Радев: Спазвам мерките и нямам проблем!

Президентът коментира предсрочно приключилото му посещение в Талин
Обновена: 20 окт 2020 19:35 | 20 окт 2020 18:45, Петя Славова
196

Президентът Румен Радев се върна с делегацията си предстрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че държавният глава е контактувал със заразен с COVID-19 .

"Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за коронавируса". Това заяви президентът Румен Радев, пристигайки на летището от Талин. Радев е бил в контакт със  шефа на ВСС ген. Димитър Петров, който се оказа, че е с положителна проба.

Още по темата

Държавният глава благодари на доброжелателите си в страната, които са загрижени са неговото здраве. "За моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.", коментира той.

Румен Радев допълни, че спазва стриктно провитоепидемичните мерки и се чувства в чудесна физическа форма.

"Противно на спекулациите нито аз, нито делегацията ми, нито вие, журналистите, сте били поставяни под карантина в Естония", каза още Радев.

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните мерки, както и за по-малко от седмица има направени два теста, които са били отрицателни. Такъв е бил резултатът от изследването и в Талин, който той показа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички п.сихопати, които обвиняват България или Борисов за дипломатическият гаф на Радев - вие сте сериозно увредени!Ето така отвратихте хората от протеста!Лъжите ви и наглите ви манипулации, които само мозъка на хора с делириум може да роди-ето това прави ПИАР НА БОРИСОВВИЕ ПРАВИТЕ ПИАР НА БОРИСОВ! ВИЕ ОТВРАТИХТЕ ХОРАТА С КОВЧЕЗИ И БЕСИЛКИ.. С НАГЛИ ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ.СЕГА ПАК БОРИСОВ ВИ ВИНОВЕН, ЧЕ РАДЕВ ПОДЦЕНИ ПАНДЕМИЯТА И ТРЪГНА КАТО СЛЕД СВАТБА БУЛКА НА ТРИ МОРЕТА.ЦИРКАДЖИИ!
68
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф и ние ги умеем активните мероприятия!И без това си недолюбван в Европа!
67
0
 
20
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ДАЖЕ РАДЕВ СПАЗВА ВСИЧКИ МЕРКИ!!! Ама Мангърчо не ви препоръчва на ВАС. САМ ТОЙ ПРЕГЛЕЖДА С МАСКА!!!
66
5
 
35
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... Истината за злословието ще лъсне.... Фигуранта сам се злепостави бе приятелю! На всичко нагоре лъже като наглец и обвинява естонците в лъжа. Нагло, по-нагло, най-нагло, Радев, това е градацията на наглостта!
65
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Битката на върха силно загрубя.Б.Б. се пъне по форумите да промива остатъка от мисъл на потенциалните си овце, но резултат йок.
64
1
 
24
 
! Отговори
Активно мероприятие? преди 3 години
Мдааа синдромът на Дънинг Крюгер се влошава, навлизаме и в параноиден епизод.
63
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е елементарен в логиката и връзките и подмолен. Постъпил е като образцов ревнивец. Да убие физически, няма как засега.
62
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Логичното е след два отрицателни, третия да е положителен на руския таварищ радев! Айде де е хаирлия!
61
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо го дезертираха по бързата процедура.Даже цял хотел карантинирали за сем Радеви.Хаха точно като в Хубава жена - когато затвориха ресторанта за романтична среща на Вивиан с богатия бизнесмен Едуард ЛуисТакъв разкош! Няма да се повтори никога тази романтика на Десито в Талин. :DСега протестиращите да поискат оставката на президента на Естония!Веднага!
60
1
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До А беИзкарал, не изкарал щом е контактен - 10 дена кауш :))))))))))))))))))))))))))))))))
59
4
 
37
 
! Отговори
Тото преди 3 години
До АнонименДокъде още може да се срине Борисов?!Мен ако питаш, това е сриване на Радев, не на Борисов. За едната вечеря там и трите снимки да вкарва България в такива скандали.
58
12
 
1
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Съмнява ме дали Радев не изкара тайно и нарочно С19 през лятото!Беше се позагубил доста време.Това би било доста силно оръжие за него в очертаващата се гореща политическа зима.
57
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докъде още може да се срине Борисов?! Човекът, направил психологичен портрет на убиеца от Борисовата градина. да направи такъв и на Б.Б. и да го оповестят публично.
56
3
 
31
 
! Отговори
Vip преди 3 години
Президента съвсем изперка,, - как така ще го излагат няма значение, че бил контактен не трябва да знаят домакините, активно мероприятие било... И друга вече и децата знаят, че PCR се прави след 4-5 ден след контакт със заразен той и 10 теста да си направи преди тези дни нищо няма да излезе...
55
3
 
30
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахааа, наш Рундю пред медиите на летището: "Кой ми спа в гащите" :))))))))))))))))
54
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината за злословието ще лъсне и на Борисов няма да му е весело
53
1
 
29
 
! Отговори
!!! преди 3 години
До АнонименОня тлъст **** поне обикаля в страната и не прави международни скандали с премълчаване на факта, че е бил контактен :DКолкото и троловете да се опитвате да го извъртите, този път не можете. Това си е голям дипломатически гаф.
52
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев Пауър Пойнта: Спазвам мерките и нямам проблем! Утре ще ви направя една презентацийка на пауър пойнт с тема: "Що е канартина или контактен и има ли почва у нас?"След още два дни очаквайте презентацийка: "Сготвиха ме доброжелатели в България"хахахахаха ами така е... 10 дена ще си презентира чудесата, които сам си надроби, но ще сърба цяла България попарата му.
51
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудо голямо станало! Президентът бил под карантина! А оня тлъст *** дето обикаля като ухлав по кърищата и не ходи на работа кога ще го озаптите?
50
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
патологичната ревност на Б.Б. избива като гной от цирей