Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
13
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Оставката по всяко едно време е смислена. Всичко е предвидено в такава ситуация нито държавата ще пропадне без вас, нищо драматично няма да се случи. Просто се махайте!
85
7
 
7
 
! Отговори
гост преди 3 години
Марионетката на Доган в правителството на мутрата. Всичките министри от квотата на ОП са на ДПС.
84
7
 
7
 
! Отговори
до преди 3 години
Абе, след като не може да се манипулират изборите, защо всяка партия, фракция, мафия се стреми да вкара свои хора в комисии и преброители? А на президентските пари не раздаваха! Питайте Цветанов защо! Защото не номинираха него! Друго - за пръв път срещу тиквата застана сериозен кандидат! Не някакъв си Калфин, лъскав и малко атрактивен типаж, а популярен за публиката. Кукловодите когато пожелаят нещо, знаят как. И сега ще го изтричат като странджанско пале!
83
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До - 73Ти пък за какво се натискаш нали са шест месеца само Не ви ли е срам бе, че как по друг начин може да оправдаете цялата тая свинарщина която продължава вече повече от два месеца освен да вдигате лозунги и да се правите на борци за справедливост. Виждаме я справедливостта финансирана от най - големите крадци в държавата.Не ви ли е съвестно да сте толкова лицемерни Къде са яйцата палатките кенефите? Те бяха грешка Те показаха истинското ви лице Тъпунгели такива.
82
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква нагла физиономия.ОСТАВКА!СЪД!ЗАТВОР!
81
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, бе нarлец!Пак ще търкате жълтъци от фасадата, даеватвойтамамкадолна!
80
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 85Въх! И няма да има за крадене, нали? Дядо ти само с еврофондове е работил! Мен ме боли фара за еврофондовете! Да не съм зърнар или някакъв измамник, че да ме боли сапът за фондовете ти? Само като изритаме Била, Лидл и Кауфланд и ето ти печалба! Като спрем да внасяме членски внос в ес - ето ти печалба! Фондовете ги използват за да плащат на десните популисти, каквито са герп! Това е целта на ес.
79
5
 
5
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Не знам дали оставката е безсмислена , но е БЕЗПАРИЧНА , Валерка-а-а !
78
3
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
До АнонименСитуацията наистина е странна, защото се поражда от лупингите на политическата олигархия да оцелее и да продължи да векува. Радев наистина върна Бойко за "Борисов 3" и нещата бяха планирани за широка коалиция ГЕРББСП впоследствие, но последните 2 години, кучк.ите се разлаяха жестоко и двете еврейски крила развалиха достлукът ис е сблъскаха. Това се дължи на денонощната къртовска борба на несистемните, както Бойко се изрази. Тук той е прав. Системните обичат Бойко;)))
77
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив, симеонов! Има смисъл, защото това ще покаже, че има нетърпимост към такова подлизурско от ваша страна и просташко от страна на Борисов поведение! Иначе, щом можем да ви търпим до изборите, що да не може и след това!? Как се пееше във вашата седесарска песничка - Развод ми дай и повече не ме мъчи...! Тук какво виждаме?-Тръгвам си, ама да прекарам зимата в твойто легло! Политически разврат - ***! А за протестите - Що хули издумахте по телевизия Смрад за ,,Мухобойко"!
76
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като дойдат БСП и Слави ще има пълен мораториум върху еврофондовете, никой няма да им даде пари на комунисти и шоумени!
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откъде ги намерихте тези татари да ви управляват? Този сега Чингис хан ли е, Далай Лама ли е? От Алиекспрес ли си ги поръчахте такива боклуцци?
74
4
 
8
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Мъ многу въ е страх от предстоящите след има-нема 6 Месеца Избори, бе, другари и другарки!Може би, защоту знаете, че немъ да ги спечелите, а???-)))))))
73
3
 
5
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Много елементарна опорна точка.Не е важно кой организира изборите,а кой брои гласовете.Купения ромски,корпоративен и чиновнически вот е в основата на победата.А каквото не стигне се стъкмява от "Информационно обслужване" с главен обслужващ Михаил Константинов.Това е истината.
72
9
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Цялата дандания и цирк в момента е да върнат БСП във властта и Божков от Дубай!Работи се с два вида "протестиращи", Фигуранта владее единия вид - наивниците с клишета като "мутри вън" ,"стиснат юмрук" и т.н Втория вид владее Черепа, там той плаща сериозно като за целта е упълномощил "Отровното трио" за черната работа, чрез подставени лица препраща пари в посреднически сметки от които уж идват "дарения" за протеста! Също така една от целите им е в Парламента да влезе и партията на Черепа!
71
5
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Не трябва да си идат с Мир- Трябва да си идат с Мир в Затворът където им е МЯСТОТО!!!
70
2
 
13
 
! Отговори
До 76 преди 3 години
Како,последните 11 години управлява ГЕРБ.През това време получихме най-много пари от ЕС,взеха се най-много заеми,а народа стана най-беден,най-болен и най-бързо изчезващ в света.За сметка на това се напълниха чекмеджета с пачки и злато,банкови сметки в офшорки,вили в Барселона.Купиха се медии,социолози и политолози,а прокуратурата стана бухалка на властта.
69
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали разбирате, че ГЕРБ беше избран на избори ръководни от служебно правителство назначено от Радев! Единствените избори, които герберите са правили през последните години са тези за президент и на тях бе избран РР! Всяко твърдение за манипулация на избори от страна на ГЕРБ означава, че Радев е нелегитимен! Всяко твърдение, че ГЕРБ са избрани нелегитимно означава, че Радев е манипулирал изборите! Осъзнавате ли тази странна ситуация!?
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изедници идете си с мир!
67
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези няколко човека,които защитават властта от няколко компютри,са част от престъпната шайка,която ду.*** ще даде,но власт няма да даде.Първото го виждаме вече от доста време.