Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки

БСП зове бюджетът за следващата година да бъде преработен
197
Нинова видя политически игрички в предлагането на новите мерки
Снимка: БСП

Червената шефка Корнелия Нинова обвини управляващите, че си играят политически игрички на гърба на хората.

Поводът за това станаха новите мерки, които вчера здравният Костадин Ангелов министър обяви, но с условието, че в сряда ще бъдат обсъдени на редовното заседание на правителството.

Още по темата

„Сега чакат реакцията на хората, за да реши Борисов дали да е добрият и да пусне някои мерки, а други не. Играете си на доброто и лошото ченге, докато хората умират по стълбите и линейките“, скочи соцлидерката.

Според нея, за да направят управляващите хаоса още по-пълен, по никакъв начин новите мерки не са подкрепени с грижа за хората и бизнеса.

„Как ще компенсирате малките бизнеси, хората които остават вкъщи заради онлайн обучението на децата им“, риторично попита тя.

Нинова настоя мнозинството в НС да не обсъжда днес държавния бюджет, защото вече е неадекватен на новите условия.

Тя настоя социалните и икономическите мерки, които ще компенсират новите ограничения, да бъдат заложени в него и чак тогава да се приеме окончателно макрорамката.

Лидерът на опозицията обвини още правителството, че не е изпълнило решението на НС от 22 октомври, според което в срок от 1 месец МС трябваше да актуализира и приведе в действие Националният план за готовност при пандемия.

„Този срок изтече, а правителството не е актуализирало и не е привело в действие националния план. Това е още едно доказателство, че когато Борисов управлява, НС съществува проформа. Той убива институциите и управлява авторитарно“,  скочи Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
рядко отвратително същество..... олицетворение на комунист
32
3
 
28
 
! Отговори
dawidow преди 3 години
кога ще ставаш санитарка или само приказки
31
6
 
16
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ЦонкатаГЕРБ бие през март:)))
30
3
 
23
 
! Отговори
БОЙ ДО ПО-БЕДА... преди 3 години
СЛАВА НА БКП/БСП!ГОРИХМЕ МАСКИ , ВЛАЧИХМЕ КОВЧЕЗИ , ВДИГАХМЕ ВРЯВА И СЕ ТЪРКАЛЯХМЕ ПО УЛИЦИТЕ ...НО , ВЕЧЕ НАСТИГАМЕ БРАСКА РУСИЯ ПО СМЪРТНОСТ!ТОВА Е ТО--"БРАСКИЯ РУСКИ И СЪВЕТСКИ ОПИТ"...ЗА СВАЛЯНЕ НА КАПИТАЛИЗМА!ГОРДЕЙТЕ СЕ ДРОГАРЕЕЕ .....ТАТО ВИ ЧАКА С ГОРДО ВДИГНАТА ЗВЕЗДА!
29
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако управляваха БСП отдавна хазната да е опоскана, щеше да сте болни и без лев в джоба, забравяте лесно кои са БСП.
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** Нинова - Техноимпекса рак с метастази да я претопи като масло в тиган дано! АМИН!
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
засега оставам зад бойко.и никога ама на вжето да ме сложат никога няма да гласувам за нинова.-МЕРКИТЕ СА ДОСТАТЪЧНИ.ЧУЕТЕ ЛИ НИНОВАААААА?
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учениците и децата в къщи, стига с тия соц. изпълнения, училището НЕ Е детегледачница. Ако ви тряба някой да ви гледа детето наемете човек, студенти бол. Свикнали да хвърлят наследника в училище и шапка на тояга, до края на учебната година всички ученици онлайн. Малките в къщи, те са даже още по лесни - роднина или наемаш човек, плюса от тая работа е ново перо в намирането на работа. Който го е закъсал финансово (тук е мястото на държава и банки) да си реструкторизира дълговете.
25
2
 
25
 
! Отговори
payak преди 3 години
Корни ако беше чакала като всички българи по стълбите на болниците да те приемат щях сега да те разбера и най-вероятно да гласувам за теб. Като се разболя изприпка във ВМА. За мен дали ще може? Как мислиш Корни? От всички вас "управленци" от години сме на тоя хал. Не се появявай повече и не коментирай!
24
25
 
7
 
! Отговори
ПЕТЪР КУРДОВ преди 3 години
ТАЗИ ИДЕЯ ЗА ЗАТВЯРЯНЕ И СИСТЕМНО УМОРЯВАНЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И НАСЕЛЕНИЕ ---ДА ОСТАВАТ БЕЗ ПАРИ : -- Е НА ТАТАРИНА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ .ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ ИЛИ ЗА БСП, !ИСКАМ ГЕРБ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ..ЗАЕДНО С ВИНКЕЛА СИМЕОНОВ---ДА СТРАДАТ И ДА НЯМАТ ПАРИ, И ДА УМРАТ ОТ ГЛАД И БЕЗПАРИЧИЕ, КАКТО ГО ПРАВЯТ НА НАРОДА И НА МАЛКИЯ ЧОВЕК...В ТАЗИ ГАДНА ТАТАРСКА ДЪРЖАВА .
23
13
 
6
 
! Отговори
:) преди 3 години
За Боко Тиквата и подкрепящите го, за всичко са виновни БСП, нищо че не са били на власт от 11 години... Повтаря го като латерна, сякаш някой го интересува...Така или иначе едва ли ще има жив човек, с малко мозък, който да гласува за ГЕРБ или БСП.
22
3
 
11
 
! Отговори
Цонката преди 3 години
След малко ще изпълзи и Тонката със ''адекватни'' коментари.
21
19
 
6
 
! Отговори
Бой до победа преди 3 години
Абсолютно права!
20
11
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
г-жа Нинова Е политик..И като такъв тя използва съответния РЕЧНИК.Всъщност,НЯМА НИЩО ОБЩО м/у ПОЛИТИКАТА и ОГРАНИЧЕНИЯТА!!!!!!Целта на политиката е да СТИМУЛИРА,да РАЗВИВА и УСЪВЪРШЕНСТВА социалната система.Това,което правят БЕЗИДЕЙНИТЕ Бокови мажоретки,и сам Боко,разбира се,се нарича..:..ИЗМИШЛѝОТИНА на безидейни,неориентирани и тоталноНЕКАДЪРНИКЪРЛЕЖИ,засмукали снагата на България под предлог,че са.."народните избраници".."Избрани" от ДЕСЕТ процента от хората!!..да са ни честити!
19
6
 
8
 
! Отговори
Борисов + Щаба преди 3 години
Доброто и лошото ченге.
18
12
 
10
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
А някакъв лиз*ч по Евроком нарича Корнелия "Бългаската Жана Дарк"...
17
6
 
2
 
! Отговори
мярка преди 3 години
При задочно обучение в ЕСПУ и ВУЗ заплатите на преподавателите трябва да паднат до преди кризата и да се реформирата училищата като се оптимизира персонала им.
16
8
 
24
 
! Отговори
Извод преди 3 години
"Играете си на доброто и лошото ченге, докато хората умират по стълбите и линейките..."Беше препоръчано да се ходи в болница само ако имаш тежки усложнения. Корни влиза в болница и 3 дена по-късно я изписват, защото имала "много леки симптоми". За сметка на това другите хора ги въртят през 5 болници, докато не издъхнат.Народът трябва да е много наивен, за да и вярва. Няма да се учудя, ако Бойко бъде преизбран, защото алтернативата не е обещаваща.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз видях политически игрички, когато я настаниха в болница да и спасяват живота, а други хора, които не са политици, умираха пред входа на болниците, защото даже не ги пускат вътре (да не говорим да ги лекуват).
14
6
 
23
 
! Отговори
asd преди 3 години
Политически игрички, та чак хибридни играят БСП и фигуранта с юмручето цяла година.