Каракачанов категоричен: ВМРО няма да подпише проекта за Конституция

Появиха се спекулации, че партия ще подкрепи проекта
1 сеп 2020 18:12, Нели Христова
64
Каракачанов категоричен: ВМРО няма да подпише проекта за Конституция
Снимка: БГНЕС

Във връзка с появилите се спекулативни публикации, че след коалиционен съвет днес ВМРО ще подпише проекта за Конституция без никакви условия категорично заявявам, че това не отговаря на истината.

Това заявява лидерът на партията, министър на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

ВМРО продължава да настоява в проекта да залегнат и предложените от Каракачанов шест точки: образователен ценз, задължително гласуване, гарантирани права и гражданство на всеки етнически българин, връщане на наборната служба, гарантиране на семейството като съюз между мъж и жена, президентът да има право на законодателна инициатива и искане на вот на недоверие.

Без в проекта за Конституция да бъдат вписани и предложенията на ВМРО, депутатите ни няма да положат подписите си, категоричен е Красимир Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
АБЕ -ТЕБ КОЙ ТЕ ПИТА?? ТВОИТЕ депутати вече се продадоха !!! Ти си поредният "Волен Сидеров и Николай Бареков"!!! шкембе войвода!!
31
2
 
12
 
! Отговори
Националистче преди 3 години
Казармата да стане задължителна! Дори за тези дето преди са се скатали от нея като шефовете на ВМРО!
30
2
 
8
 
! Отговори
С Билла на море преди 3 години
И алей алейле ле...Шкемее найстина ли верваш ,че си някъв фактор в бг политиката на следващите избори няма да влезеш нито ти нито болен ни далавери....It's just the way it is...Биха казали англоговорящите!
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задължителна казарма? Интересно как ще се обуе, облече, нахрани тази "войска" от нищоправещи, въоръжени с тояги и джобни ножчета. И аз съм служил. И какво? Загубиха ми времето с глупости. Ако не гласувам какво? Мое право си е да дам и невалидна бюлетина. А самотна майка или баща вдовец не е ли семейство? Или пак за ония обратните се е заял (тоя да не е някакъв латентен, че все тия неща са му в устата?). Предпочитам обратни деца да гледат, отколкото да са по домове с ужасни условия.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стратегията на властващите катастрофира в няколко неочаквани обстоятелства, за които те нямаха готов ход. Как да се справиш с компроматните снимки и записи, изпратени до медиите от твой близък приятел, превърнал се междувременно в заклет враг? Опитите на прокуратурата да открие снимащия, вместо да попита снимания, издават спиращ дъха инфантилизъм. Влизането в президентството пък окончателно доказа, че главният прокурор може да надмине по нелепост и тези, които му организираха конкурса за този пост
27
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Какво общо пък има Брюксел с наборната военна служба ?
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДонДюмат от малък си е червен та дрънка!От БКП марк 1 са му предложили червени благинки като някогашните кореком дарове та е обърнал плочата.
25
0
 
1
 
! Отговори
Номер 1 коментар преди 3 години
Наборна служба може и трябва да има ,но след като премина 30така мола ви се а дотогава нека сичкото ромалее да служи на майка българия
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Патриотите" са история. Сега ще се опита да драпа към парламента с БСП.
23
2
 
6
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Целта на агент Иван е България да излезе от ЕС!
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно закона за наборната служба няма как да мине пред Брюксел. Ако бабек войводата иска задължителна военна служба трябва първо България да излезе от ЕС.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов прекрасно знае че никаква нова конституция няма да се прави сега,а от евентуално ВНС,как може да обявяваш своите искания за безкомпромисни условия за нещо което ще се твори в бъдеще евентуално време??Това е тактически ход на Борисов,ако не става избори след 6 месеца и кой откъде е .Стига сте си предавали важност,не сте толкова важни.
20
0
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Този се извъртя като *** на тенекия!ВНС е органа в който се разискват конституционните програми!Да се обърне към себе си и да каже защо досега дремаха, а не изготвиха своя!?
19
0
 
6
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
тоз войвода кат каже нещо гледай откъде ще изгрее слънцето-лаф да стане
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ОК тогава,избори през МАРТ,ВМРО-то фалшиво по-скоро вън отколкото вътре.На мен вашата глупост за задължителна военна служба не ми допада меко казано.Аз син за издевателства НЯМАМ!Айде ресто!Отивайте при БКП или ДПС,или при който и да е!Омръзнала ми е патриотарската ви логорея.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя "войвода" не продаваше ли паспорти на ЕС на "братята - македонци"?Или някой негов авер от ВМРО беше ???
16
6
 
15
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Има две неизпълними условия:1.образователен ценз..............това е 100 % дискриминация и удар по електората на ДПС!2.наборна служба...............комунистическа отживелица!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАРАКАЧАНОВ ЕДНИ ГИ ГОВОРИ А СЪВСЕМ ДРУГИ ГИ ВЪРШИ-ИЗПРАТИ РОМИТЕ НА ПОЧИВКА С ВАУЧЕРИ С ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ...А ПЪК НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ-КУЧЕТАТА НИ ЯЛИ.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадците да почват да четат правилата за вътрешен ред в затвора
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кебаб - Войводо, не можеш да подписваш закони които са в разрез с ЕС конституцията тъй като България не е суверенна държава а щат от Европа.