Миков за победата на Нинова: Създава повече проблеми, отколкото решава

Не гласувах, сподели бившият лидер на БСП
13 сеп 2020 14:08, Петя Славова
77
Миков за победата на Нинова: Създава повече проблеми, отколкото решава
Снимка: БГНЕС

"Не гласувах и смятам, че този избор създава повече проблеми на БСП, отколкото решава". Това каза пред БНР бившият лидер на БСП Михаил Миков. Той поздрави Корнелия Нинова с избора и за председател на левицата.

Още по темата

По думите му разделението в партията е достигнало много високи равнища: "За Нинова са гласували половината от членовете, другата половина не е гласувала за нея. Такъв начин на избор засилва вътрешните разделения и то не по политически причини, защото става дума за състезание на персони, на портрети, а не на политически виждания".

Според него личният стил на Корнелия Нинова, изразяващ се във висок тон, е спечелил, но не дава алтернатива, каквато е необходима на обществото.

Миков беше категоричен, че "набедената опозиция в БСП" никога не е била за съюз с ГЕРБ и припомни, че те са консолидирали гласове, с които Нинова е била избрана за председател на социалистите още първия път.

"Обикновените социалисти повярваха на това, че Нинова е спасителката от ГЕРБ. Сега предстои по-трудното", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Важно е достойнствот преди 3 години
К.Нинова доказа, че е единственият лидер на полит. сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на ***.
68
0
 
1
 
! Отговори
Решението преди 3 години
"... Бай Мишо, ако оная от Крушовица ви изгони от БСП вас, двадесетината бивши червени величия, проблеми няма да има. А вие отивайте в АБВ, там може би е базата за "вторични суровини"."....... ...... Е МАЙ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.... ТУЙ ГО ИСКА ПАРТИЯТА С ИЗБОРА СИ!!!!!!!!
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Мишо, ако оная от Крушовица ви изгони от БСП вас, двадесетината бивши червени величия, проблеми няма да има. А вие отивайте в АБВ, там може би е базата за "вторични суровини".
66
0
 
6
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?
65
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-69 ,така както най-младия комунист бойко борисов,стана гербер и върл "антикомунист"
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как от тъмносиня яростна седесарка тази стана председател на БСП, това нещо за мен е необяснимо.
63
3
 
6
 
! Отговори
Този пъпеш нали преди 3 години
беше на върха, защо не оправи проблемите? И той като Станишев са меки китки, целуват се с турците, сега Нинова им е виновна, защо, защото е по яка от тях!? Само Нинова може да полъже старците на БСП, но за съжаление те не останаха, партията им загива по естествен път. Само Вселената е вечна, всичко друго е преходно, даже и Боко!
62
4
 
7
 
! Отговори
НЯМА ДА ДОПУСНЕМ преди 3 години
ДА ЧЕ ПОВТОРИ ЧЕРВЕНИЯТ ГЛАДОМОР ОТ 1995Г/1997Г- ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ- МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 3/5 ДЛ- ХОРА, БДЕТЕ!
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както си му е обичая, активистите на Позитанската Престъпна Организация се сдавиха.Интересно къде е кръстника в картината.
60
4
 
6
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
59
3
 
6
 
! Отговори
БРАВО НИНОВА преди 3 години
ТИ УСПЯ ДА ОБЕДИНИШ БСП И ДС-МЮРЕТАТА ОТ СДС , КАТО БОЙКИКЕВ...!ЦЕЛУВАЙ РЪКА НА КОСТОВ....ХА,ХА,ХААААААААА...
58
5
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
До Анонимен 59-за тебе е ясно,че гласуваш за тиквата))))Няма нужда от коменти))
57
17
 
5
 
! Отговори
хахахахаха преди 3 години
За пръв път съм съгласен с Михаил Миков.Нинова не е от обичаните от народа.Съответно избора и налива вода в мелницата на бибитко.Затова троловете плюят по другите от БСП,а за нея си траят..
56
5
 
15
 
! Отговори
Дедовия преди 3 години
Вижте го тоя политически труп Миката!! С каскет!! Ха ха ха!! Да не е брат на другия Каскет?? Миков,пуснато е тоалетното казанче на политиката!! Хайде в канала!!
55
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да гласува човек за този престъпник добрев?! Тя физиономията му мутренска и зверски злобна.
54
12
 
12
 
! Отговори
Позитано 20 преди 3 години
Тези които не са гласували за Нинова , гласуват за ГЕРБ.Ама не и казвайте.
53
3
 
13
 
! Отговори
За рев си е! преди 3 години
Назначен милиционер-милионер капиталист от другаря Луканов:Ха на здраве,другарю Миков!А какви времена бяха,а?Само активните борци против капитализъма и фашизъма с народни пенсии бяха над милион!Вземи тези 5 лева да пиеш една ракия!
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааа, и този с Каскет..вече съм убеден ,че има некаква завера и по каскетите се търсят ..а , тук комшиите ме подсещат ,че всички са от бейкъпету ама ени са димукрати , други социалисти , трети либерали ..както казва бай *** - ти либерал ли си или Консерва ами чи вечи отворихме консерва за мизе на ракийкътъ щот тъмните и чеврените зеленчуци станаха скъпи на пазара
51
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е от израстъците на един пловдивски дънер,който засмука 43-милиона лева народни пари от Борисов за една помийна яма във Варна, със задачата да удари в "сърцето" столетницата,разчиствайки пътя му към "вечната" власт.Власите са много различни от натуралните българи по отношение на властта.Навремето,войник без нашивка на пагона,не може да се ожени.В градчето Кула,не искат и да чуят за Миков,той се гласи за "Позитано"!Свали си каскета,поклони се и честити победата на Нинова.
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алкохолизиран Мишо.к!