Борисов към лекарите: Вие сте най-важната опора в момента

Зове за отговорност и дисциплина в условията на пандемия
53
Борисов към лекарите: Вие сте най-важната опора в момента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички да бъдем дисциплинирани и отговорни в условията на пандемията и така а покажем признателността си към лекарите, призова премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

Той честити празника на лекарите в своя Facebook профил.

"Пожелавам Ви да сте все така отдадени на Вашето велико дело – да спасявате животи, да се грижите и помагате на хората. В този труден период върху Вас тежи изключително голяма отговорност. Никога досега здравната система не е била изправяна пред такова предизвикателство. Вече месеци наред водите неравна битка с коронавируса. Положихте много усилия, поехте много рискове. Вие и Вашите семейства изтърпяхте много лишения. Но Вие сте най-важната опора за хората в момента. Вашият професионализъм и смелост са дълбоко ценени от всички. Искам да изразя и своята дълбока признателност към всички онези лекари, които загубиха живота си в борбата с вируса. Заради тях и заради усилията на всеки един от Вас, призовавам всички да бъдем отговорни и дисциплинирани – това е най-добрият начин да изразим нашата признателност към лекарите", пише той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
2
 
! Отговори
До Хаха преди 3 години
Търси "д-р" * мил *нчев от Пол.Тр.!Ако си чингапука ще изкараш 2бона за ден!
24
2
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
За най-отворените препоръчвам килия 322, ЦСЗ, южно изложение с топла вода и гледка към Витоша.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може десет години да водиш политика на геноцид(преструктуриране)в родното здравеопазване и сега да се изтъпаниш и да почнеш да обвиняваш хората,че по време на пандемия,че не били"отговорни и дисциплинирани"
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, за каква отговорност и дисциплинираност говориш, като вие набутахте учениците в училищата и прекрасно знаете, че нито се спазват мерките, нито някой вече се е засилил да си прави тестове?
21
3
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Къде е това записване за ковид? Напишете! Айде бе бацета!
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо в България има най-голяма смъртност сред лекари и пациенти?Отговори на този въпрос ако можеш,иначе за лекарите ние знаем.
19
5
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
А онези лекари дето делкат по 2500 лева с чингапуците да ги пишат болни от коронавирус Ко ша ги прайм ве Боко?Ние бачкаме и задължително ни удържате здравни осигуровки а те ги красят най нагло и пладнешки!Вземи се в ръце Тикво и прати каскетя Гешев да ги вкара в затвора!
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова ли отвори дискотеките и фитнес залите,щото без тях не можем?
17
4
 
5
 
! Отговори
Ей преди 3 години
Как не им писна на байчовци, бацета, браточки, антиваксъри, вегани и ... Има ковид и не шега!
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еййй, то много пари имало за даване бе. До сега какво ги правихте тези пари, че не ги давахте на хората, да не ги държахте 10 години на висока лихва в КТБ?
15
5
 
2
 
! Отговори
До Бай Ставри преди 3 години
Ти не си нормален бе! Поредния изкукал на тема световна конспирация.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми и те ще измрат, както си тръгнал да заразяваш масово хората. Само не знам първо учителите или първо лекарите ще измрат.
13
5
 
4
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.
12
3
 
9
 
! Отговори
така е по-правилно преди 3 години
Борисов към лекарите: Вие сте най-важната опорКа в момента.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!
10
2
 
3
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
До Анонимен 5Аз смятам, че правилното е зоБ, не зоП.
9
2
 
7
 
! Отговори
2loop-A преди 3 години
Ако беше направил училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щеше да имаш мили ми Бойко некакви 4% заболеваемост и нищо и никъде нямаше да бъде в опасност да затвори. Е, сега умниците нека ти дават съвет как да запазиш икономиката с болни работници, как да напълниш хотелите с почиващи, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!
8
3
 
6
 
! Отговори
Селянин с колело преди 3 години
Стига се подиграва,затваряй!
7
2
 
10
 
! Отговори
оставка преди 3 години
Сменете снимката, от тази началника гледа доста надменно.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под мъдрото ръководство на Асфалт Паша достигнахме до тази ситуация. Ангелов и Вълчев, като министри допринесоха много за тежката ситуация. ОставкаПазете се! Вече сме във фаза, който оцелее, оцелее.