От сградата на ВМРО поляха с маркуч протестиращи, двама задържани

Хора твърдят, че от прозорците са хвърляни бомбички и пиратки
Обновена: 17 ное 2020 06:40 | 17 ное 2020 06:37, Александър Попов
255
От сградата на ВМРО поляха с маркуч протестиращи, двама задържани
Снимка: БГНЕС

Протестите в София са далеч по-малобройни, но пък снощи възникна напрежение около сградата на ВМРО, което завърши с арести.

Протестиращи избраха за цел централата на ВМРО в София, за да изразят несъгласието си, че партията подкрепя кабинета на Борисов.

Те обаче били изненадани с обстрел на пиратки, димки и бомбички, а от един от прозорците бе изкаран и маркуч, с който хората са били поливани.

Демонстрантите пък счупили входната врата на сградата, която бързо бе отцепена от полицията. Униформените възпрепятстваха и отговорът с яйца по фасадата на сградата, където се помещават Войводите.

По информация на БНТ са арестувани двама души.

От ВМРО отказаха да коментират случая снощи. Според протестиращите в сградата е бил Ангел Джамбазки. Очевидци твърдят в социалните мрежи, че хвърлените бомбички не са били безобидни, а една е паднала върху главата на полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още по темата: протестиВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупят кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.
191
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протетсиращите не трябваше да викат " Оставка", а трябваше да тръгнат групово със СЕКИРИ към тази сграда, да се качат на последния етаж и да му счупат кухата тиква на този наглец. Това заслужава този ***, който и се присмива на безсилно - безпомощните протетсиращи.
190
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелчо не е бил в казарма, защото там не вземат меки китки. Учил е 12 години право, защото е с психика на третокласник.
189
2
 
1
 
! Отговори
Павел преди 3 години
От ВМРО са толкова прости момчета. Без образование. Аз се съмнявам, че Джамбазки знае къде се намира Охрид.
188
4
 
5
 
! Отговори
ТИЯ ДВАМЦАТА преди 3 години
ГЕЙЧЕТО ДЖАМБАЗКИ, ПИЯНДУРНИК И ЛЪЖЕЦ И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА, ДЕТО ПРОДАВА ПАСПОРТИ И ИНИЦИРА КУПУВАНЕТО НА СТАРИ ТЕНЕКИИ ЗА 5 000 000 000, ДЕТО Я ВИДИМ СЛЕД 10 ГОДИНИ Я НЕ, СА ПРЕДТЕЛИ И СА ЗА ЗАТВОРА!!!
187
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябвало е с много по мощни струи да ги посрещнат и сами щяха да се откажат, студа не прощава ! Ще им замръзнат яйцата ха ха ха Що не се откажете бе хора виждате че работата не става и Божков не дава вече за яйца
186
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе хубаво са ги изкъпали, ама що не ги таковаха?
185
8
 
11
 
! Отговори
Дедо Благо преди 3 години
Що за инфантилни политици си купуват пиратки и бомбички? Такива не съм си купувал от както бях на 20.
184
9
 
16
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Нежният мята бомбички от петия етаж и звъни на полицаите да го защитават. На всичкото отгоре уцелил полицаите, а не протестиращите. Не случихме и на "войводи"
183
9
 
12
 
! Отговори
реалист преди 3 години
Нежният мята бомбички от петия етаж и звъни на полицаите да го защитават. На всичкото отгоре уселил полицаите, а не протестиращите. Не случихме и на "войводи"
182
10
 
20
 
! Отговори
неканен гост преди 3 години
Ако дойде някой пред дома Ви да разбива вратата да хвърля яйца и камъни да крещи като луд сигурно ще сте виновни че сте го почерпили с вода.
181
12
 
5
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 3 години
Другаръ Джамбъзув,да земи да прочете и да научи наизус приказката за Стълбата на големия български поет Х.Смирненски....У таа държава нема никакви правила и закони,има само ХАОС
180
3
 
13
 
! Отговори
АТАКА ЛИ! преди 3 години
РЪКАТА НА МОСКВА...
179
11
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Метежниците сами са си го търсили! Какво са си мислили, че ще нахлуят взлом?! Кой има дава това право? На зла круша, зъл прът!
178
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде нахлуват с взлом бе ,ти какви наркотици ползваш, стоят на улицата,а пияния Джамбаз ги полива в маркуча,а дебелия каракачан с 5-те незаконни не го ли е срам тоя плондир бе!
177
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още трябваше да ги изкъпят, още! Щом са отишли да нахлуват с взлом, това е... Айде достатъчно им търпяхме простотиите!!!
176
23
 
21
 
! Отговори
Агент Иван от ДС преди 3 години
Джамбазки пияндето е заснет как мята бомбички и пиратки над протестиращите и ги залива с вода с маркуч! Защо не е задържан мъртвопияния Джамбазки,който не изтрезнява с дни?
175
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- после някой да постъпи правилно с яйцеметежницитеПтичи грип ще хванат с тия яйца,дето ги разнасят из целия град.
174
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дошли да правят и те не знаят какво, но останали "о"чудени от подобаващото посрещане. Били напикани, били бомбандирани... Какво очакват? Цветя и бонбони? Бъдете сериозни, това няма как да стане вече. Протестърите загубиха, ще загубят и изборите.
173
20
 
17
 
! Отговори
юрист преди 3 години
Според мен, на това пияно педерче Джамбазки, наистина трябва да му се заведе дело за опит за убийство. След тази случка. Цяло чудо е, че няма пострадали хора.