БСП - единна и готова за избори, дори и предсрочни

Партията ще има модел за автентична лява политика за развитие
84
БСП - единна и готова за избори, дори и предсрочни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП е мобилизирана и единна, смята депутатът от левицата Александър Симов.

"БСП е хомогенна и е готова да тръгне към избори, дай Боже те да са предсрочни, за да предложи на хората нещо различно", коментира той пред БНР.

Още по темата

"Това е Конгресът на голямата промяна в БСП. Отдавна беше ясно, че БСП е на прага на това да осъществи някаква промяна в себе си. Не е нормално, когато предлагаш и когато заявяваш, че си основната алтернатива на това, което става в България, че предлагаш различен поглед, различен път за тази страна, да се страхуваш да направиш промяната в самия себе си. БСП успя да осъществи това. Успя да покаже, че е готова да се промени в името на предлагането на една различна и нова политика", посочи Симов, един от хората, получили най-много гласове за новия Национален съвет на партията.

По думите му в момента в БСП има генерационна революция.

"Влязоха изключително много нови лица, млади хора, които имат хъса и амбицията да променят нещо в самата партия. Тази промяна не започва сега, промяната започна още преди 4 години, когато напук на всички обструкции, когато в много яростна и конфронтационна среда БСП наложи за себе си като правило вътрешнопартийния избор на лидер", каза той.

"Най-важното е, че БСП трябва да предложи модел за автентична лява политика за развитие на България, но лява политика, не претворена през красивите фрази… Ние трябва да превърнем лявата политика в конкретни идеи, в идеи, които да трансформират това общество", допълни социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Може БСП да са единни, ама народът не е единен в решението си да гласува за тях.
9
2
 
8
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
Променил се Илия, погледнал се - пак в тия! Не може да се промени БСП към по-добро! Делвата е счупена в основата си-който не може, не може!От всяко дърво *** не става.Трябва да ги уволняваме.Машинното гласуване има своите особености, доколкото машината може да се настройва и пренастройва по много начини. Трябва преди отваряне на изборната секция машината да премине тест с произволен брой бюлетини, като резултатите се впишат в протоколите и по време на изборния ден се намира под наблюдение
8
0
 
7
 
! Отговори
мачу пикчу преди 3 години
И Путин почна с ограничение от два мандата....пък после ти да видиш...
7
1
 
10
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Мачкай Нинче мачкай ! Докарай я тая партия докъдето докара Техноимпекс ! Фалит ! Без майтап ние Герберистите сме с теб !
6
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Това Сашката Симов бе! Хумористичната страна на каскетите. Не го вземайте на сериозно :)
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха да-бе влязоха нови лица!Нищо подобно.Влязоха синове и дъщери, фамилно става БСП.Всичко е под контрол.Всичко е точно!Сега да видим само как ще се подредят на масата.Роднина,политик,роднина,комунист,до комуниста щерка му,до щерка му-пребоядисан комунист в социалист,до роднината президент,до президента на президента втората жена, до втората жена-баджанака Георги Свиленски-първия на първатахаха голям цирк БеСеПеее спонсорирани и финансирани от от контрабандни канали.Урааааааааааааааааааааа
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са единни само когато крадат.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за бкп(бсп), получаваш летална доза чернобилска радиация на 1 май! ФАКТ!
2
3
 
16
 
! Отговори
Жътварски, София преди 3 години
БСП ЗНАЧИ КРИЗА, МИЗЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, БЕЗРАБОТИЦА, ИНФЛАЦИЯ, АНАРХИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ, УБИЙСТВА, АТЕНТАТИ, ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ НАД НЕУДОБНИТЕ НА ВЛАСТТА, КРАЖБИ, МЕТЕЖИ, ГРАБЕЖИ!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП И РУМЕН РАДЕВ НА ВЛАСТ!
1
1
 
23
 
! Отговори
Помня преди 3 години
Леле мале ! Знаем я вашата нова политика.Да не дава Господ.