Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!

Премиерът коментира твърдението на Русия
5 дек 2020 13:11, Петя Славова
155
Борисов отрече да имаме оръжия: Модернизираме летищата!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се протипостави на идеята за модернизация у нас на военна техник.

"Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море", обясни Борисов  по време на посещението си в БулБИО.

Още по темата

"Единственото, което се прави различно в България в последните месеци, е да се подновяват самолетите, което всички знаете, механизираната техника, корабите, които са планирани от много години. Нашият флот е в окаяно състояние и затова е необходимо да ги сложим новите кораби във въоръжението на Българската армия", каза той .

Премиерът допълни още, че модернизирането на пистите, радарите и инсталациите е важно, за да бъдат пригодни за новите самолети Ф16 Блок 70, които страната ни закупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това на фона на немотията и липсата на кувьози и лекари.
4
3
 
5
 
! Отговори
Шмул Розенкранц преди 3 години
Анонимнико, дано да игнорираш бай Иван така и в момента, когато усетиш... дебелия му в задния си двор:)))!
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хелукоптери от Русия. Проблемът е, че Русия го знаеше и от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и нищо не може да попречи. САЩ беснеят, Джо Байдън хврърля свирепо плюнки срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквун разбра последен когато хора от село Коиловци набиха френски командоси и дойде да ги прибере с джипката та да им прикрие срама. Франчулята и те тогава отричали, докато не изяли боя.
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Бойко, ква е Русия че ше и се обясняваш?! България вече е част от Западна Европа и Евроатлантическата империя. Пълен игнор за Русия!