Слави Трифонов повежда две листи на изборите, едната в София

В "Има такъв народ" ударно приемат заявления за членство
Обновена: 26 окт 2020 10:17 | 26 окт 2020 10:12, Камелия Цветанова
576
Слави Трифонов повежда две листи на изборите, едната в София
Снимка: Dnes.bg, архив

Председателят на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов най-вероятно ще бъде водач на две листи на предстоящите парламентарни избори. Това коментираха неофициално високопоставени представители на политическата формация пред "Труд".

Още по темата

Повод за решението е откриването на поредния офис на партията в Пловдив този уикенд точно срещу паметника на Съединението.

Очакванията са Слави Трифонов да бъде водач на листата на "Има такъв народ" в някои от избирателните райони в София, като традиционно терен за лидерските битки е 25 многомандатен избирателен район.

Но заради личния му рейтинг от партията настоявали да поеме водачеството на още една листа - Варна или Пловдив.

Самият Трифонов пък бил категоричен, че е редно да излезе за доверието на хората от родния му Плевен. Специално вътрешно социологическо проучване ще определи водачите на листи по региони.

Вече няма областен център, където от "Има такъв народ" да са без офис. Последните открити местни партийни централи са в Плевен, Бургас, Сливен, Кърджали и Пловдив.

"Навсякъде в страната има сериозен наплив за членове", коментираха пред "Труд" от офиса на партията в Сливен и Враца. Приемът става за около месец, коментираха още местни координатори.

Според приложението на Устава на партията в "Има такъв народ" ще се провежда вътрешнопартиен референдум за важните партийни теми, а гласуването може да става и електронно. Предложението, предмет на вътрешнопартийния референдум, е прието, ако в гласуването са участвали не по-малко от половината членове на "Има такъв народ" и ако с "да" са гласували повече от половината от участвалите в референдума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


576
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
3
 
1
 
! Отговори
СТАРА ЗАГОРА преди 3 години
С ТЕБ СМЕ ,СЛАВИ.В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА!!!
447
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тодор Според Тодур явно само разплодът е гаранция за високо ниво на социална отговорност и лидерски умения.
446
3
 
0
 
! Отговори
Тера преди 3 години
До ГигаИзвестен факт е, че Варна е собственост на мутрите и мафията, менажирана от олигархията на ГРОБ. Но все някога това ще бъде преустановено.
445
2
 
6
 
! Отговори
Гига преди 3 години
Щял да води листата във Варна, аматьор!!!Тоя *** няма шанс във Варна! Там хората не се продават и са доволни от сегашното управление, така че,по добре въобще да не препарва до Варна,че ще се изложи много. Ще стане като с резидента. От началото на тия безмислени протести, Радев дойде само веднъж в морската столица,и като почувства "СИЛНАТА ОБИЧ" на варненци, отпраши с 200.Същото ще стане и лигавия Слави!!!
444
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИЕ ВЕЧЕ ЗАГУБИХМЕ РОДИНАТА СИ ,тукашните управленци нищо не решават ,а и не смеят да решат ,всичко се решава зад океана и в България няма кой да се противопостави с оглед на националния ни интерес, Борисов е чудесен пример !Това няма да направи нито Слави ,нито Нинова ,нито сестра Галева ,нито който и да било ,всички ще слушат и ще изпълняват волята на господарите !
443
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо се продаде на Божков! Като няма пари от реклама и от абонамент, покрай отровното трио и Мая *** все ще се намери някой жаден за власт бандюга или кому.нист да го използва за кукла на конци. Пък нека овцете му дават шанс като "ново лице в политиката".
442
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЗИ ЖАЛЪК ЧАЛГАР ДАЖЕ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ КОМЕНТИРА....А ТОЙ ДИПЛОМИРА ЛИ СЕ, НЯКОЙ ДА ГО Е ЧУВАЛ ДА СВИРИ НА ВИОЛА- ДА БЕ....НА КЪДЕ ЩЕ ВЛАЧИ БЪЛГАРИЯ, КЪМ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ, КЪМ "ЗА КРАДЕЦ, НЕ СТАВАШ СИНЕ, ТИ СИ БУДАЛАААА" ИЛИ КЪМ РЕВАНЕТО ЗА ЛОШИТЕ МОМЧЕТА МУТРИТЕ- НЕ ИСКАМЕ В ЧАЛГАРИЯ, НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ, НЕ ИСКАМЕ МУТРИ И МУТРЕСИ.
441
1
 
4
 
! Отговори
Нищо лично преди 3 години
Някой виждал ли е Славчо да става от стола си в последните 2 месеца. Питам за да знам как ще обикаля България.
440
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този глупав народ не се научи, не си извади поука, че от певачи, чагари,пожарникари, мутри - политици и най-вече държавници не стават.Какво ще направи Слави Трифонов?! Ще отмъсти на Бойко Борисов, че му е отмъкнал партията?! Слави Трифонов е огледалният образ на Б.Борисов - нагъл,неук,безпардонен,вулгарен,нетърпящ чуждо мнение,изтеричен. Какво очаквате от такъв?! Аз - нищо добро.Поредният жалък експеримент. И да напомня - за ББ пак ти, народе гласува .Да не дойде време пак да се биеш по главата
439
2
 
4
 
! Отговори
88 преди 3 години
Да поведе всички листи - нещата в Родината ни са ужасни, а този ще си остане ...Пейте робини и някой май ще загине...
438
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само чалгаропитек не е имало досега в българския парламент-Славчо-кючекчията на Доган и поклонник на мутрите.Боже,пази България от такива.
437
4
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
От години не гледам шоуто на този, заради простотията му, купи си телевизия, която също не гледам, сега пък иска да управлява цялата държава! Наглец про*ст!
436
4
 
25
 
! Отговори
Поредният интелегент преди 3 години
расъл в горите и тичал след козите...Какъв финес и благородство се излъчва от фотото. А какъв политик ще се пръкне, бесн ви е фантазията...
435
4
 
32
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Ако вярвам но горното, много простаци в България! Десетки години Чалгарят работеше от екрана за опростачване на едно цяло поколение! Сега бере реколтата!
434
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния месия дето ще ни оправя. Трубадур на БСП(к). Чалгаробездетник.
433
2
 
19
 
! Отговори
Свиня преди 3 години
До сега беше мафиотско сега ще е чалгарско....
432
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и кординатори и областните ,особенно в малките градове са богаташпета ,лошо тръгвате г-н Трифонов ,критерия ми прилича на герб.
431
4
 
25
 
! Отговори
Мая преди 3 години
Като телевизионер и шоумен - адмирации, но с какво се захваща?! Няма нужния капацитет. Ще обезмисли протестите - хората гонят мутра, а ще се сдобият с нова, ако спечели...
430
1
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А отец Нафърфорий и Шишо Бакшишо няма ли да поведат листи?!
429
2
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Повежда две листи със сестра Галева и тримата *** на Божков Дубайски! Гласувайте за Славчо, респективно за Черепа!