Нинова: Лекарите днес имат най-голяма нужна от уважение

Най-добрата благодарност - достойно заплащане и сигурност
21
Нинова: Лекарите днес имат най-голяма нужна от уважение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави лекарите за професионалния им празник и припомни, че грижата за тях е и грижа за хората.

Още по темата


Лекарите днес са на първа линия в борбата с коронавируса. Всекидневно рискуват живота си в името на цялото общество и спасяват хиляди животи. Мнозина от тях губят битката с болестта. Днес повече от всякога българските лекари имат нужда от нашето уважение и благодарност, написа тя в своя Facebook профил.

Според нея най-добрата признателност към тях е да се гарантира сигурността им на работното място, болниците да са добре оборудвани, да имат условия за специализации, кариерно развитие и достойно заплащане.

„Пазейки тях, пазим себе си и всички останали. Грижата за лекарите е грижа за хората. Повече от всякога днес имаме нужда от солидарност. Нека бъдат здрави. Ние им благодарим“, посочва тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: ниновапразниклекари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
8
 
! Отговори
Аз помня преди 3 години
Другарко Нинова, да Ви кажа, късно сте се сетили. По времето на зрелия соц заплатата на лекар беше по-малка от тази на бобиньор (нищо против бобиньорите) и трудът им беше обобщаван с "той е длъжен". Създаде се манталитет, че на доктора му стига едно уиски и едни бонбони докато не хване диабет и цироза. При управлението на БСП, в което "проф." Румен Гечев беше министър, заплатата на един лекар стигна 8 долара и някои от тях ходеха да дишат пясъка в Либия срещу 800 долара. Нещо за уважението?
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит им празник,но много(повечето)от тях не заслужават уважение като тази *** др.Импесова които мислят само как да ти вземат парите,така е и в държавните болници и там си правят пари под масата,но нали сме си наивни и от здравето по хубаво няма им вярваме...тези които работят в държавни болници трябва с закон да им забранят да работят в частни кабинети
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КрушовскатаСелянка сПарцал на фейса! Димиттовградския льотчик и той сНамордник в Естония! Нема да гласувам повече за вас, ве, Свидетели на Ковид-19 от Последния Ден! Маскирането е Сатанински Ритуал, ве!!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще върнеш парите от Технимпекс ***?
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто направиха Здравната каса преди години, лекарите - повечето от тях тънат в пари, правят далавери, някои директори на болници вземат заплати по десетки хиляди левове. Така че не са за ожалване, още повече че много от тях отказват да работят с болни от коронавирус, което си е престъпление. Но в България всичко е изкривено, няма какво да се учудваме. Нека да са по-честни и по-отговорни към пациентите и ще заслужат уважението, което всеки добър лекар заслужава.
9
6
 
1
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Бааа, тази говори едно и също като Боко. Това ще да е явен тандем на роднини по линия на БКП или показател за едно и също интелектуално ниво, едни и същи ПР. БСП-то е за *** начело с това алчно и властолюбиво същество - бетер Боко.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НУЛА ТОЛЕРАНТНОСТ ЗА БСП!
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тая почна като фигуранта само да констатира. Това че не лекарите са на първа линия го знаят всички. Какво е направила тя за да облекчи тяхното полужение? Депутат, взема депутатски заплата, а само дремят по банките и плюят. Нали за това са там-да дават смислени предложения. То и аз констатирам в момента, но аз не съм депутат.
6
1
 
12
 
! Отговори
Мислител преди 3 години
Не знам дали крушовската *** уважава лекарите когато каза , че вирус няма и лекарите си измислят ! И дълго време , заедно с Фигуранта , ходеха без маски !
5
1
 
14
 
! Отговори
Дарител преди 3 години
Крушовската *** се изцепва с повод и без повод , но нищо не казва защо не е дала и една стотинка дарение за лекарите от милионите на БСП ???? И в сравнение с Делян Пеевски , тази е жив нагъл *** и вредител !!
4
0
 
11
 
! Отговори
Охоооо преди 3 години
добро утро ***, бульоооо, ама то слънцето залезе.
3
0
 
16
 
! Отговори
www преди 3 години
Лекарите не само имат нужда от нашето уважение, те го имат, защото 95% от тях са достойни и с ум и сърце си работят професията! Но коя си ти, ней неуважавана личност, за да даваш оценки и да искаш уважение? Не се нареждай до достойните, не си!
2
1
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
За лекари говорим, не за женската част от родата ти. Твоите знаем, че изкарват на Околовръстното. За лекари говорим
1
1
 
10
 
! Отговори
Сезонна вирусология преди 3 години
Уважението към лекарите трае колкото споменът за болката........Уви!