Новата Конституция вече е в НС, ще остане ли само проект?

Има подкрепата на 127 законотворци, нужни са 160
56
Новата Конституция вече е в НС, ще остане ли само проект?
Снимка: БГНЕС

Проектът на ГЕРБ за нова Конституция вече официално е на сайта на Народното събрание.

В сряда ГЕРБ и ВМРО обявиха, че са събрали нужните подписи за внасянето му за обсъждане в пленарната зала след преговори продължили два дни.

Още по темата


Под проекта подписите си са положили 127 народни представители. Те са от ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, част от „Воля“ и независими.

По настояване в проекта беше върнат преамбюлът. Също така беше премахната възможност таза законодателна инициатива на съдебната власт и детайлно е разписан гербът.

Изтеглете проекта на новата Конституция

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минимум 2 месеца ще има пазарлъци и ще трябва да се купуват доста хора Отделно , законите във ВНС се приемат с 3/4 мнозинство на 3 гласувания в 3 различни дни , ще е голяма лудница при уж това явно противопоставяне между ГЕРБ и БСП
27
1
 
7
 
! Отговори
България над всичко преди 3 години
Няма да отстъпим и сантиметър българска земя на Ердоган и Турция ......................а тая мафиотска и етническа партия ДПС трябва да бъде забранена със закон!!!!ДПС са бивши терористи.................знаем историята на тая партийка!!!
26
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 3 години
Явно турската партия ДПС командва държавата..............бившите терористи на Ахмед Доган- Сокола...............тия гадини заедно с ГЕРБ ако заложат в новата конституция да има член, който дава право на НС да променя територията на България..................ще стане революция!!!Тия са марионетки на лудия диктатор Ердоган....................Борисов играе опасна игра!!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Удряш по масата и го слагаш на мястото му. АКо не е доволен, да си хваща пътя и да ходи да си прави фабрика където иска. Ама неееее, при нас е друго - "Добре, дай там 200-300К пари и никой няма да те закача, работи си."И после ще ми викат че в полза на народа работели тия в парламента. Аре не.Ще слушам аз ЕС кво казали и кво правели. Я среден пръст и да се спасяват. Още повече че ние им пазим границата, я брекзит и от наша страна и да видим Румъния как ще пази от ония чеерните да не влизат.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се оплачем на началниците на ГЕРБ - Берлин, Брюксел, Меркел, макрон. Да си приберат диктаторчето у тях. Те ни го пратиха, те го финансираха с държавни германски пари от германски държавни фондации. Благодари им за милионите, които те дадоха за техния проект ГЕРБ.България не е независима и трябва да се обърнем към Истинските управници на България - Меркел, Макрон, Еврокомисията, брюкселските началници на България.
23
2
 
3
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
То се почва отнякъде, днес тук, от утре искане за излизане от тоя ЕС. Англичаните хубаво направиха.Искал някакъв си, да прави бизнес в България. Окей, направи фабрика, наеми хора и работи. Строи, наме хора и още първия месец - баааам. Ти що даваш на един мотокарист (примерно) 800лв. заплата? "Ама то... в България, нали толкова...""Няма България мългария. Наеми си мотокаристи от Германия, да видиш дали за толкова ще ти работят. Няма да използваш, труда на моите хора и да ставаш богат".
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преписвачите са преписали конституцията, като са прибавили мутрофашистките си идеи вътре.Оставка и лустрация за тоталитарната партия ГЕРБ.
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да остане проект. Ще я приемат с гласовете на ДПС.Нали знаете, че Ахмед Доган дърпа конците от 30 години насам?Още повече, в Конституцията на ГЕРБ са заложили смущаващия Член 14, който дава възможност на Народното Събрание да променя територията на държавата!!!На кого ще отстъпваме територия?На Турция ли???
20
0
 
3
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Борисов се заигра много по свирката на Доган , но това е опасна територия!Всички виждат , че при Борисов нещата са навързани , със зависими хора , кой виси в съда , кой иска да *** , вече е прекрачил Закона от алчност, но тия мутренски правила стават голяма опасност за сигурността на страната!Ако военните вдигнат самолетите и по една ракета и ......мафията изчезва , барабар с близките си, заедно с имота си!Затова който се е снимал с Бойко публично се трие във Фейсбук!Опасна игра играе Борисов
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствените честни политици и истински патриоти-родолюбци се оказаха Волен Сидеров от ПП "Атака" и президента Румен Радев...................само те двамата не се продадоха на мафията!!!Не вярвах, че ще дойде момента да го кажа това................но действията им го доказват!!
18
0
 
17
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Излиза оня и вика - ние строим магистрали, икономиката се развива, хората ходят на почивка в Гърция, значи имат пари.За кво са тия магистрали, при тези цени на горивата?Икономиката се развива а сме най-бедната страна в Европа.Ходят в Гърция, защото излиза много по-евтино от тукашното ви ла*няно море с "подпорните" стени на аверите Ви. Никакво обслужване, мръсни плажове, кафе 8 кинта, такси "Диня" и "Барбарон". Това там го няма, но тук го има. Е къде да отиде човека????
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Воля"на варненския мафиот и мошеник Марешки........................хаха...............алчнотията гадна, не му стигаше печалбата от аптеките, но започна и далавери с горива...............хаха ...............Аптекаря Марешки на служба при руската мафия!!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едиснтвените честни политици и истински патриоти се оказаха Велен Сидеров от ПП "Атака" и президента Румен Радев...................само те двамата не се продадоха на мафията!!!!
15
0
 
6
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Ако се приеме конституция писана от - герб и разните им образованияНие нормалните хора ще трябва да мислим за някакьв изход прес терминал - 2 с еднопосочен билетВидя се че дори европа е безсилнада направи каквото и да било а само се брьщолеви - следим виждаме имаме впредвидДивия запад не е за мен
14
0
 
17
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Хората искат нормален живот, нормални заплати и не такива безбожни сметки (според заплатите). Искат да се радват на децата си а не да ги гледат вечер как заспиват гладни и да мислят за сутринта как ще го прати на училище без пари и с вехти дрехи. Не им трябва нова конституция на хората, те не искат това. Затова са протестите, тия не разбират ли наистина? Толкова са вглъбени от власта, че изобщо нямат представа защо хората протестират. Според тях всичко е наред. Кое е наред бе, народа беден....
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ДПС................най-вредните партии за България!!!!
12
0
 
3
 
! Отговори
Има такъв народ преди 3 години
Като си напазарят гласове ,а в това знаем ,че много ги бива може и да стане факт ,знае ли човек.Но едно знам със сигурност,че България не е място за живеене.Дано наглостта и алчността ги погуби.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Воля"на варненския мафиот и мошеник Марешки........................хаха...............алчнотията гадна, не му стигаше печалбата от аптеките, но започна и далавери с горива...............хаха ...............Апкетаря на служба при руската мафия!!!!
10
3
 
2
 
! Отговори
Фигуранта в затвора! преди 3 години
Големи смешки има в тоя проект, например все още има Фугурант и вице-Фигурант предвидени, че из директни избори, дето ще им плащаме заплатите и не могат да бъдат арестувани.
9
1
 
10
 
! Отговори
ОП преди 3 години
Псевдопатритите от НФСБ и ВМРО се оказаха поредните ку...............рви (*** ) на крадливата ГЕРБ-ерска банда!!!Валери Далавери-бизнесмена и Шкембе войвода-Каракачанов станаха част от мафията и те!!!!