Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони, посочи премиерът
20 сеп 2020 15:00, Красимир Ангелов
299
Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Трябва да се обединяваме, не да се разделяме. Това призова премиерът Бойко Борисов в разговор с граждани във Велинград. Премиерът публикува и видео от срещата в своя профил в социалната мрежа Facebook.

В неделния ден министър-председателят е на обиколка сред малките населени места във Велинградско. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Още по темата
"Защо толкова години не е правено?” попита премиерът и заяви: "Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и ангажиментът е изпълнен. По 3-километровата отсечка е положен нов асфалтов слой само за 10 дни. Доскоро този път беше почти непроходим за кола - кал, дупки, едър чакъл. Строим в цяла България - "Хемус", "Европа", "Струма", "Ботевград - Видин" - но не забравяме и малките населени места", посочи Борисов.

"Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони", призова още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
3
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Страни нещо е животът! Човекът ,който през Възродителния процес биеше хората в Хлебарово;Разградско за да сменяват имената си ,днес е при българомохамеданите от Родопите,също пострадали при смяната на имената! И това ако не е цинизъм!!!
243
3
 
9
 
! Отговори
Много искам преди 3 години
А как да се обединя с някого, ако той има къща в Барселона, т.е. любовницата му... Има ли някакви допълнителни указания?
242
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко беше външния дълг на България, когато тиквата дойде на власт и колко е сега? Вие заробихте и нашите правнуциВече толкова сте ни опротивели че ми иде ....
241
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Христов,айде вижте там измислете некаква друга опорка, защото това вечно другите са виновни, докарва до ярост всички. За толкова години борисов само слугува на чужди господари.Нали звнаете, че въпросните господари,когато го употребят просто ще го изхвърлят? Та така,идва време разделно,и не просто да се разделиш с един продажен политик, а да разделиш житото от пляватаА да видим кой ще се смее и кой ще плаче.
240
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало цензура през комунизма)))Първо, комунизъм не имало, а сега няма ли цензура?Подслушвали били, сега не ви ли следят навсякъде, не ви ли подслушват? А? Ще ми кажете , да ама ние знаем)))Не, вие ДОБРОВОЛНО се съгласявате да ви следят и подслушват. Ще ви открия една тайна- всички ние сме в затвор,само че преместиха по-далече оградата.))Даже сега сами си плащаме и за устроиствот,с които но подслушват, и за интернета, с който пък ви АЕ правят всевъзможни профили.Мили мои,това е комунизъм.
239
9
 
4
 
! Отговори
Метежа свърши ! преди 3 години
Че къде са протестиращите ? Няма вече недоволни ! 50 човека в София ?!
238
4
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 248Просяците по контейнерите плъзнаха в началото на лукановата демократизация... наркоманията също се завихри при мутрите на луканов и костов.Но тиквата институционализира безродието в името на евроатлантическия интернационализъм.
237
7
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Kit ChelinПич, тиквата е по-добър от 50% от западноевропейските лидери.Просто това което говориш е сторено в ес преди години и тиквата е нов в техния клуб.
236
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди Борисов да издигне България от дъното нямахме хомосексуалисти,които да манифестират по улиците на София, верни ли е?-верно.Също така децата не се въргаляха пояни и дрогирани по улиците,верно ли е!-верноАко това ви е издигането от дъното..Също така не си спомням да съм видял някой да се прехранва с от па дъ ци.С това ли се гордеете, не знам на кой му е сбъркан чипа, но мен такава България,след вашата намеса,не ми харесва, и ние щеси я върнем, защото тиквата НИ счупи държавата.
235
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами да си разделм кюлчетатаняма проблемжалко че наистина населението е 80% та му се връзвна на пладнешкия айдук комуниста от банкя
234
7
 
5
 
! Отговори
Парите свършват преди 3 години
Протестът направо се стопи. - 20 човека са се събрали днес да представляват народа на жълтите павета !
233
2
 
4
 
! Отговори
Мара свирката преди 3 години
Хвърли няколко пачки на тука и ще се обединим
232
4
 
4
 
! Отговори
Какъв протест ?! преди 3 години
Днес на протест са дошли 20 човека ............
231
2
 
7
 
! Отговори
Любопитен преди 3 години
Защо ли Баце не се показва никъде,където има повече от 50-60 човека-тоест средата не е контролирана....Иначе електоратът на Доган ще ръкопляска на всеки който им бъде посочен,безусловно.
230
2
 
8
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
Господин Премиер, може ли да си донеса едно празно шкафче и да го обединим с Вашето, пълно с евраци и златни кюлчета???????????
229
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаме Люмил Янков,изкачил Еверест,когато според зомбираните фенове на ГЕРБ България е била на дъното. Да продължавам ли?Щото има още...колкото и да не ви се вярва,Аз съм безпартиен но не съм продажник,и не обичам когато някоя мижитурка,за да си запази порцията в копанята ме лъже в очите и ме плюе защото отказвам да се примиря с лъжите и унижението на цял народ,заради егото на един престъпник.
228
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тежки грижи предстоя 237 Я се скрий някъде с твойте кпп-та и маски.О.И.О.РЕН
227
3
 
7
 
! Отговори
ОПГерп преди 3 години
"Съединението прави силата", каза тарторът на организирана престъпна група и продължи да си краде.
226
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата все плаши с миналото и комунизма,а той според вас от къде се пръкна?От Марс ли?Бивш охранител на Първия в държавата,научен да следи да слухти,но не научи и не можа да постигне нищо от това, което постигнаха някои българи, когато Тошо беше на власт, не тъгувам по него нека е ясно.Борисов строистадиони и твърди че предишните не били се грижели за спорта:Ние Имаме Стефка Костадинова,с рекорд поставен при безразличния към спорта комунизъм.Ние имаме космонавт,при безпросветния комунизъм.
225
3
 
3
 
! Отговори
Тежки грижи предстоя преди 3 години
Премиерът трябва да обърне много сериозно внимание коронавирусът да не се развихри в училищата, че пламнат ли те бабите и дядовците не могат да гледат карантираните под страх от прихващане на този вирус, което означава болнични и отпуск за гледане на дете и страх старите да не се разболеят. Да види процентът на умиращите от КВ, който хич не е малък.Наближава ноември и какво ще излезе оттам. А протестът не спира, започва и натискът от ЕС и ЕвроПр.Не зная Св.Тройца БиБи-Гешев-*** как ще се справи