Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори

Заключително обръщение на лидера на БСП пред 50-ия Конгрес на партията
Обновена: 27 сеп 2020 14:23 | 27 сеп 2020 14:23, Петя Славова
93
Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори
Снимка: БСП, прес

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една съдържателна, макар и трудна  кампания.

Още по темата

В резултат на това- започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, за да да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към най-важното, което ни предстои -  курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване.

Още веднъж ви благодаря. Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.

В същото време Кирил Добрев, който бе основен конкурент на Нинова за лидерския пост обяви, че ще бъде редови член на Националния съвет и ще прави мониторинг на цялата политика, която се провежда. Той заяви, че няма желание да бъде част от Изпълнителното бюро на партията.

"Имаме вече ново поколение млади политици, които са част от управлението на БСП. Най-ценното е тези хора да бъдат умни, мъдри, да не бъдат някакви машини за гласуване, а да са хора с характер. И съм убеден, че БСП с това ново поколение ще върви напред", каза той във връзка с новия пленум.

По думите му членовете, които са влезли, са млади, нови, надъхани, ентусиазирани, които ще водят партията напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
17
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Искаме млади хора Нинива много остаря
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха ха ха ха.