Въпрос от социалните мрежи: Защо Борисов не сменя дрехите си вече 10 дни?

Видеата, които публикува в профила си, може и да са заснети в един ден
15 окт 2020 21:10, Нели Христова
229

Защо премиерът Бойко Борисов се появява с едни и същи дрехи 10 дни поред? Този въпрос подпали социалните мрежи, а потребителите излязоха с различни предположения – включително, че министър-председателят заснема видеата си в един ден, но ги излъчва в различни.

Експертът по етикет и протокол Милена Хлебарова също забелязва, че Борисов напоследък не сменя дрехите си. И според нея предположението, че видеата са записани в един и същи ден, но се публикуват в период от няколко дни, е достоверно.

"Талантливата и много популярна Лени Рифенщайн, кинематографката на Адолф Хитлер, е правила подобни неща. Когато той е бил под напрежение, скрит в бункер, когато е знаел, че Втората световна война се губи от Германия, тя е вадила кадри предварително снимани с него и ги е пускала, за да знаят хората, че всичко е наред, че животът е хубав, че има просперитет, а всъщност знаете какво се случва, историята го показва", обясни Хлебарова пред Bulgaria ON AIR.

Социалният антрополог доц. Валери Лечев тълкува облеклото на премиера така.

"Той умишлено търси тази форма и на непринуденост, за да се хареса и на хората от провинцията, навсякъде където се появява. Получава ли се? По-рано ако се е получавало заради запушването на гласа на гражданското общество, това рухва."

Независимо дали дрескодът на премиера е търсен ефект, протоколът трябва да се спазва. Освен клипове от обиколките, в профила на Бойко Борисов се публикуват и видеа от официалните му посещения. Там министър-председателят винаги е с елегантен костюм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауРазбира се че имам представа, не бяха правени с фотошоп, нещо друго ? :)) Той ако беше невинен нямаше да мънка и да приказва небивалици, разбира се го знаеш, но явно си мисирка :)) Да не забравя, че той е много самотен човек, намира си развлечение като кара жипката, айде с здраве :)))
56
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Ох, кога ще си отиде комунизма и да дойде капитализма да станем материално богата страна и да живеем като материално богати хора, като американци, а не като руснаци, ох!
55
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти ББ с Хитлер ли го сравняваш? Къде видя концлагери? В България концлагери имаше по времето на любимата ти майка кърмилница БКП. Така, че ако търсиш нацисти си ще ги намериш в редиците на столетницата.
54
9
 
11
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 66Видя снимки и вече "знаеш". Имаш ли идея колко е елементарно да се напълни чекмедже с пачки w Photoshop. Заснемаш същия размер и ъгъл, подобна светлина и пренасяш съдържанието на другата снимка. Не е особено сложен процес. Декора едва ли са 1 мил евро, може да са хартиики. Гледай малко "deep fake" видеа и ще видиш какво се случва в днешно време ...
53
3
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Честно казано, не е.Ако ще и по потник да тръгне.
52
10
 
14
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Преди излизаше с една жълта фланелка постоянно. През лятото като инспектира пътищата. Сега с дънки. Явно правят няколко клипа в един ден и после ги качват всеки ден по един клип. Относно видеата как кара джипката, това също е комплекс. Има такива влогъри доста в Ютуб. Шофира и коментира. Чувства се по убедителен все пак държи волана пък и няма неудобни въпроси а монолог. За пример Динко от Ямбол. Кара и говори. Евтин ПР. Но матряла се връзва защото има същия манталитет.
51
7
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Ужас................!
50
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото няма пари за дрехи.Всичко е по Чекмеджетата.
49
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауМдаа.... чекмеджето и пистолета до леглото са доказателство колко свят човек е, нищо, повярвахме ти безрезевно :)))
48
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатора от Банкя не е ходил в парламента от 1 година. И повтаря - "дойдох на власт с избори, ще си отида от власт с избори"И Хитлер дойде на власт с избори - не си отиде от власт с избори. Помните ли?Оставка! Оставка! Оставка!
47
14
 
6
 
! Отговори
Бойка Костова преди 3 години
До АнонименДобре ,че комунистите са построил стотици язовири за да има къде да се снима на стените им,изпълнен с гордост ,че има и неизточени и пълни с вода язовири ...по негово благоволение. Чак да се задави човек от смях .....и съжаления-той,трима души и оператор. ??!!
46
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата не може да си изпере ризата, защото и пералнята му е пълна с мръсни пари, като чекмеджето.
45
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това най-вероятно са бронирани дрехи. Има фирма, която произвежда такива за бизнесмени и в повечето случаи са бели ризи. Мен доста ме притеснява ако има опит да му направят нещо. Той е премиера на България. Няма значение ляв или десен, харесван или мразен. Ако има опасност за живота му, значи някой опасен плаща! А това вече е адски опасно за държавата.
44
6
 
7
 
! Отговори
Баба Роза преди 3 години
Не му достигат паричките за нови, а може би ще трябва да му купим един брониран кемпер .... за аксесоарите и костюмчетата..
43
7
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
изобщо не ни интересува оставка и нови избори
42
12
 
15
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Няма да проумеете никога, че Бойко е простоват човек, които не ламти за лукс и скъпи неща. Много ви се иска да краде нон-стоп, ама според мен по-скоро му харесва властта от колкото парите.
41
12
 
8
 
! Отговори
Край преди 3 години
Не вярвате че ще ревете за Бате. То на 10ноември 89г. не вявахме че ще ревем и за Тато.Бате се вписа в историята и това не зависи от отровните триони нито от Караянчевата кофа.
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СилвияДобре ли сте?
39
3
 
5
 
! Отговори
На крива маска преди 3 години
Вирус й пречи
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали е в Брюксел бе?