Атанасова: Остават няколко месеца, да изчакаме редовните избори

Тя застана начело на временната комисия за нова Конституция
3 окт 2020 12:40, Ния Христова
265
Атанасова: Остават няколко месеца, да изчакаме редовните избори
Снимка: БГНЕС
"Мандатът изтича след няколко месеца, аз смятам, че трябва да се изчакат редовните избори. Може би е наложително през това време всички непредставени (в парламента) политически партии да изготвят своите политически платформи и послания". Това каза в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова
 
"Хората, които са на протестите, ако могат, да работят за такива политически послания и да участват в следващите избори и в политическия живот на страната. Предстои след няколко месеца хората да изберат най-добрите", допълни още тя.
 
Атанасова смята, че хората и най-вече лидерите на опозиционните партии забравят обещанието на премира Бойко Борисов да си подаде оставката на следващия ден, след като се съберат 160 гласа в парламента за свикване на Велико народно събрание. 
 
Вчера Десислава Атанасова беше посочена за председател на новата парламентарна комисия. Тя ще разглежда проекта, внесен от ГЕРБ, за нова Конституция. Партиите ДПС и БСП отказаха да вземат участие в тази комисия. 
 
"Очаквам да има диалог, ще търся такъв диалог. Още вчера казах, че имам намерение да инициирам експертен съвет, който да бъде от доказани авторитети в правото. Следващата седмица ще обявим имената - хората от академичната общност, бивши конституционни съдии. Следва да има диалог и с неправителствените професионални организации, защото Конституцията засяга всички сфери на обществения живот", обясни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
10
 
! Отговори
до 96 преди 3 години
""Не трябва да има крадци във властта !""Интересно предложение , може да бъде добавено в новата конституция , всички кандидати за депутати трябва да минат на детектор на лъжата и да бъдат тествани на въпроса " Имат ли намерение да крадат" неминалите теста отпадат като кандидат депутати.
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахме, лозунгът на комисията е "да изчакаме до редовните избори". За това ще се бори комисията, като за целта ще използва финтове на тема "правим проект за конституция". Поне тежката артилерия си го призна без увъртане.
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избори- само от служебно правителство.
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди много време Доган имаше една реч в която ви каза, че играта стана многополюсна, но никой не го разбра. Вие продължавате да се делите на ГЕРБ, БСП, САЩ и Русия.Все едно, че щом е ГЕРБ не може да обслужва интересите на Путин, или БСП не могат да са слуги на САЩ.Ще ви лъжат и ще ви разделят, и ще ви владеят вечно.Нека да ви сменят и конституцията. Пак ще сте като пръцнали в рейса на финала.
80
2
 
3
 
! Отговори
до 94 преди 3 години
""Протестът е хибридна кампания на пошоро шоидени болшевишки номенклатури.""Това не е забранено ,всеки има право да си води както иска предизборната компания, ако спечелят гласове значи е ефективна ,ако не спечелят значи не е ефективна предизборна компания, т.е. единственият фактор които определя това е , ефективността или неефективността на протестите.
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва да има крадци във властта !
78
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП и останалите партии лилипути искат кокала незабавно, понеже знаят кой е фаворита... на изборите.Нямат никакъв шанс да са във властта по легален път...Затова опитват през задния вход....
77
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето на крадците изтече !
76
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искаме крадци да управляват !
75
3
 
7
 
! Отговори
до 77 преди 3 години
Герб не са спечелили и предишните избори но са първа партия и успяха да направят коалиция, вероятно и на следващите избори ще бъдат партия която ще имат възможност да направят коалиция, дори и да не са първа партия поради малкото гласове за герб и бсп ,ако БСП имат шанс да формират коалиция но БСП и ДПС нямат нужното мнозинство , отново ГЕРБ ще са тези които ще създадат коалиция.
74
3
 
6
 
! Отговори
Тая бивша Министърка преди 3 години
Била много добра във френският. Един приятел лично го е чул на шатрата от Тиквата по време на първият мандат. Тогава редовно там се правеха оргии. Тиквата не случайно споменаваше за момченце!? Но той си пада по 12-15г момиченца с добри задни части. Всичко това е истина и се знае.
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Благой от МинстройТази от Силистра ли е? Какво прави в София тогава? Трябва да е във Варна.След конституцията ще сменим и столицата, за да може силистренката да се чуства като у дома си.
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА нагли ГЕРБерасти !!!!
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77ГЕРБ лееееко взе да мигрира към Цветанов. ББ е доста уплашен и неадекватен. Мисля, че в моемнта търси добра изходна стратегия, ама не е сигурен, дали може да се довери на Цецо. Все пак го жертва по-много неудобен начин. Откакто Цветанов мръдна от ГЕРБ, онея дърпат назад.
70
2
 
11
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 3 години
Тази женица може да е напуснала Силистренско, но Силистренско не я е напуснало нея, и много си личи, макар да стана конституционалистка :))))))
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Прав си! Избирателите никой не ги пита. Още помним референдума и недостигналите 11 000 гласа ...
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че след евентуалното падане на Борисов, ако Цветанов не поемеме юздите, организираната престъпност ще се върне към старите си изпълнения. Сега е "много тихо и спокойно", защото баницата е доста по-мазничка отпреди, следователно и най-дребните мишкари лапат яко. Ама след това, не се знае. Не сме имали гангстерка война, откакто ГЕРБ я спечели последния път.
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 68Не, беее - Онзи нали каза, че "някои" са ни пробутали Борисов, а сега ни пробутвали и Трифонов и аз питам, кои? Защото ако ги питаш ей тея конспиратори, има група от ДС агенти, ЦРУ агенти или някаква друга организация, или смесица поне, дето са планували всичко отще от 70-те години насам. Може и оравили ББ в лаборатория, знам ли ...
66
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служебен кабинет ще има! Фигуранта и *** са огладнели като вълци и треба да залебят. Един месец назначаване, два кражбА и един месец разпускане и "отчет на прикритите крабИ.
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тих глyпakoДали ще ми кажеш *** в очите? Ще си по- нисък от тревата.На такива като теб никой не може да им налива "акъл"Не чух, защо си за смяна на конституцията? Ще се обосновеш ли, или ще се опитваш да вкарваш куца ирония.Ако ще е ей така нещо да се сменя, тогава да си сменим и имента, адресите, убежденията и цвета на кожата, за да им е удобно на някакви си хора.Интересно ще ми е да чуя, какво по- добро ще донесе новата конституция за хората?