За първи път Борисов успял да обедини всички срещу себе си

ГЕРБ подготвяли служебна победа на предстоящите избори
96
За първи път Борисов успял да обедини всички срещу себе си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП отново излезе с остра декларация срещу управляващите.

В нея социалистите обвиниха премиера Бойко Борисов, че е успял да обедини всички срещу себе си, което се доказвало от протестите у нас и  в чужбина.

Още по темата
"Протестите не намаляват, недоволството не намалява, оставайки слепи и глухи за исканията на хората задълбочавате още повече политическата криза", скочи от името на левицата Явор Божанков.

Той обвини мнозинството, че иска да се задържи на власт с цената на реда в страната.

Според него с поправките в Изборния кодекс ГЕРБ цели да спечели служебно изборите.

"Докато рушите основите на правовата държава, пътьом задължавате следващото поколение с 5 милиарда лева, делите си 700 милиона, които липсват от нашите данъци и се превърнахте в заплаха за националната сигурност. Страната ни се определя като държава със системен проблем с корупцията, като най- бедната държава и с увеличаващи се различия с останалите страни от ЕС", отсече Божанков.  

"За 70 дни протести видяхме кръв, бой и няма поета отговорност, няма оставка. У нас властта отговаря с репресия към всеки изразил критично мнение, това е белег на тоталитарните режими. Никой не е неуязвим и това се доказа от безпрецедентното нахлуване в президентството на въоръжение мъже", обвини още той.

По думите му ГЕРБ са рецидивисти по отношение на потъпкването на върховенството на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добро управление на държавата сме имали през последните 10 години.А БСП от злоба ще се пръсне.
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА, НА ДЪНОТО: С 200ЛВ МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА БЯХМЕ ПЪРВИ В ЕВРОПА ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ, Е НА СЕГА ПРИ ГЕРБ С 610ЛВ МИН ЗАПЛАТА СМЕ ПОСЛЕДНИ, ДА ПОВТОРИМ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ПЪРВИ В ЕВРОПА, А СЕГА ПРИ ГЕРБ С 610ЛВ ПОСЛЕДНИ.....ОТ ВЪРХОВЕТЕ ПРИ СОЦА СМЕ СГРОМОЛЯСАЛИ ДЪРЖАВАТА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.
67
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
има да взимаш с тая изтъркана песен за Корнелия, не само че простотиите ви край нямат ами Нинова е сигурно единствения кадърен държавник останал в таз държава способен да измъкне затъналия в блатото народ, въпреки саботирането което със сигурност са подготвили геребро-либерастите с ЕС.Но ние сме карали и без банани, така че няма да ни стреснете.Много добре виждам и Нинова и Борисов какво подписват та сам мога да преценя, а не какво ми драскате по форуми и в герберските медии.Това е за вашия *** електорат.
66
2
 
14
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Не съм от ГЕРБ просто реално гледам на нещата.Кака Корнела много бързо забрави как на 28 приватизира " Техноимпекс" как се пресели от СДС м БСП и как бе уволнена за корупция и колко вреди нанесе на страната, как по.врето на Орешарски Георги Кадиев като финансов министър направи така че Божков да не внесе 700млн.лв.данъци.Така че "когато фактите говорят и боговете мълчат"!
65
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до майорааха, то като ти каже герб че някой купува гласове ти им вярваш така ли.Ама парите са у герб, нали, и виждаме къде налива и купува гласове герб, другите с какво да купят гласове,отде пари, така че се скрий и хич не ни губи времето, герберси кре"тен.
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бре и цензура,ти да видиш, веднага го сложили в алгоритъма, П"К"П" , спасяват задни'ка на П+К+П+ , когато хваля Радев ме трият а когато хваля бащицата си стоят, тия в герб си я карат по комунистически.
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ха ха разсмя ме с тая ***, тя е як обединител, как има очи да излезе пред хората след такива изказвания по неин адрес, излага не себе си а самата институция НС, тоя позор цял живот ще си го носи, та на деца и внуци ще отиде, ама така са *** нагли и със самочувствие.
62
4
 
9
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Явно другаря Божанков е забравил как купуваше гласове на предните избори и как неговата партия доведе страната до фалит създаде мутри и олигарси които изнесоха парите на хората.Но не.бива да му се сърдим тогава беше малък и не помни тези неща.Но да не взима примир от Корнелия която беше уволнена за корупция и до дава акъл!
61
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дето защитавате Бойко и герб не ви разбирам, честно.Крадат ни като за последно, а вие...
60
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
парите които борисоф раздава не са за хората а са за купуване на гласове."Дал" по 50 лв на пенсионерите за някой месец,според ситуацията,взел заем за това,който ние всички ще връщаме.И с това ли ще купи пенсионерите,нали ги е преди това окрал от тях,с пълен стаж взимат по-малко от неработили,защо 2млн пенсионер го търпят това,а се радват за мижавите 50лв дет техните деца и внуци ще връщат,т.е.пак в техния джоб бърка.От техните пенсии хоп 30% на калинките,не защото вършат работа, а защото гласуват за него, за това "раздаване" ли да се радвам.Това си е крадене и купуване на гласове с наши пари.
59
4
 
13
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Пилците се броят наесен, а политическата подкрепа - на избори. За 120 г в БСП не можаха да проумеят това.
58
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 53 как не го разбра става въпрос за крадене на много пари нищо че краят е ясен а той е смърт за всеки зависи обаче дали някой докато е вожд ще избере себе си или народа е тоя е избрал себе си
57
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ не е партия. Това е организирана престъпна група. И ако се погледне по този начин, става ясно защо не сдават властта.
56
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм гласувал на писледните избори, но този път ще го направя, защото после пак с купените братски гласове, Баце ще каже - народа пак ни избра. Тази лъжа няма да мине пак
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алилуя
54
20
 
12
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Народът НЕ ИСКА бойко борисов за премиер.Герп ще загуби и парламентарните и президентските избори.
53
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До "Не мога да разбера хората,които са против да се давали пари?," Правилно мислиш.Затова пенсионери си даряват 50 те от борисов на протеста
52
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки да гласува по съвест Само да не е за тул..ището
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера хората,които са против да се давали пари ?Каква е разликата дали са от бюджета, или от Божков за протест?Ами нали затова е битката? За парите и чрез парите! Защо, свиди ви за тези, които ще получат?Пенсиите в Румъния ще се вдигат с 40%,на тях не завиждате,а иначе ги давате за пример?Българинът е странно животно,постоянно е в битка със себе си!
50
25
 
4
 
! Отговори
сашо преди 3 години
Гласувайте за Корнелия Нинова-интелигентен и ерудиран човек.Партията на борисов е наследница на страховита и безпощадна мафиотска структура.В момента само БСП може да измъкне България от хватката на тигъра,както наричат този бивш костотрошач.