Протестиращите се сблъскаха с полицията - газ, арести...

Опитват се да пробият полицейския кордон
Обновена: 2 сеп 2020 12:16 | 2 сеп 2020 11:16, Александър Попов
283
Протестиращите се сблъскаха с полицията - газ, арести...
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите влязоха в сблъсък с полицейски кордон пред БНБ, пробват да обърнат полицейски бусове, разменят се и удари.

Още по темата

Полицията отвърна със спрейове с газ, има и арестувани.

Засега органите на реда удържат протестиращите, които скандират "Мафия".

Има и десетки обгазени протестиращи. Те се опитват да преминат полицейската блокада, а според организаторите има официално подадено заявление за мястото на протеста, което всъщност е затворено от полицията.

В същото време униформените отцепиха "Московска", за да могат да излязат депутатите, които приключиха първия си работен ден.

Следете тук всичко, което се случва 

11:20 Атаката на протестиращите пред БНБ е отблъсната, има обгазени. Засега обстановката се успокои

11:30 Пред главния вход на Партийния дом няма сблъсъци, четири кордона полиция пази входа. Бул. Дондуков е блокиран, защото от от входа кум булеварда също напускат част от депутатите

11:35 Протестиращи замерят с яйса и плодове полицията, която се е струпала около два буса на жандармерията пред БНБ

11:45 Обстановката е сравнително спокойна

12:00 Полиция се струпва пред главния вход на Партийния дом, има арестувани около 10 протестиращи с фланелки на "Възраждане". Мятат се и бомбички

12:02 Протестиращите застлаха булеварда със сено и замерят полицаите с бали

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
11:35 Протестиращи замерят с яйса....без коментар!
209
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
продажен народ, ейза една бира и 50 кинта е готов да продаде и майка си.
208
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един лумппен го влачат по паветата жълти!На друг криминал му къртят жълтите зъби!Пръска със спрей хулиган -пишман демократ-корифей!Слама хвърлят, яйца и гъби.Протест-пръддльовците вече беззъби!
207
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да изкъртиш жълтите павета , е тва вече е позор , етва вече е точно за арест и глоба и отвеждане!
206
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да тръгнеш с нервнопаралитичен и сълзотворен газ срещу народа означава, че си подписал присъдата си като управляваща партия и своята собствена политическа смърт. Вече не трябва да се иска оставка на Пожарникаря, а на насилието да се отговори с масови протести, докато Меркел и ЕК/ЕП се отрекат от него.Това вече не и автокрация, а диКтаТура - полицейско- жандармеристка ГЕРБаджийска дИкТатУра.
205
4
 
6
 
! Отговори
к2 преди 3 години
Само така Бойко-мачкай националните предатели Радев и ко.Полицията да изпълни задълженията си по закон,освободете улиците от катунарите...
204
2
 
6
 
! Отговори
Стохи преди 3 години
Славянин,На никаква улица не си, момко. Висиш по цял ден по форумите и дращиш, та си кинеш г.ъ.з.о. Революционер може да си само във фантазиите си, в измисления ти виртуален свят. В реалния ти си поредния обикновен пръцльо. Глуповат при това. Няма нужда никой да се събира да ви бие, вие сте въздух под налягане. Станахе за резил без чужда помощ.
203
3
 
4
 
! Отговори
? преди 3 години
До ДиктатораКой народ? Това ли е народа на България? Ама той много кротък, я какви са хрисими, а лошите полицаи си позволяват да им се молят!
202
4
 
3
 
! Отговори
ЗА ИЗПОЛЗВАНИТЕ преди 3 години
26-млрд.Э. ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ , СА СИ АДСКИ МНОГО ПАРИ , АМЕ НЕ НА ВСЕКИ СЕ ДАВАТ!!!!!!!!!!!НЕ СЕ ЗБЛУЖДАВАЙТЕ!ТИЯ ПАРИ ДО ВАС НЯМА ДА СТИГНАТ ИЗОБЩО...ХА,ХА,ХАААААААААЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ , КАКТО ВИНАГИ ...БИТИ , Е""АНИ , УНИЖЕНИ И НАСКЪРБЕНИ...!ОТДАВНА , ДРУГ РАЗПРЕДЕЛЯ БАНИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!!!
201
10
 
5
 
! Отговори
Диктатора преди 3 години
пак насъска башибозуците си срещу народаЗАТВОР ТЕ ЧАКА МУТТРО КРАДЛИВА !!!
200
2
 
9
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Пак пръд-нах-ме на к-ра на Бойко .Язък.
199
4
 
15
 
! Отговори
CNN преди 3 години
Мутри и мафиоти от бългаските олигарси нападнаха охраната на Народното събрание без успех ръководени от гол парашутчик.
198
2
 
10
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
На България е нужно стабилно управление, а не ковчези/бесилки/чували Абе тя самата Европа няма да остави Радев и с-ие (БСП, ***, Учиндолски, Костинбродска) да харчат 29 млрд. евро. Просто ще врътне кранчето, каквото винаги прави, когато на власт са социалистите. БГ има шанс за това финансиране само със стабилно и прозрачно управление, не с метежници, които се борели, рыиш ли, за "законност"?!? ВИЕ ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ НЯКЪДЕ ДА ИМА МЕТЕЖ ЗА ЗАКОННОСТ? Пълен оксиморон.
197
2
 
3
 
! Отговори
? преди 3 години
като чета коментарите явно голяма част от пишещите са доволни от правителството и нещата в държавата изобщо... Иначе протестите трябваше да са в Банкя, да "запушват" там, а тук пречат единствено на самите нас
196
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само слама не стига! Натъркарляйте 200 тикви и пуснете 300 офце низ центара! Валю Касабов ще излезе с гегата!
195
2
 
13
 
! Отговори
Васко преди 3 години
От Ду...йИ аз за тия 300 души си давам парите.Голяма минавка с тоя фигурант парашутчика.
194
1
 
11
 
! Отговори
някой преди 3 години
До ЗА ИЗПОЛЗВАНИТЕЕТези си мислят, че ще сложат най- честните и ще цъфнат и вържат! Тези които се канят да заемат постовете, сигурно се канят за оправят живота на протестърите? Просто ги използуват да оправят собствения си живот и ще ги наритат пак в блатото! Не се усещат, че има едни пари и тези които ги ръководят гледат да се докопат до тях! А за протестиращите, пак ще остане от трите най- дългото! Ако някои от тях си мислят, че ще ги допуснат до буркана с меда жестоко се лъжат!
193
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращи ,гордеем се с вас ...вие измихте лицето на България пред света...оставка и протести до дупка,докато онзи нагълпрост мафиот не си подаде оставката и не слезе от жипката...
192
20
 
12
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Много добре разбирам страха на жалките и треперещи за държавната си или общинска службица фенове на тиквата, защото знаят, че падне ли от власт той може и да останат без скатаната службица и да им се наложи да работят в частни фирми, а там наистина трябва да работят, не да си масажират задните бузи по меките столове по цял ден!
191
2
 
18
 
! Отговори
ЗА ИЗПОЛЗВАНИТЕЕ преди 3 години
РАБОТАТА Е МНОГО ЕЛЕМЕНАРНА:НЯКОЙ МНОГО ИСКА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ.КЕСТЕНИТЕ СЕ ВАДЯТ С РЪЦЕТЕ НА НЕПОДОЗИРАЩИТЕ МАНИФЕСТАНТИ ЧЕ СА ПОЛО ИЗПОЛЗВАНИСИСТЕЕМАТА Е ИСТОРИЧЕСКИ ЧЕСТО ИЗПОЛЗВАНАВСЕКИ ИГРААЧ - ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПАРТИИНА ГРУПИРОВКА ГОНИ ИНТЕРЕСИТЕ СИЖАЛКО ЗА РЕДОВИЯ ПРОТЕСТИРАЩ КОЙТО СИГУРНО ВЯРВА ЧЕ СЕ БОРИ ЗА "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ"