Манолова и жители от "Обеля-2" блокираха "Ломско шосе"

Протестът е заради презастрояването в квартала
4 окт 2020 17:13, Анисия Иванова
163
Манолова и жители от "Обеля-2" блокираха "Ломско шосе"
Снимка: БГНЕС

Протестно шествие организираха жители на столичния квартал Обеля-2 и Мая Манолова днес в знак на недоволство срещу презастрояването на зелените площи в квартала. Те блокираха бул. "Ломско шосе". По време на протеста дойде и полиция, която отцепи движението на коли по булеварда.

Пряко потърпевши от издаденото разрешително за строеж в зелената площ, на която има детска площадка, са жителите на блоковете 260 и 262, които разказаха, че инвеститорът е заградил зеленото пространство. След като хората са организирали протест, оградата е била премахната, а днес те предупредиха, че протестите им ще продължат, докато Столичната община спре да издава разрешителни за строеж в зелените площи при блоковете около метростанция "Обеля", съобщи Bulgaria ON AIR.

Протестът започна в 11:00 ч. в зелената площ между блоковете 260 и 262. Той беше подкрепен и от представители на Инициативен комитет срещу презастрояването в кв. Младост.

В протеста се включи и председателя на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова, поканена от организаторите на протеста. По време на демонстрацията тя заяви, че една година след изборите за кмет нищо в София не се е променило.

Манолова припомни, че миналата година, непосредствено преди местните избори, отново е имало протести срещу застрояване на зелени площи в Обеля, като тогава е ставало въпрос за съседно каре.

"Столичният кмет Йорданка Фандъкова обещаваше, че няма да се строи върху зелени площи и няма да се развалят детски площадки. Тук обаче възнамеряват да направят точно това – върху зелената площ да построят седеметажен жилищен блок и да махнат площадката", каза председателят на "Изправи се.БГ".


163
Още от Страната
БСП предлага нов модел за управление на водните ресурси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
Познанията в оптиката могат да ви наведат на философски политически теми!

За синьото и червеното, за демокрацията и социализма! Синьото много трудно ще го поробиш, синьото е за тъмница и враждебна обстановка, но във светли времена, червеното върши повече работа от синьото и синьото е на къси вълни за близки разстояния, червеното разнася синьото, синьото пази червеното да не го поробят, може би трябва да се комбинира и да се направи една демокрация със социална политика!
137
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
СИНЯТА СВЕТЛИНА Е ЗА САНТИМЕТРИ КЪСО РАЗСТОЯНИЕ, ЗАВИСИ ОТ СИНЬОТО, И СЪВСЕМ БАВНО СЕ РАЗНАСЯ НАОКОЛО, АКО ИСКАШ НЕЩО ПО-БЪРЗО ДА РАЗНЕСЕ СИНЬОТО ИЗ ЦЯЛАТА СТАЯ, СМЕСИ СИНЯТА СВЕТЛИНА СЪС ЗЕЛЕНА ИЛИ ЖЪЛТА, АКО ИСКАШ СИНЬОТО ДА ХОДИ И В ДРУГИ ЖИЛИЩА ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, СМЕСВАЙ СИНЬОТО С ЧЕРВЕНО КАТО ПОЛИЦЕЙСКА СИРЕНА, ВНИМАВАЙТЕ ЦВЕТОВЕТЕ ДА СА ИСТИНСКИ А НЕ ФАЛШИВИ И ДА ПРЕЧАТ И СВЕТЛИНАТА ДА Е ХУБАВА. ОСВЕТЯВАЙТЕ ВРАТИТЕ НА ЖИЛИЩАТА И КЛЮЧАЛКИТЕ СЪС СИНЬО ДА ГИ НАПРАВИТЕ НЕВИДИМИ ЗА ВРАГОВЕТЕ!
136
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
НАЙ-ВАЖНОТО ОТ ЦЯЛОТО ХРИСТИЯНСТВО, КОЕТО СИ Е ИСТИНА И ВАЖИ ЗА ВСИЧКИТЕ МОГЪЩИ ХРИСТИЯНСТВА!

В УСЛОВИЯ НА МРАК И ВРАЖДЕБНА ОБСТАНОВКА И САТАНИЗЪМ, МНОГО ВАЖНИ СА КЪСИТЕ ВЪЛНИ, ТОЕСТ СИНЯТА СВЕТЛИНА, БАСОВИЯТ ЗВУК, МЕКАТА ВОДА КАТО КЪСА ГРАВИТАЦИЯ, ДОБРЕ Е ДА ИМА И ПО-ДЪЛГИ ВЪЛНИ, НО КЪСИТЕ ВЪЛНИ ПАЗЯТ ДЪЛГИТЕ ВЪЛНИ, БЕЗ КЪСИ СТЕ ЗА НИКЪДЕ, ЧЕРВЕНИКАВАТА СВЕТЛИНА КОЯТО ПОНЯКОГА БЕЛЕЕ МНОГО ЛЕСНО СЕ ПОРОБВА ИЛИ УНИЩОЖАВА АКО ЛИПСВА СИНЯ! НЕКА ИМА МАЛКО И ТРЕБЪЛ, НО ПОВЕЧЕ БАС.ТРЕБ. РАЗНАСЯ БАСА.
135
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
Или прощаваш малко и на злите и ги мразиш само с положителна омраза, или още повече се прикриваш че си добър, обявяваш им пълна война и ги смаляваш и отблъскваш докрай! По първото, може да им простиш малко и да ги биеш като ги чупиш, но без много болка. Или пък и с болка, че да бъде напълно справедлив света, всеки сам си избира, и двете вършат работа, но и при двете, трябва злото да се отблъсква,ако ги дърпаме нагоре,но от разстояние.Или да ги отблъскваме поне 10 към 1 с неутрални чувства в тъмн
134
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
Няколко са могъщите християнства и всичките те вършат чудесна работа и възвеличават, но попринцип малко трябва да се прикриваш че добър, съборете мръсната предателска църк.в.! Ако нея я нямаше които само с предателства да се занимават и затова да им се плаща да се прикриваш е екстремно лесно, и на всеослушание да кажеш малко че си добър, ако не грешиш, те пък забравят и нямат мозък да помнят и минута или пък нямали другото. Но мръсната патриарш*я! Евреите не са богоизбраните,долу фалшивото!
133
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
Имало и друго християнство, да ги мразим изцяло и да ги смаляваме, защото много злите не са чак толкова страшни и са толкова нищожни, колкото и голяма бройка да са, че не могат да се скупчат на едно място и да съсипят добре и всичко дефектно правят, и имаме силата да ги отблъскваме и смаляваме, при положение че при пряк сблъсък сме победители цялото добро срещу цялото зло, но предателствата тогава трябва да престанат и малко да се прикриваш,в такъв случай трябва да съборим предателската църкв.а
132
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 2 дни
Може би оптималното е да се мрази с положителна омраза. Те от сатанизъм нищо не печелят, само ад, но малко и от ада бягат на тъмно и получават само около половината ад от справедливостта, но какво от това, може и на тях да простим в името на доброто, да ги мразим не с цел да им причиняваме болка и да ги смаляваме, да не си ги печелим за врагове чак толкова, а да ги мразим, защото съсипват и имат силата да съсипват,с вярата че са долу и съсипани и искат да ни подведат.Поне10към1с тях се занимавай
131
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 3 дни
Еврейските из-роди работили за край на света, строили си подземни градове и правили така всичко да рухне, земетресение да предизвикат мощно, както е кухо отдолу под земята всичко да рухне и над земята всичко в радиация да стане! Планирали го за 2060 година, но може да е още сега. Според тях, всеки който правел секс за удоволствие или не спазвал божиите заповеди напълно трябвало да умре, а те били богоизбраните, тъппи из-роди!
130
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Ето какво ще кажа на кучетата:

Някаква учителка по английски на име Калчева/Кулчева от Силистра е чела тези книжки и е снасяла на британската църква за кучетата че богове, църквите по света започнали да предават кучетата и да ги набеждават за всемогъщи богове и ако не спазваш божи заповеди ще те наказва, а то не е така. Всичко от тази учителка започнало, попречете й, може да я нахапете малко.
129
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Има и още за кучето, когато сатанистите се поробват помежду си в тур--ция и богатствата се изчерпят, кучето казва, живей в невежество, няма да ти преча, лъжи си постоянно че си някакъв велик и в лъжа живей, моята светлина няма да те разобличава, защото и ти не ми пречиш на България по този начин лъжейки, но разчиташ само на собствените си енергии, че то винаги си е така, в доброто е истината. Но сатанистите както си преценят, няма да им се налагаме.А те щом не вършат зло на България,няма да е ад
128
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Даже и да предположим че има добри кучета, кучето пък кво ви пречи?

Кучето казва, тука няма да идваш където пазя аз, ако кучето е добро, то пази 2 милиона добри българи, тур..ция е хиляди милиарди и подземна нация, казва доброто куче, вършете си злини помежду си на мене не ми дреме, само тука където пазя аз няма да идвате, половината богатство е в тур--ция, само половината в България, и кучето казва, аз не да те подвеждам,намери си приятел да вървиш нагоре и секс прави,но ти както си прецениш.
127
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
В една от книжките на Алистър Кроули сатаниста пишело des-troy the dogs and wolfs , но е спорно дали това значи да ги унищожаваш кучетата или да ги градиш и те да са сатанинския бог. То ясно какви са, но все тая. И спрете да набеждавате кучетата за всемогъщи богове, защото те не могат всичко май.
126
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Малкият Юда оплескал нещата и бил много предаден от лум-пе-ната църква по времето на Иисус, Юда предал Иисус за да спаси себе си с целувка по бузата и сълзи на очите, защото обича Иисус и не иска да го предава, но той да го спаси.
125
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Но има и предателства, и отдалеч може малко да се съсипва и насъска ли се цялото зло срещу един самичък добър човек може и да го победи и пороби, те пък прости из-роди и не грешим ли,нямат мозък да помнят и забравят за секунди,предателствата малко по малко стават и не толкова лесно стига малко да се прикриваш,но и лесно стават днеска,при наличието на лумпе-ната църква,която не спира да повтаря истина всякаква на злите и да извършва предателства!И преди имало лум-пена църкв,тя предала Юда иЛевски
124
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
злите си пречат в пространството , защото отдалеч по-трудно се съсипва, а тия които са наблизко са нищожни, при пряк сблъсък, доброто е победител, стига да не сбърка много и да се подведе.
123
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Мракът компенсира нищожеството си с огромното си количество и бройка и уравновесява доброто, до добрите са горе и при пряк сблъсък, доброто винаги е победител, така че доброто има силата да отблъсква злото надалеч, атакувайки го, и добре си било в райската градина, където било събрано доброто, а злото някъде надалеч, Адам и *** не е трябвало да пускат магнита на земята, да привличат злото към себе си и целия труд на Бог отишъл на вятъра,а и злото надалеч натрупва заряд и дойде ли можеСтанеМазало
122
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
И тия сатанисти които вдяват от добро са може би бивши роби и сега си идват на мястото, разберете че дяволът и мракът скрива, във втората си фаза, дяволът учи на пренасяне на енергии чрез предмети и контакти между тялото и предмета да се целиш в тялото и да крадеш любов, в третата си фаза дяволът се отмята, казва и за преражданията, за един живот кой знае колко няма да се изкачиш нагоре,а по-нагоре се връщаш в изходно положение,където дяволът скривал преди да се отметне.Дяволът си има много фази
121
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Тоя сатанист Кроули знаете ли го , който крадял любов? Да обичаш и злото ама друг път, нали любовта я използват за зли цели и помагаш на злото, и няма ми се сприятелявате със злото вие прости из-роди от църквата!

Най-голямата тайна на учителя Алистър Кроули - всяка минута се ражда по един балък, който да ме имитира и обича. Цялото е дуализъм, материя и енергии, дяволът в първата си фаза е материята да скрие истината за енергиите пренасящи се между телата на хората, комедията на пан..
120
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Има поне 3 много могъщи християнства, които се различават спрямо това, как да се противодейства на злото. Единият казвал, само обичай, даже и тях съвсем мъничко обичай, но не чак толкова и доброто у тях да ги привлечеш на наша страна, другия казвал мрази с положителна омраза да ги осветяваш и да ги дърпаш нагоре, третият казвал да ги оставим да се смаляват и да вървят на майната си и да не пречат и с жестока омраза да ги мразим. И по-истинско е май да мразим, но се намесват и предателите от църк
119
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 дни
Мая Манолова от която и страна да се намира, е добре тия от църквата да ги лъже, защото те са най-мръсните предатели и в двете посоки! Те само с предателства се занимават. Има най-различни Мая Манолова, ако щете вярвайте, и едната казвала че се връщало, каквото и да значи това, защото си има и сатанински смисъл, но няма нужда да го казва и на враговете си, а що се отнася до мрака, той скрива, те от истина бягат така задвижени и нищо не вдяват, само се предаваш.