Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите

Строителството им обаче било сложно заради тунелите и мостовете
383
Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се качи в джипа, за да инспектира отсечката Видин-Монтана. Заедно с него беше и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Още по темата

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов.  За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

Според него строителството на пътища у нас е страната са изключително трудни и сложни, защото изискват да се направят много  тунели и мостове.

„При всяко населено място трябва да се направят отклонения. Първия проект при Ботевград-Мездра го бяха направили с кръгови, представете си тези тирове как ще минават“, заяви премиерът.

Той се похвали,  че още със започване на новия път Ботевград-Мездра са направени заявки за изграждането на два нови завода.

През август кабинетът отпусна 379 млн. лева за модернизацията на близо 69 км от пътя Видин-Ботевград между пътния възел „Макреш“ и обходния път на гр. Монтана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЧе кой от шефовете на партии е роден в София?Никой.И по-добре.Няма да разделяте народа на софиянци и несофиянци,много население има,че и да се делим!
289
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Псuхопат! Мyтра!!
288
0
 
0
 
! Отговори
А, мерси! преди 3 години
ако и заводите са като пътищата...
287
0
 
6
 
! Отговори
аде ,бе преди 3 години
С пътищата ще дойдат заводи само, ако: няма корупция ,рекет над бизнеса, лошо управление, непредвидимост и лобизъм в законодателството и некомпетентност---с каквито черти се откроява това управление. МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЧИТА ЗА УСПЕШНО УПРАВЛЕНИЕ ТОВА, КОЕТО--ИЗГОНИ БЛИЗО ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ СТРАНАТА? И СМЕ НА ВТОРО МЯСТО В СВЕТЪТ /СЛЕД ЛЕСОТО/ ПО ТОЗИ ТЪЖЕН ПОКАЗАТЕЛ? ЗА КАКВИ УСПЕХИ СЕ ГОВОРИ? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, ИЗОБЩО?
286
1
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 3 години
С пътищата идва възможността да крадеш ти,и твоите разбойници.Но идва затвора.Неизбежно е!
285
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз ще си карам джипката, ще си пълня чекмаджетатата с кюлчета злато и евробанкноти, пък вие си стачкувайте, колкото си искате...............хаха"...............бат ви Бойко Борисов!!!
284
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една френско-канадаска фирма например краде БГ-злато !!!!
283
1
 
1
 
! Отговори
До 238 преди 3 години
Да, Ротшилдови са едни от господарите на света..................тия гадини много мразят България, ТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ........тяхният клан сложи на власт Макарона във Франция, но Франция винаги е имала антибългарска политика..............гадните франсета!!!!
282
1
 
8
 
! Отговори
Agent provocateur преди 3 години
Този да не заспи зад волана? Защото вместо да работи, той спи в работно време!
281
0
 
0
 
! Отговори
blqblq преди 3 години
до 334 така е в колониите,не си ли учил история?
280
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хора, дето ги е минавал кмета на Симитли не вярвам!
279
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В шайката на Мутрата от СИК няма нито един човек роден в София! Чобани, първо поколение с обувки, с помътнели от риене на гюбре очи, пъплят на талази в клетата ни столица и претендират да са елит. Опростачването е отвратително!
278
0
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Задачата на Боеко е да баламосва електората, докато унищожава държавата. Дотук се справя блестящо, получава отличен от господарите си
277
3
 
3
 
! Отговори
10 години ФИНАЛ преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ петаци и инцести и марсианци с култ към Гай Германик-КАЛИГУЛА с орела на древните римски легиони върху фамилния си червен еврейски герб като са казали че:"БЪЛГАРИЯ 2030 вече няма да съществува"Може да са се майтапели или да грешат но СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ ГИ СЛЕДИ ПОД ЛУПАЕНГЕЛЕЗИТЕ,ЕНГЕЛЕЗКИТЕ УЧЕНИ ИСТОРИЦИ сънароднициХРИСТИЯНСКИ СВЯТ винаги е знаел че ИСУС ХРИСТОС е разпнат на 33 години и наскоро великите енгелезки историци доказаха че е разпнат на 30 годиниДа не би 2030?
276
2
 
5
 
! Отговори
10 години 2 част преди 3 години
Според ЧЕРВЕНА евреиодойчланд България ще изчезне 2030Залагайте и печелете в клуба на господаритеЛюбимецът на Ротшилдови е военният марсианец Калигула като са откраднали и сложили на фамилния си червен герб и ОРЕЛЪТ носен задължително от всички древни римски легиониОсвен с ЧЕРВЕНИЯТ ИНЦЕСТ марсианеца КАЛИГУЛА любим на РОТШИЛДОВИ е известен с КОНЯ СИ ИНИЦИТАТ станал СЕНАТОР а наш наш ЧЕРВЕН КОН от Банкя Бойко с тати и дедо от БКП като него ПРЕМИЕРИНИЦИТАТ ЧЕРВЕН БОЙКО е максимум до 2030
275
6
 
1
 
! Отговори
Всеки иска преди 3 години
Да изклеца Путин по разбираеми причини. Бъди патриот !Начукай го на пРезидента чу!Да живее България!
274
1
 
4
 
! Отговори
10 години 1 част преди 3 години
Петаците от Германия РОТШИЛДОВИ преведено ЧЕРВЕНИЯ герб или ЧЕРВЕНАТА табела се знае че са казали:"2030 България ще спре да съществува"Христос се знае че е разпнат на 33 години а чета в нета енгелезите променили разпването му на 30 годиниТрескав хазарт и залагания в световния клуб на трильонерите явно има дали 2030 ще изчезне България както твърдят ЧЕРВЕНИТЕ ТАБЕЛИ или НЕРОТШИЛДОВИ,ЧЕРВЕНИ ВОЕННИ с култ към МАРСИАНЕЦА КАЛИГУЛА подражавали му в ИНЦЕСТИТЕ и прочие
273
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестърските пилета пак надигнат главички!черепа пак е пуснал гювеч за жадните гадинки.кои ще станат петли и кои - кокошки, само той си знае!
272
3
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Проклет да си! Нама ли Корона за теб!
271
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Откога работилниците ,,тип мафифактура и ишлеме станаха ,,заводи ,,? Пък и те като селата на граф Потьомкин ,невидими .