Борисов: Полицаите заедно с лекарите са нашата най-силна опора

Премиерът с благодарности към полицаите на професионалния им празник
8 ное 2020 09:26, Елка Василева
188
Борисов: Полицаите заедно с лекарите са нашата най-силна опора
Снимка: архив, БГНЕС

Благодаря на полицаите, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Това написа министър-председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook по повод Архангеловден.

„На професионалния празник на полицаите искам да им благодаря, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Преживяха и изтърпяха много. Винаги бяха на първа линия срещу вируса, където рискът е най-голям. Далеч от дома и семейството. Но дори и за миг не отстъпиха. Дори когато бяха атакувани от провокатори“, посочи премиерът.

Още по темата

„Пожелавам им здраве и сили, за да продължим заедно да се борим срещу престъпността и контрабандата. Полицаите имат моето огромно уважение и ангажимент непрекъснато да подобряваме условията им за работа.
На Архангеловден празнуват и много именици. Бъдете здрави и благословени!“, допълни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако мойте данъци отиват за увеличаване заплатата на доктори и полицаи, почвам да ги крия и минавам в сивия сектор!!! Стига вече безропотно изпълняване на законите. Край!!!
33
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам на българският народ, ББ да подаде оставка и Нинова да спечели властта и тя да отмъсти на ББ като очегърта всичкия асфалт положен при управленията на ББ. Също така ви пожелавам Нинова да очегърта и всички ви сметки които имате в банките, амин.
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех,че опората се занимава с поръчкови убийства и гонения на хора както през 50-те!
31
4
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко бре другаре и товарищи, света се тресе от пандемия и икономическа криза, далеч по-мощни държави се чудят как да решат проблемите си, а вий ривете ли...ривете и се опитвате да дестабилизирате държавата, като докарате от улицата пиарите на Иванчева, бабикяновците и хаджигенчовците и маргиналите от предишни правителства, които фалираха банките Ви и Ви погребваха в траповете на Белене и Цанков камък...Ковита ще отмине, светът и България ще се съвземат, а през март Суверена ще си каже думата
30
0
 
6
 
! Отговори
Гогич преди 3 години
"Биещото сърце на партията" :) Нико старо не е забравено :))
29
2
 
25
 
! Отговори
а бе боко преди 3 години
за лекарите съм съгласен , че като изключим частта от тях които крадат и източват здравната система останалите заслужават уважение защото все пак лекуват хората до колкото могат и им позволява системата. полицаите обаче с какво служат на народа ??? нямат ЖЕЛАНИЕ да се борят с престъпниците, с корупцията и щата им е силно раздут. вместо да даваш пари на учителите и администрацията които НЕ СА ГИ заслужили с някакви по-добри показатели помисли как да дадеш на лекарите и сестрите
28
2
 
13
 
! Отговори
Така си е преди 3 години
Полицейските управления са търговски дружества.В полицията се използват инструменти за хирургия(палки и пищови), за анестезия - сълзотворен газ и диагностициране - арест и разпити.Като отидеш на лекар и той те пита: "Сига Ко шъ прайм"?
27
1
 
20
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Сутрешната доза хумор от "премиера" винаги е интересна!
26
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А учителите кучета ги яли. То пък и за кво са ни, ей го да четат децата "Винету", ще се оправят. Няма кво да ги мислим.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"до 27:Или си много уплашен/а или много платен/а!"Или си много глупав, или си много глупав!
24
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ОПОРА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ
23
4
 
27
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Ходиси ***, на никой не му трябват твойте долни внушения. Всички знаем, кои хора са важни за държавата. Махай се мутро долно гнусно животно .
22
1
 
25
 
! Отговори
Оставкааааа преди 3 години
Нарочно замесваш и лекарите, понеже ако го нямаше "вируса", сега твоята опора щяха да са само полицаите.
21
8
 
13
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Уважаемият Премиер е прав, но полицайте са по-важни от лекарите, учителите, инжинерите, изобщо от всички останали! Последните месеци доказаха, че те могат спокойно и с голям успех да заместват лекарите. Също и по форумите ни помагат с невиждана мъдрост, винаги могат да измислят нови, невиждани мерки борещи невижданата пандемия.Така че нека преклоним глаеа пред подвига им!
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не плямпай глупости, Борисов. Налагай пълна карантина на неработещите, ранен вечерен час за работещите, спиране на ресторанти, кръчми, театри и всякакви масови прояви.В свободното време навън само до супермаркет, лекар и разходка в парк или планина. И контрол на излизането със СМС. Ако разбира сте способни да организирате налагането на тези мерки, които всички нормални държави вече са наложили.
19
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШефаИзберете БСП-то и тогава ще видите глад и ужаси. Спомнете си 1997 г!Изберете ДПС - то и ще продадат и малкото, което е останало, но пари няма да видите. Най-много да обуете шалварите.Който и да изберете е все тая - всички са клонинги на БКП.
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои лекари? Тия от частните болници или тия от държавните?Кои полицаи? Теци по бюрата или тези на пангара?
17
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е Борисов без полицията щеше да ядеш бой всеки ден!!!
16
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
махай мерките и подавай оставка, ***!
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, ласкател.