Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!

Подкрепата за резолюцията на ЕП била национално предателство
Обновена: 9 окт 2020 10:52 | 9 окт 2020 10:47, Камелия Цветанова
100
Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!
Снимка: БГНЕС

Потомците на убийците от народния съд се прегърнаха вчера с потомците на жертвите и направиха национално предателство в ЕП в името на няколко гласа повече. Това обвинение дойде от Александър Сиди, който прочете декларация от името на ОП по повод на резолюцията, която вчера беше гласувана от Европейския парламент.

Според Сиди дискусията за върховенството на закона, предизвикана от няколко неправителствени организации, известни в България с антибългарската си дейност, се е превърнала в трибуна за пропаганда на ромски, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н.

Още по темата

"Все теми, които не стоят изобщо в дневния ред на българското общество. Нещо повече – ЕП си позволи да подлага под съмнение решение на българския Конституционен съд. Това е скандално и недопустимо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии“, се казва още в декларацията на ОП.

„Заставаме и срещу принудителното налагане на еднополовите бракове – тенденция, методично и последователно прокарвана чрез различните механизми на ЕС. За нас това е политика, насочена срещу традиционните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Това е политика, която категорично ни тласка в посока саморазрушаване на всички достижения на Европейската цивилизация. Категорично не можем да се съгласим и с критиката към решението на най-висшия орган в България, а именно Конституционният съд, с което Истанбулската конвенция беше обявена за противоконституционна“, каза Сиди.

Според него подобна демонстрация в момент, когато Европа е изправена пред безпрецедентното предизвикателство да оцелее икономически, политически, а може би и демографски, показва единствено добре замаскираното лицемерие.

"Недопустимо е също така хора, наричащи себе си български евродепутати, да защитават яростно една резолюция, маскирана като документ, защитаващ правовия ред и борбата с корупцията, в която се дискредитира Конституционният съд, силово се налага противоконституционната Истанбулска ковненция, говори се за сепаратизъм, права на ЛГБТИ. Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция – тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество“, коментира още Сиди.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНАПРОТИВ ПОЗНАВАМ ГЕЙОВЕ,КОИТО СЕ ДЪРЖАТ МНОГО ПО-МЪЖКАРСКИ ОТ ТИЯ ПАТРИОТАРИ!
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еГейска Македония признава тъмната страна на Луната за своя териториална колония. Ако няма македонци на кой е тъмната страна на Луната ?
49
0
 
5
 
! Отговори
до Атанас Велмазов преди 3 години
Насе, виждам, че си твърд защитник на християнския морал или поне на такъв се правиш щото така ти изнася, затова трябва да те открехна за някои работи преди да влезеш в ролята на мажоретка на ГЕРБ:25.01.2018г. "Борисов: Ще приемем Истанбулската конвенция с резерви"
48
10
 
9
 
! Отговори
ВАЖНО преди 3 години
Очакваме извънредно изявление на президента Румен Радев.Щом и Европа се ОТРЕЧЕ от Борисов - изходът е само един, неговата оставка.
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе кой ви иска гей бракове.Те,гейовете и така си живеят добре,без брак.И никой не ги закача.Даже им позволяваме да си правят пърформанси,за да ги забележим.А вие сте патриоти,колкото аз съм афроамериканец.Хванали сте се здраво за кокала,знаейки,че повече няма да го видите.
46
2
 
7
 
! Отговори
Джингила преди 3 години
ЗАЩО СТЕ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!?!?!?ПУПИ И ЕРДО КАТО СЕ ОБИЧАТ, ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВЗЕМАТ?!?!?
45
4
 
10
 
! Отговори
до Атанас Велмазов преди 3 години
Я си преведи абревиатурата на ГЕРБ преди да крякаш срещу европейската резолюция ахахха ей тва гербаджийския *** е най-кухото същество раждало се на тази земя.
44
4
 
7
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Какво се преструват! Половината ВМРО са от гей общността. Обществена тайна е!
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОСТАВКААМИ ДА ТИ КАЖА СВЪРШИХА ДОСТА ПОЛЕЗНИ НЕЩА И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ-ПРАТИХА РОМИТЕ НА "ЗАСЛУЖЕНА"ПОЧИВКА В ПЕТЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ С ВАУЧЕРИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ...ТАКА ЗАПОЧНАХА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ЗА РЕДОВНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021...НО РОМИТЕ СА ХИТРИ И ИЗИГРАХА НЕ ЕДИН И ДВАМА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА...СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ!
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук БПЦ е твърдо зад Борисов,и тя ли няма общо с християнството.Айде стига скодоумия.А Раданчо е ***...
41
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има македонско малцинство, значи има и шопско, нали? Излиза, че в цялата западна част на България живеят едни малцинства угнетени и клети македонци, които никой не знае защо продължават да имат българско гражданство?! Свобода за патриотите от Карлуково! Интересно е, че повечето хора, на които гейовете им правят впечатление са самите латентни такива. Политическо-гъзолизачество. Само ни е до македонци и гейове. Какъв е проблемът гейове да осиновят детенце ако се грижат за него?
40
5
 
6
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 3 години
Как смееш да използваш християнските ценности за да агитираш за Тиквата и шайката му бе противен гербав ***? Какви чест и адмирации бълнуваш бе клоун продажен!
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, които чрез схеми крадат от народа си нямат право да се наричат патриоти.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе аз гледам ООН казват, че има и ние сме казали, че има ама някакъв си Сиди казва, че няма. Hа кой да вярвам на нас и ООН и брятата македонци или Сиди-пиди ?
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовАБЕ НАСКО КАКВО РАЗБИРАШ ПОД ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ?ВСЕ ПАК ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК,А НЕ В ЕРАТА НА ИНКВИЗИЦИЯТА...
36
5
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Такива лаладжии са тези патриоти. Такъв въздух под налягане! Само популизъм и глупости по цял ден. Да вземат да свършат нещо полезно, а не само да обикалят телевизиите от сутрин до вечер!
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО И НФСБ ИМАТ ЗАЕДНО 2,7 % ПОДКРЕПА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ А ПЪК ИМАТ ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ...97,3% НЕ ГИ ЖЕЛАЯТ...И КАКВО СЕ ОКАЗА ВМРО+АТАКА+НФСБ НЕ МОГАТ И ДО 4 % ПОДКРЕПА ДА Я ДОБУТАТ...
34
5
 
5
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и адмирации за позицията на господин Борисов и коалиционните партньори, *** искат да разсрешат хо.мо браковете и да продадат България ! Призовавам всички мислещи и нормални хора да подкрепят християнските ценности, нормалността и просперитета на България- само ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!
33
4
 
2
 
! Отговори
Сиди Гонзалес преди 3 години
Снимки, чекмеджета, кюлчета; ***; 5-6 гейта със записи (кой от кой по - скандален); и такива без записи; обществени поръчки; подпорни стени-хотели; къщи за гости и тъщи; стадиони за милиони; и Барселони; КТБ-та; ББР-та; асансьори; свобода на словото; най-висока смъртност; най-ниска раждаемост; най-лошо здравеопарване; най лошо образование; най-бедни в ЕС, калинки-малинки, и още, и още.... 500 знака не стигат. Та, кого защитаваш, бе, патриотарченце.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕВРЕИН ГОВОРИ ЗА ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ!ХА-ХА-ХА!