Радев от Естония: Не можем да мислим само за тръби и асфалт

Караянчева отговори: Асфалт трябва, както и много други неща
19 окт 2020 21:22, Анисия Иванова
98

В Естония президентът Румен Радев коментира, че не може да се мисли само в перспективата на инфраструктурата. Държавният глава подчерта, че трябва да се полагат основите на научна свързаност.

"Не можем да мислим само в перспективата на полагане на тръби и на асфалт. Това не е само бъдещето. Инфраструктурата е важна, но, ако искаме икономика на бъдещето, ние трябва да вложим в научна и образователна свързаност", заяви той.

Радев е в Естония във връзка с инициативата за регионално сътрудничество "Три морета". Нашата страна поема нейното председателство.

Председателят на парламента Цвета Караянчева отговори задочно на президента Радев от Кърджали. Тя каза: "Асфалт трябва, както и много други неща".

Караянчева призова Радев да помогне на страната си, а критиката му да е конкретна и с ясни аргументи. Караянчева заедно със спортния министър участваха полагането на първа копка на нова спортна зала в града. Проектът е на стойност близо 4 милиона лева, а парите са отпуснати от държавата, съобщи Bulgaria ON AIR.

Малко преди началото на церемонията двайсетина души очакваха председателя на парламента Цвета Караянчева с плакати с надпис "Оставка“. Тя прие спокойно ситуацията и я определи като нормална след вчерашното искане на ДПС в Кърджали за нейното оттегляне от поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До :)Аз не съм там да знам. Ти знаеш ли?
6
5
 
1
 
! Отговори
gosho преди 3 години
bashta ti pravilno kazvashe, che ne stavash. zashto se podvede po chujdi suveti.tova che misleneto ti e zakurnyalo ne e oprabdanie
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този не се спря да дрънка глупости..
4
4
 
23
 
! Отговори
:) преди 3 години
Абе то асфалт, че трябва е ясно. Ама след 103 дни протести, така и не разбрахме имаше ли едни секретни документи там където не трябва или ги нямаше там където трябва. Иначе да се приравним към развитите страни е хубава идея ама имаш ли визия как точно да стане? Или само си мечтаем?
3
5
 
22
 
! Отговори
Този крокодил преди 3 години
се мъчи да става Аполон. Вече не е и смешен,а жалък.
2
4
 
23
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
А ти, Радев, е по-добре хич да не мислиш, че все едни глупости измисляш...Слушай си там какво ти казват и недей нищо да правиш, че все едни глупости натворяваш... Абе я направо се мятай на бузлуджанската чиния и право към Марс! Червената планета.
1
5
 
34
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Другарю Президент , Вие какво направихте за РБ ???