Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес

"Сова Харис": 48% подкрепят протестите, близо 20% - против
Обновена: 4 сеп 2020 11:27 | 1 сеп 2020 07:45, Александър Попов
226
Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес
Снимка: БГНЕС
Слави Трифонов и новоучредената му партия "Има такъв народ" се нареждат на трето място, ако изборите бяха днес. Това сочат данните на "Сова харис" в социологическо проучване по поръчка на в. "Труд".
 
ГЕРБ продължават да са първа политическа сила по доверие с 17,8%, а втори се нареждат БСП с 15,7%. На четвърто и пето място са ДПС и "Демократична България".
 
Към този момент 23,7% от хората казват, че не са решили за кого да гласуват, а малко над 12% споделят, че няма да пуснат бюлетина.
 
48% подкрепят напълно протестите, 25% подкрепят, но с претенции към тях. 19,8% не ги одобряват, а 7% са тези, които не могат да преценят, показва проучването.
 
Данните са от представително за пълнолетното население на страната проучване, проведено от „Сова Харис” в периода 19–25 август 2020 г. сред 1000 български граждани. Изследването е реализирано по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестния вод не го обира чалгара а младия премиер с харема безпартиен с новата партия на безпартийните
180
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е Стъкмистика.Няма чак толкова т-ъп народ. Кой ще му се довери? Чалгата проми м.озъка на доста хора, но вече се опомниха повечето от тях. Има още много време до изборите. Тези моменти снимки на агенциите не са сигурни. Това са отговори на хора, които са много млади. Младите хора сменят лесно мнението си. Видя се колко го подкрепят -щом иска 78ст за телевизията си. Славчо си беше шу.т и шу.т ще си остане. Не става друго от него. Днес изгонил координаторката си, ей така като диктатор .Шоумен!
179
3
 
10
 
! Отговори
След ГЕРБ и БСП! преди 3 години
Третото място при изборите за чалгарите на кич-комунизма е индикация не само за музикалната неграмотност, но и за духовната пустота на тия отрэпки.
178
1
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
Интересуват ме само мажоритарни избори за човек - абревиатури с листи с послушковци на вожда не ме вълнуват.Лъчо Мозъка/Десислава Атанасова/Киро Добрев/Гергов/ и пр. тарикати няма да ги легитимирам за мой представители в парламента независимо колко са им дълги езиците.
177
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнете им само снимката горе! Дебеловрати, съмнителни балкански субекти. Тръпки да го побият човек. Зловеща работа.
176
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анкета за гласуванеУви, така е. Само дето не остана нормалните и образованите за кого да гласуват. Затова, от немай къде, все си избираме някакви карикатури на управници.
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАИСТИНА ще се нареди на трето място, но ПЪРВО трябва да изгоним и из.тр.ебим всички араби и турци- шпиони да бягат към Турция... А това може да стане само с Революция. Да гръмнат Б.Б и после да изт.р.ебим всякакви араби, не.гр.и и китайци...
174
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 177 По какво разбра,че Христо Иванов е егоист или самовлюбен. Защото Слави Трифонов всеки ден го демонстрира с поведението си, самоизтъкването си и надменността си. Селското при Слави Трифонов си личи, дори като не е на село от младини.Христо Иванов се държи като европейски политик.
173
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 178 И ти можеш да прилиличаш на анимационен герой,важното е какво вършиш,а не как изглеждаш.Няма да се жениме за Христо Иванов. И Бойко Борисов прилича на мутра,но не му пречи да управлява толкова време
172
0
 
4
 
! Отговори
Анкета за гласуване преди 3 години
Нормално е простаците да гласуват за Бойко и Слави. Носталгиците за Нинова лицемерката.А хомофобите,ксенофобите и еснафите за ВМРО. Русофилите и платените русофили за Атака.
171
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов ми прилича на анимационен герой.Няма такава карикатура!То да си водач трябва да имаш и малко харизма.
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА Христо Иванов не е ли егоист и самовлюбен?
169
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е егоист и самовлюбен. Христо Иванов е европейски политик ,а не селянина намръщения селянин Слави и простака Тошко Йорданов.
168
2
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Луди ли сте да пуснете този шоумен дето се гаври с вас и цялата държава. Преди казваше: Няма такава държава, а като дойде време да прави партия и реши, че има такава държава. Върти се накъдето му е удобно. На него му трябва власт както на партиотите им трябваше власт, за да ви излъжат и да видите колко струват.
167
10
 
2
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
СЛАВИ ШЕ ЗАСТАНЕ НА ЧЕЛО-ЗАЩОТО НЕ ГО ПРАВИ ЗА ПАРИТЕ А ЗА ХОРАТА.
166
5
 
1
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Месията не е чалгаря а е младия премиер с харема като приключи бутафорните митинги ще излезе на улицата и ще спаси народа безпартиен е скоро ще си направи партията на безпартийните
165
4
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Премиер ще е неизвестния за момента младия премиер с харема който все още не е направил партията на безпартийните а не чалгаря нито комунисти нито костовисти и тнт
164
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партията на безпартийните на младия премиер с харема която ще се създаде има 100%
163
0
 
1
 
! Отговори
гаргамел преди 3 години
ще видим??
162
0
 
7
 
! Отговори
Ето какви са- преди 3 години
моралисти " Доказа го и фактът, че преди 2 години моралният стожер на Шоуто на Слави успя да пререди дълга-предълга опашка от социално слаби нашенци с проблеми със зрението и да вкара баща си за преглед при американските доктори. Сценката се разигра в разгара на кампанията Подари зрение, в която щатски офталмолози прегледаха зрението и раздадоха безплатно очила на 14 000 bg-сиромаси." Утре ще са същите лицемери!