Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България

Министърът на отбраната се възмути на писмото от DRMFG
18 сеп 2020 12:37, Нели Христова
303
Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз?"

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство.

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет.

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство.

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията?“. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти:

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива;
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция;
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО;
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция.

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики.

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си.

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т.нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 133Ами ще те предложа за наборна служба, щом си се отвратил да ла па ш пи ш ки :))) Има 27 въпроса от ЕП, шкембето отговаря на 3 и е възмутен :)))) Аз още не съм видял мъже да се целуват по улиците на БГ, но щом казваш че има заплаха от това, значи е така...хахахаха
123
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало възстанниците, като мине псевдо-психо- протеста на 22.09, другия по Коледа ли ще да е!? Щото гледам почивни дни ще има тогава:)))))))))))))))))))))))
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пяна ГъсЗадръж си умозаключенията за себе си. Не си от правилната страна, ***!
121
4
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, а вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.Христо Ботев
120
10
 
17
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Жив да го ожалиш , а пък тулупа с двата крака за държавна измяна. Според официоза Шпигел :)
119
23
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Разбира се,че има Македонско малцинство в България,както има и Турско малцинство в България. Крайно време е да се разрешат етническите партии в България. Иска ни се безогледна асимилация...но хората имат родова памет.Кой е Каракачанов да казва кой какъв да се чувства и всеки има право сам да се самоопределя какъв е по етнос.Подобни пишман историци политици нямат място в управлението на държавата.
118
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той затова е такова прасе, ... от притеснение от наложения натиск не е спрял да яде.
117
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По големината на шкембетата ще ги познаете! Размера разкрива колко е крал даден политик! Пеевски за тебе говоря ненаситнико! Борисов преяде от филии с мас! Каракачанов и той хубаво си хапна!
116
3
 
8
 
! Отговори
Евро докладчик преди 3 години
Е чак пък всички... Още не сме ви спрели фондовете, дето само ги крадете....
115
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека кажа нещо на националните предатели - 500 год едни любимци на германците се пробваха да ни сменят вярата, да ни прават ***, мачкаха ни, избиваха ни дори в църквите, взимаха насилствено синовете християнски и ги превръщаха в чудовища, НО не успяха да подменят вярата ни! Колко *** сте да си мислите, че мрънкането и недоволството на някакви немски, френски или румънски платени от НПОта безполови ще направят това, което и Баташкото клане не успя!?
114
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борис е прав за едно, народа е пpocт! Така че не народа, а Европа ще свали ГЕРБ.
113
6
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Само му пречат на човека! Спряха му временно продажбите за чужденци на удостоверенията за български произход и сега орева света. И отслабна. Вече е под 150 кг. Интересно при продажбата им дали "патриотите" се интересуват от сексуална ориентация? Ами ако произвеждат като нови българи и гейове?
112
2
 
14
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Не срещу България, а срещу оялите се на гърба на България тлъсти шопари.
111
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка! Долу шкeмбетата! Борисов, Пеевски, Каракачанов! Не ви искаме!
110
11
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Атанасов, всички тези въпроси, ако ги има са зададени от креатурите на ДБ, Елена Йончева и Радан Кънев. Всички те са измислица, част от опита за метеж в държавата. Не случайно се появиха в сайтове свързани с В Божков и Ц Василев и никой не потвърди автентичността им.Още нещо - от много години нито един богаташ или мафиот не ползва евро по 500. Целия кеш е във франкове по 1000. Но вие си вярвайте на приказки, утре ще се видите цъфнали като електорат някъде без да знаете и да няма после ама ...
109
1
 
20
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Краси! Нека ти кажа, баце!Великобритания е първата напуснала съюза, а България ще е първата изгонена! И не е по ваша вина, споко, просто има едни глобални процеси на лицемерие от страна на джендърското ЕС!
108
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иване, Иване, събирай си торбичките от Била и се махай!
107
4
 
10
 
! Отговори
байселУ преди 3 години
Що плюете ре прости камили , казал ли е нещо което не е истина ??? *** народ слаба държава !!!
106
1
 
10
 
! Отговори
USA преди 3 години
Може да лъжеш някои хора през цялото време или всички през повечето време,но не можеш да лъжеш всички през цялата време. Ейбрахам Линкълн
105
7
 
2
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
До OMG_LuckerНаистина имате много вяра в следващите избори, вероятно сте много млади.Като видите резултата след два или пет месеца / така или иначе /, направо ще Ви иде да се гръмнете. Това не е за първи път, няма и да е за последен.Кучетата си лаят, кервана си върви.