Протестиращите се сблъскаха с полицията - газ, арести...

Опитват се да пробият полицейския кордон
Обновена: 2 сеп 2020 12:16 | 2 сеп 2020 11:16, Александър Попов
283
Протестиращите се сблъскаха с полицията - газ, арести...
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите влязоха в сблъсък с полицейски кордон пред БНБ, пробват да обърнат полицейски бусове, разменят се и удари.

Още по темата

Полицията отвърна със спрейове с газ, има и арестувани.

Засега органите на реда удържат протестиращите, които скандират "Мафия".

Има и десетки обгазени протестиращи. Те се опитват да преминат полицейската блокада, а според организаторите има официално подадено заявление за мястото на протеста, което всъщност е затворено от полицията.

В същото време униформените отцепиха "Московска", за да могат да излязат депутатите, които приключиха първия си работен ден.

Следете тук всичко, което се случва 

11:20 Атаката на протестиращите пред БНБ е отблъсната, има обгазени. Засега обстановката се успокои

11:30 Пред главния вход на Партийния дом няма сблъсъци, четири кордона полиция пази входа. Бул. Дондуков е блокиран, защото от от входа кум булеварда също напускат част от депутатите

11:35 Протестиращи замерят с яйса и плодове полицията, която се е струпала около два буса на жандармерията пред БНБ

11:45 Обстановката е сравнително спокойна

12:00 Полиция се струпва пред главния вход на Партийния дом, има арестувани около 10 протестиращи с фланелки на "Възраждане". Мятат се и бомбички

12:02 Протестиращите застлаха булеварда със сено и замерят полицаите с бали

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
5
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Гледайте да не дойдат бесилките, ковчезите и чувалите на Радев/Божков и БСП и с-е (ДПС, ***, Учиндолски, Копейкин, Костинбродска), защото тогава ще видите какво сте търпяли да се разиграва пред очите ви... Тогава ще видите "законност", "правосъдие", "демокрация", и "висок европейски стандарт" с "работещи еврофондове"...
169
3
 
21
 
! Отговори
Ангела и Макрон преди 3 години
Супержалък "протест".
168
9
 
12
 
! Отговори
Пази Боже... преди 3 години
Дано не изкарат тежко въоръжени полицаи, че като гледам как работят със спрей, не ми се мисли, колко полицая ще заминат от приятелски огън
167
28
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Абе къде сте вие всичките антипротестъри, фенове на мафияте, които ''ще ни биете'', ние сме вече 55 дни на улиците, вие къде сте дайте да си уредим ''любовна'' среща!?
166
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РадеФ *** за народен съд си остсвка. мерзаврц.. Бойко на ел стол
165
10
 
9
 
! Отговори
до диана от славянин преди 3 години
''Протестър жалък, а ти ще ядеш големия бой! Еееех..........ако зависеше от мен душичките щях да ви изкарам на всички без оглед за пол и възраст!''Дидке искаш де да ми удариш един голям пердах!? Такива пръдли като теб дето ги е шубе от огън и кръв ли ще ни заплашвате !? Знаеш ли ми трябват само две секунди, за да ти отвинтя празната тиква!?
164
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е руска атака по България полицаите да се държат пък може и един бой да им хвърлят и без това отдавна прекалиха
163
13
 
19
 
! Отговори
Чебурашка написа преди 3 години
Всенародното народно въстание, както можеше да се очаква се *** в истеричните крясъци и мутренски изстъпления срещу полицията, която се държи извънредно мека говори се, че Отровното трио и Радев се оглеждали за преки пътища до Сърбия, откъдето да емигрират за Москва.А в моята клетка в зоопарка е спокойно.
162
13
 
33
 
! Отговори
ЖЕНИ ГЕРБ преди 3 години
Крайно време е един як пердах, малко арестувани и да развалят катуна. 200-300 платени и още толкова полезни идeoта които си мислят че правят нещо. както се смееха на полицията, скоро да не се молят да ги отървава същата тая полиция.А тия тримата глупaци заедно с президентчето са за разследване за държавна измяна и прокарване на чужди интереси.Бойко, и преди сме те питали: какво чакаш още?! Пускай баретите срещу платените алкохолици и наркомани! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ.
161
10
 
29
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Всенародното народно въстание, както можеше да се очаква се *** в истеричните крясъци и мутренски изстъпления срещу полицията, която се държи извънредно мека говори се, че Отровното трио и Радев се оглеждали за преки пътища до Сърбия, откъдето да емигрират за Москва.
160
7
 
20
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Браво др. Радев бийте народа с павета , а после е ваш ред. Разбирам за Божков-черепа, защото той си е убиец , но другите не. Само да се стреля срещу протестиращите. Полицията няма ли оръжие? Удриииии, убреееее, беееееее !Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя цици, като свободата във Франция!! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя ***, голям ми е гъзъ.
159
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 196Гащите ли напълни че търсиш подкрепа?!
158
1
 
17
 
! Отговори
ъхь преди 3 години
До брат Българин Благодарим за поканата, но ще пропуснем, а това че искаш да "турим някой друг да ни оправя" си е само твое виждане, което не е меродавно за 45 милиона българи.
157
35
 
12
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Това е съвременно Априлско възстание. Всички на площада. Предатели винаги ще има да пишат в нета. Площада е пълен до краен предел.
156
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 183Познавате поповете но не и Бог! Бог от друга страна си знае работата щом е насочил полицейската палка по попския сурат!
155
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като има партиини субсиди ,нереални ,,запалати,, пълна съдебна безотговорност,еврофондове ,ранно пенсиониране . ВСИЧКО ТОВА ВОДИ КЪМ ВЛАСТА НАЙ МАЗНИТЕ И НАГЛИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА. Това се отнася и за ЕС . И в спорта стана така .И в гейминга .И навсякъде когато се комерсиализират нещата всичко се усира защото идват наглите мазните и дебели хора като боко последния по всичко във всички класации .Прекалено много се комерсиализира политиката .
154
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е един як пердах, малко арестувани и да развалят катуна. 200-300 платени и още толкова полезни идeoта които си мислят че правят нещо. както се смееха на полицията, скоро да не се молят да ги отървава същата тая полиция.А тия тримата глупaци заедно с президентчето са за разследване за държавна измяна и прокарване на чужди интереси.
153
8
 
16
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Бойко, и преди съм те питала: какво чакаш още?! Пускай баретите срещу платените алкохолици и наркомани! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя цици, като свободата във Франция!!
152
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво др. Радев бийте народа с павета , а после е ваш ред. Разбирам за Божков-черепа, защото той си е убиец , но другите не.
151
5
 
9
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Само да се стреля срещу протестиращите. Полицията няма ли оръжие?