Борисов заседава с министри онлайн

Видеоконферентната връзка ще се проведе от 10.00 часа
Обновена: 2 сеп 2020 07:12 | 2 сеп 2020 07:08, Петя Славова
31
Борисов заседава с министри онлайн
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка от 10.00 часа редовното правителствено заседание.

В дневния ред на министрите влизат точки за разпореждане с имоти и одобряване на допълнителни разходи, свързани с изплащане на стипендии на даровити деца и преодоляване на бедствия, предава "Дарик".

Министрите ще приемат отчет за изпълнението на заложените цели и мерки в националния план за управление на отпадъците 2014 - 2020 г. за периода 2014 - 2017 г.

Кабинетът ще одобри и проект на Закон за виното и спиртните напитки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
23
 
5
 
! Отговори
х преди 3 години
И така трябва да бъде. Напълно нормален работен ден както и за милиони разумни българи. Мокрите сънища на Божков, Радев, Цв Василев, МаяМа и Хр Иванова за сваляне на кабинета, няма да се осъществят.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната врътка на Тиквата, за да не му се налага да ходи в сградата на министерския съвет, където може да срещне протестиращи.. Сега ще се крие в Банкя и ще командва от там, а навън ще излиза само на разходки с джипката, където има организирани масовки от гербаджии, които да му ръкопляскат
2
7
 
24
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Момчето си отива. Запоследно.
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкянския усвояващ (крадлив) неспособник предугажда края си. А на колко хора е обещал разни неща, май ще ходи при галеви.