Борисов: Работодателите могат да кандидатстват за детски кътове във фирмите

Политиката е работа за хората, написа премиерът
Обновена: 26 сеп 2020 11:52 | 26 сеп 2020 11:48, Елка Василева
177
Борисов: Работодателите могат да кандидатстват за детски кътове във фирмите
Снимка: архив, БГНЕС

„Непрекъснато работим за това да подкрепим хората и фирмите. От другата седмица работодателите ще могат да кандидатстват за изграждане на детски кътове във фирмите. Така ще подкрепим работещите родители, които трябва да са на гъвкаво или ненормирано работно време или се налага да взимат децата си по-рано от училище“.

Това написа във Facebook профила си премиерът Бойко Борисов.

Така ще подкрепим работещите родители, които трябва да са на гъвкаво или ненормирано работно време или се налага да взимат децата си по-рано от училище, допълва премиерът.

Още по темата

Той уточнява, че фирмите ще могат да получават между 50 000 и 150 000 лв., като за това са отделени 15 млн. лв.

„Другия месец през Министерството на икономиката пускаме 2 нови програми:

- С 68 млн. лв. ще подкрепим фирмите, които имат над 500 000 лв. оборот.

- Почти 80 млн. лв. ще бъдат насочени към малки и средни фирми, за да си преустроят производствата в условията на COVID-19 - да направят прегради, отделни входове, да закупят предпазни средства и всичко нужно да работят при новите условия.

Политиката е работа за хората“, пише Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
имам малка фирма и участвах за помощите от 3000 до 10000 отговарях на условията и участвах но указа се че никой не може да вземе пари без да си плати на определени фирми за подаването на документите отхвърлен бях защото договора не бил подаден подписан с електронен подпис за целта го подадох с помоща на шеф на голяма компютърна компания и адвокат който се занимава с европроекти правете си сметката обикновен човек може ли да вземе помощи без да плати някъде
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметския дебилизъм, в америка отдавна носят децата си на работното място от пеленачета
141
2
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Днес жената сготви много хубава супа от свинско с тиква . Много вкусна!
140
1
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Бавно умираш ,,,, приятелю . все по_бавно кръвта ти тече смърта е неизбежна... ти сам я избра....
139
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Света се променя. Скоро ще бъдете свидетели на един нов Свят. Там няма да има място за *****Вече дори няма смисъл да се *****. Преди 24 часа беше последната възможност *****Вашите деца ще Ви помнят като хора, живеещи в корумпиран Свят. В този нов Свят няма болни хора. Китай и цяла Азия са БЛОКИРАНИ. Те са източника на проблеми , болести и корупция. И това е само началото. Във бъдещето няма политици, но преди това ще трябва НАЙ-ГОЛЯМО ЗЛО ДА СЕ РАЗКРИЕ, защото Антихрист ще убива по$литици п
138
3
 
4
 
! Отговори
BHU преди 3 години
А защо да не са детски градини и училища.Във всяка фирма детска градини и училище,а държавата ще прибира данъците. Един бие барабана ,а друг събира парсата. Явно е голям келипир да харчиш пари,които друг ще връща.
137
2
 
12
 
! Отговори
данчо преди 3 години
Боко Тиквата вече няма думата.Този *** е толкова компрометиран,че всяко негово показване предизвиква гняв и ярост.Цяла България иска Боко в затвора.Това е желанието на цяла България.Другото са празни приказки.
136
2
 
3
 
! Отговори
Ами те преди 3 години
Може пък да искат да кандидатстват за Боянско шкафче с екстри.За какво са им детски кътове.
135
2
 
10
 
! Отговори
Работодателя Бойков преди 3 години
Като стана дума за работодатели, аз като един човек от народа и твой работодател да те попитам нещо. Ако ти направим един детски кът в Министерски съвет ще се върнеш ли на работа? Че от три месеца не си стъпвал на работното си място. Мен отдавна да ме бяха изритали. Дисциплинарно при това.
134
1
 
2
 
! Отговори
Отлагате: преди 3 години
Отлагате и протакате мислейки си този ще се откаже като много други, този ще направи компромис като много други без да осъзнавате, че това време отдавна премина - времето на безветрието и бездействието.
133
1
 
2
 
! Отговори
Срещу вятъра преди 3 години
Тичат едни хора, срещу вятъра и облаците, които носи. И няма да помисли да направи място, където да се скрие и да се изправи след бурята. Такъв човек ще бъде опустошен от самата природа от самата вселена. Тактиката на отлагането - не мога сега, много ще ме настъпят, не мога сега не е удобна тая добродетел за това време. Такива хора предизвикват само недоразумения, щети и бури. И тяхното оставане тук или под каквато и да е форма е катастрофално!
132
2
 
6
 
! Отговори
Bg. преди 3 години
Подкрепя единствено своето финансово състояние..
131
1
 
1
 
! Отговори
Относно училището... преди 3 години
Чух те да казваш това трябва и може да се направи, но сега не е правилният момент. След десет години ще кажеш това може да се направи, но разбираш ли, че това изобщо сега не е правилният момент. След двадесет години ще кажеш - абе то така ти вярно говори за училище за съвременни изкуства - обаче ние не го направихме щото сме прости.
130
6
 
3
 
! Отговори
хей, 145 преди 3 години
Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Нова не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.
129
2
 
3
 
! Отговори
Bg. преди 3 години
Подкрепя единствено своето финансово състояние..
128
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Платихме 2.5 милиарда за абсолютно ненужни стари краварски самолети Ф-16 ,модел от 1974г.За да може агент Буда да докаже верността си към краварските си покровители.При това авансово!Ще чакаме първо до отворят някакъв стар завод за да сглобят летящите ковчези след 5-6г.???Сега Буда изтегли 5 милиарда ,които ще открадне с познатите гербаджийски хватки.И ще стиска властта със зъби и нокти ,докато не ни съсипе напълно.Само лъжи излизат от смърдящата уста на ненаситната банкянска мутра.
127
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберасти червени, а по 50 лева взимате ли? Вече трети месец, ай кажете едно епа добре е!
126
4
 
15
 
! Отговори
обективен преди 3 години
Мястото на този изключително нагъл и алчен бандит, е в килията.Рано или късно Тиквата ще падне и ще си заеме полагащото му се място.А ние ще връщаме откраднатите от Хунтата му милиарди още 30г.
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GGOtkyde chete tova be ediot Bylgariq dokazano nai-izchezvaschta i umiraschta v sveta spri drogata be
124
11
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Този човек харчи народна пара, но този път е за хубаво. Наистина е хубаво да има подобни места на местоработата. За всички тези години, управление на ГЕРБ, за първи път казвам БРАВО. И пак казвам - подкрепям подобна идея, не правителство и премиер :)