Тестът на Радев за коронавирус - отрицателен

За седмица държавният глава е тестван три пъти
Обновена: 21 окт 2020 11:06 | 21 окт 2020 11:06, Веселина Йорданова
119
Тестът на Радев за коронавирус - отрицателен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Отрицателен е и тестът за коронавирус на президента Румен Радев, направен след завръщането му от Талин.

Още по темата
Отрицателният резултат от теста е потвърден от Националната референтна лаборатория, съобщиха от прессекретариата му.

Това е вторият отрицателен тест за коронавирус на държавния глава в рамките на два поредни дни и трети в рамките на седмица.

Президентът се върна предсрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че е контактувал със заразения с COVID-19 шеф на ВСС ген. Димитър Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
11
 
! Отговори
Счетоводител преди 3 години
Ето повод да бъдат орязани напълно командировъчните на Президента ! Криза е ! Всички страдат ! Само Фигурантът се разхожда като изтървано *** из страната и Европа. Никой не го е канил никъде ,какво дири в Естония ? Единствено Борисов е упулномощен от Конституцията да решава държавните дел !!!! Толкова ! Никакви Фигуранти, Зелени чорапи, Ка.ун.и или друг зеленчук може да кепази държавата !!!!!!!!
59
6
 
3
 
! Отговори
68,писателю, преди 3 години
ти май сам си четеш това,което пишеш.Също като вожда ти.И той сам си се снима,сам си коментира глупостите и сам си ги поства във фейсбук.Е,с помощта на Севда,де.
58
4
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До До 52зеления чорап "обедини срещу мафията" само хора, които не са (или се правят че неса ) купували мелник пакет за 500 лева по времето на другия гениален обединител
57
3
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
както разбирам това е отговор на резолюцията на еп за българия нищо особенопод слънцето така направиха и с ирина бокова та няма да извъртят и напрезидента
56
9
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 години
Успяха да го унижат, но унижението е и за тези, които стоят зад този случай и за тях е също толкова голямо колкото изцепките на гл. *** или кърдж. неука. От самото начало на мандата на Радев той е трън в очите, затова цялата шайка при всяко появяване все го ръфат. Долни мерзки дребни душици. Гласувайте пак за тях, нали де.белият все раздава кинти, може и пишещите тук да ви огрее.
55
11
 
6
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Радев ни обедини-срещу мафията.Хилядите на площада са обединени срещу най-мафиотското управление от 30 години насам.И ще продължават да се обединяват.Важното е че разбраха,че царя е гол.Даже го видяха.Ха,ха,ха!
54
2
 
11
 
! Отговори
Писател преди 3 години
Четеш тук писанията на българите и разбираш колко е мъдър народа - казал е : " Който вади нож ,от нож умира" ; " Който сее ветрове , жъне бури" ; "*** като рие земята,пръстта пада върху него"...... Нашето *** не е чело тези неща и сега и Гьоте да дойде, няма да може да му помогне !
53
4
 
9
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До До 53-IQ 0,1отвращението го показва световната общественост, третирайки ни заради клоунадите на един откровен службаш и ханъмата му като страна от третия свят.
52
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Потник, що не отиде там с тайфата да хвърляте айца и да палите полицаи пред естонския парламент?!
51
2
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До мерипалете свещи да е акция, и тоя плешо да не е заразил некой от главните, че тогава на всички свят ще ни се завие от европейски задвратници.
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деса не може да не му е изгърмяла няколко задвратника по тоя повод. Ако не тя - Йотова, или Нинова.
49
11
 
3
 
! Отговори
До 53-IQ 0,1 преди 3 години
Президента Радев не е знаел,че е контактувал с вирусоносител когато е заминал.На шефа на ВВС му е направен тест в събота,който се е оказал положителен.Престанете да лъжете.Нищо не печелите,освен отвращение.
48
12
 
6
 
! Отговори
мери преди 3 години
Пак им го наби в тъпите тикви каквото и да спретват все на тяхната глава се връща - просто си без думи от простащина и идиотизам чак разболяха 2 генерали и един министър да направят на пук на Президента Помия са всички в герб
47
3
 
14
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
А хората дори след като влязат в болница чакат да им излезнат резултатите от теста по 3 работни дена но за президента веднага. Да не би да плаща 80% здравни осигуровки и да е с нещо по-различен от останалите нормални хора.
46
3
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
делегатите сигурно яката ги е втресло, след като вместо хайвер и водчица са получили кубинки в ***.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрах Борисов колко дена карантина наложи на президента 10 или 14. Както и да е, великите въстаници и отровното трио осиротяха за известно време. Обезглавеното Великото народно въстание най-рано ще възобнови дейността си след 5 ноември, до тогава оставки не очасвайте.
44
3
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Ами,мислим,бе.Ако не мислехме,щяхме да изберем "майката на нацията",но този път бащицата се препъна сам в своето магаре.
43
5
 
15
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До До 36тука въпроса е че нашият държавен глава и обединител на нацията е нарушил разпореждане на сзо, и въпреки, че е контактен е отишъл на междунардна среща. това не са местните бабикянски битовизми, това е международен скандал.
42
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е голямото разочарование на цяла България.Да се гласува за Радев преди 4 години беше кауза.Всички се надявахме да дойде човек, сойто да обедини старната, който, въпреки, че е предложен от БСП да е политически неутрален и с него да просперира държавата.Че се бяхме нагледали на партийни президенти.ТОЧНО ОБРАТНОТО. Радев като никой до сега противопостави хората и предизвика такава омраза, която е почти като гражданска война.Акато сееш омрацза - омраза получаваш.
41
1
 
5
 
! Отговори
баце Коз преди 3 години
До КироВето за фалшиви новини.:)))