Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!

Подкрепата за резолюцията на ЕП била национално предателство
Обновена: 9 окт 2020 10:52 | 9 окт 2020 10:47, Камелия Цветанова
100
Патриотите: Няма македонско малцинство, няма да допуснем гей браковете!
Снимка: БГНЕС

Потомците на убийците от народния съд се прегърнаха вчера с потомците на жертвите и направиха национално предателство в ЕП в името на няколко гласа повече. Това обвинение дойде от Александър Сиди, който прочете декларация от името на ОП по повод на резолюцията, която вчера беше гласувана от Европейския парламент.

Според Сиди дискусията за върховенството на закона, предизвикана от няколко неправителствени организации, известни в България с антибългарската си дейност, се е превърнала в трибуна за пропаганда на ромски, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н.

Още по темата

"Все теми, които не стоят изобщо в дневния ред на българското общество. Нещо повече – ЕП си позволи да подлага под съмнение решение на българския Конституционен съд. Това е скандално и недопустимо. И всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии“, се казва още в декларацията на ОП.

„Заставаме и срещу принудителното налагане на еднополовите бракове – тенденция, методично и последователно прокарвана чрез различните механизми на ЕС. За нас това е политика, насочена срещу традиционните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Това е политика, която категорично ни тласка в посока саморазрушаване на всички достижения на Европейската цивилизация. Категорично не можем да се съгласим и с критиката към решението на най-висшия орган в България, а именно Конституционният съд, с което Истанбулската конвенция беше обявена за противоконституционна“, каза Сиди.

Според него подобна демонстрация в момент, когато Европа е изправена пред безпрецедентното предизвикателство да оцелее икономически, политически, а може би и демографски, показва единствено добре замаскираното лицемерие.

"Недопустимо е също така хора, наричащи себе си български евродепутати, да защитават яростно една резолюция, маскирана като документ, защитаващ правовия ред и борбата с корупцията, в която се дискредитира Конституционният съд, силово се налага противоконституционната Истанбулска ковненция, говори се за сепаратизъм, права на ЛГБТИ. Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция – тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество“, коментира още Сиди.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименнапротив и без македонски организации пиринска македония си отива от българия по геополитически причини и тук скопие няма абсолютно никаква вина!
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тебе умния ром са и хепатита и ковида в махалата.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е предателска партия, нормално е да агитират за гей браковете и извращенията с деца.
68
2
 
6
 
! Отговори
enoh преди 3 години
единствения гей брак в България е между ГЕРБ и ОП, а ДПС го играят гербавата любовница.
67
1
 
2
 
! Отговори
есмералда факултето преди 3 години
До До ЕсмералдаВИЖ СЕГА МОЙ ЧОВЕК НИЕ РОМИТЕ ОТДАВНА ОСЪЗНАХМЕ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕННОСТ В ТОЗИ ЖИВОТ СА ПАРИТЕ И ЗАТОВА ТАКИВА КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА ТРЯБВА ДА ОТВАРЯТ КЕСИЯТА ВСЕ ПО-ШИРОКО АКО ИСКАТ ГЛАСОВЕ...АМА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС БЪЛГАРИТЕ НИЕ РОМИТЕ СИ ЗНАЕМ ЦЕНАТА И СИ ПРАВИМ СМЕТКАТА МНОГО ДОБРЕ.А ПРИКАЗКИ ОТ ТИПА ОБРАЗОВАНИЕ,ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ТОЛЕРАНТНОСТ,ДЕМОКРАТИЧНИ УСТОИ И Т.Н.СА СА ВАС ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ...ТАКА ЧЕ ЗА ВАС ТЪПОУМНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ПОЛИТИЦИТЕ,А ЗА НАС РОМИТЕ ПАРИТЕ!
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елена Йончева е национална предателка заедно с Рамадан Кънев. Запомнете тези хора, те поискаха да се ратифицира Истанбулската конвемция и да се въведе задължитено *** образованието в училищата!
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Македонско малцинство у нас няма. Има северномакедонско малцинство.
64
8
 
4
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
ЗАБРАНЯВАМ ВСЯКАКВИ ОСТАВКИ!!! ЕНП ПОДКРЕПИ НА 100% БОЙКО И БЪЛГАРИЯ!!!! НЕ ИСКАМЕ ИЗБОРИ СЕГА!!! ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!!!
63
0
 
1
 
! Отговори
До Есмералда преди 3 години
Ами те животинките на по- високо духовно ниво от теб, бе Есмералде!!!!! ПАЗИ БОЖЕ ДА СЕ СРЕЩНЕМ НЯКОГА!!! ЩЕ МЕ ОГЛОЗГАШ ДО КОСТИ КАТО НАЙ- СВИРЕПО Ж.ИВОТ.НО!
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия са в делириум
61
1
 
7
 
! Отговори
до "патриотите& преди 3 години
Няма да допуснем гей браковете!Та вие вече колко години сте в ГЕЙ БРАК С ГЕРБ !
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54Като цяло са по-умни, да!Затова българите ходят да работят в Англия, а Англичаните идват да се напиват у нас!Освен това, Англичаните са 5-та икономика в света. Ние не знам дали фигурираме в първите 50.И точно затова трябва да останем в ЕС, защото излезем ли изпадаме от класацията изобщо.
59
1
 
2
 
! Отговори
Проблемът е преди 3 години
че детето ще трябва да гледа кой е отзад, когато казва татко.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха вмро и казарма, там всички до един са изнежени душици. не им причинявайте такъв стрес, че после ще заведат сумати и дела срещу България, че чрез казармата им е нанесен психически и физически тормоз. оставете ги пред микрофоните, там поне са забавни
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая плоча се изтърка - гей бракове, малцинства и т.н. Нали настоявате за казамра - влизайте в нея ! и спрете алкохола !
56
3
 
3
 
! Отговори
вънка тогава преди 3 години
като не искате Европейски Съюз кой ви е спрял ? - отивайте в Русия да си живеете "ценностно" с "ценности".
55
1
 
4
 
! Отговори
есмералда факултето преди 3 години
НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ!ПРИКАЗКИ ЗА ЕВРОЕПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ,ДЕОМОГРАФСКИ ПРОБЛЕМИ ,ХРИСТИЯНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ ВКЪЩИ НА БАБА СИ...ПРИ НАС РОМИТЕ САМО ПАРИТЕ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ...ОТВАРЯЙ КЕСИЯТА,ИЗСИПВАЙ МАНГИЗИТЕ ТУК НА МАСАТА И МИ СЕ МАХАЙ ОТ ГЛАВАТА.
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се отказа от Македония и позволи създаването на македонската нация със съгласието на интернационалиста Георги Димитров. Защо някой може да очаква от БСП нещо повече?
53
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Референдум и излизане от Европейски съюз. Англичаните по-умни ли са от нас???
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИЯ ПОВЕЧЕ ПАРМАЛЕНТ НЯМА ДА ВИДЯТ ! ХОРАТА ГИ РАЗБРАХА , ЧЕ САМО КИНТИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ