговори
Боб преди 3 години
Преди 10 години Марешки купуваше гласовете на учителките за по 100 лв. във Варна,Сега взел да ми говори за дискреситиране.
31
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Мачкай ушатия!
30
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки - замълчи, никой не ти иска мнението и всички видяха що за политик си, мазник такъв! Айде на бунището на историята и народното събрание вече ще го гледаш само по телевизията!!!
29
23
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Герберастките колониални плъховее ги тресе яко шубето ,на българския народ му писна от тази мафия!Писна ни от чужди марионетки !Затова *** по сайтовете и спамат с фалпиви акунти и ви пи ен си гласуват сами палчета!Евтина и изтъркана манипулация не се връзвайте ,българите мразим тиквата и западните му господари!Протести до дупка!
28
10
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До БЪЛГАРИН,тиквата" гордост"
27
7
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Да припомня на руските : Самолетът Ф-16, Белене и руска тръба ЙОК!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Да добавя: Кораби от Германия, машини за пехотата американски, подводници белгийски!!!Газ - втечнен, евтин.... :))))))))))))))))))))
26
11
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
Според магарешки,тиквата е почтен.
25
10
 
14
 
! Отговори
гост преди 3 години
Защо трябва да ползваме бизнес услуги от тоя. Бензин и аптеки бол.
24
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки е всред най трезво мислещите политици, и почти изразител на моите разбирания. Поредния прецедент, ако има политически амбиции да бъде лидер на електорат, да сдава поста и да почва партийно строителство. Към момента от него се очаква да бъде обединител на нацията и стожер на правата на всички. Той маха с юмручето и подстрекава неумни и публика в не реалистични филми, но освен това не защити срещу обругаването на нито една държавна институция.Не е наред нещо с прецедента.
23
8
 
20
 
! Отговори
Venceremos преди 3 години
Всеки, "украсен" с няколко висящи прокурорски разследвания на драго сърце би станал говорител на гешефтурата
22
26
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре го е казал, кратко, точно и ясно. Харесва ми. Подкрепям. Импийчмънт за президента и съд!
21
24
 
23
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи така като гледам веке куцо, малоумно, кьораво, тъпо, глупаво, без акълесто, тъпоумно, подкупно, непрофесионално, и още и още та защитава бойко борисов - Тиквата и гешеф! При това от един военен! Бах го! Дето военните се слават, че нямат много много акъл! Представяте ли си до де опряха нещата! ама тиквата си е тиква! т.е. по-скоро мутра! дърт съм вече и няма как да напусна тая територия, ама се замислям ей!
20
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки е креатура на ДС !!Още като изпълзя от дивата провинция ченгетата му спретнаха 2-3 досъдебни производства и сега го държат на каишка.Казват му "Скачай" и той скача.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe