Борисов: Ще работим с БЛС, докторите трябва да знаят всичко за ваксината

Ръководството на лекарския съюз подкрепя продължаването на мерките
Обновена: 15 дек 2020 11:39 | 15 дек 2020 11:39,
71
Борисов: Ще работим с БЛС, докторите трябва да знаят всичко за ваксината
Снимка: БГНЕС

През следващите седмици ще работим активно с Българския лекарски съюз, за да помогнем на докторите да знаят всичко за всяка ваксина и да бъдат максимално полезни на пациентите по темата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на среща с ръководството на Българския лекарски съюз, в която участва и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Още по темата

Освен темата за ваксините срещу COVID-19, в рамките на срещата бяха обсъдени и въпросите за приравняването на антигенните тестове с PCR тестовете по отношение на карантинирането, финансовата подкрепа за медицинския персонал на първа линия, подготовката за издаването на електронни рецепти, както и подобряването на комуникацията между БЛС и НЗОК, съобщиха още от правителствената пресслужба.

Участниците в срещата бяха единодушни, че е необходима още по-тясна координация при работата в борбата срещу пандемията. В този контекст Българският лекарски съюз ще предложи свой представител, който да участва в работата на Националния оперативен щаб.

Ръководството на лекарския съюз изрази подкрепа за въведените противоепидемични мерки и за тяхното продължаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Rockstone Corporatio преди 3 години
предоставят изгодни финансови заеми без излишно хълцане. Предлагам финанси от 50 000 до 10 000 000 с падеж до 240 месеца. Бърз и ефективен процес на одобрение с висока производителност на одобрени заявления. Можете също така да имате лична среща във вашия град за подписване на договор за заем. Уреждане на целия заем в рамките на 24 часа след подписване на договора. Можете да получите по-подробна информация на имейл: rockstonecorporation1***gmail
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ще работим с БЛС, докторите трябва да знаят всичко за ваксината"- каза Буратино и носа му порастна с още сантиметърНа времето учехме една приказка за лъжливото овчарче... Не хващаш дикиш Буби. Ние те знаем вече
55
0
 
2
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Бойко знае всичко за ваксината и ще обясни на лекарите от БЛС това, което не им е ясно.Тиквите не трябва да се поливат, те сами си растат.
54
0
 
1
 
! Отговори
НОВ ВИД ВАКСИНИ преди 3 години
US учени: Ваксини, които се вдишват, предизвикват по-силен имунен отговорПо този начин във вентилационните системи на сградите могат да ваксинират хората без да разберат какво са вдишали.
53
1
 
0
 
! Отговори
Ганев преди 3 години
Недей да работиш с този измислен съюз.... Теоретично е НЕВЭЪЗМОЖНО лице учило за уши - нос и гърло да говори за ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ, камо ли за ценообарзуване...Това са професионално ограничени хора в тази СЛОЖНА МАТЕРИЯ... Те лобират за за тази кастова система . ....Щом бъркане в нос и тестване на машината на т. нар. PCR тест го оценяват на тези големи пари - НЯМАМ ДУМИ..... Просто зарежи тези персони
52
0
 
1
 
! Отговори
иванов преди 3 години
Познаването на ваксината е само от тези които я правят и нищо повече. Останалото са илюзии и фантазии. Т. нар. ваксина щом е ВРЕМЕННА - за няколко месеца действие - означава че от нея НИЩО НЕ СТАВА
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХАХАХ ТУЛУПА ПРИЗНАВА,Ч Е ДОКТОРИТЕ НЕ ЗНАЯТ НИЩО ЗА ВАКСИНАТА!АМИ КАК Я ОДОБРИХТЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ БЕ ***?И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА :АМА ТЕ ДРУГИТЕ Я ОДОБРИХА ПРЕДИ НАС!ОТ САЩ И ЕС КАТО ТИ КАЖАТ ДА СКАЧАШ ОТ 7 ИЯ ЕТАЖ, ЩЕ СКОЧИШ ЛИ?
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, стахановци. Половината коментари изтpихтe.Убедихме се, че не можете да пишете, но в тpиeнeтo сте без конкуренция.Свобода на словото - видими резултати.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще знаят докторите бе, чичко, особено ако ти им я разкриеш тая истина. Щот и за нея си компетентен. Както и пи всички други въпроси. Коитопредпочиташ, разбира се, да обсъждаш на английски.
48
0
 
2
 
! Отговори
Вазов преди 3 години
Да работим,да работим смелос мишци с нерви със ръце и умНек се чуй у нази живо дело7бодрящий на работата ШУМ!
47
0
 
12
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Пандемията ще свърши, те решиха да поканят докторското съсловие на среща.Пандемията ще свърши, а онзи ден пуснаха PCR тестове по пътеката.Май живеем в Африка!
46
0
 
18
 
! Отговори
Севи ТВ преди 3 години
Господина на снимката е илитерат. Не илюминат... илИтерат.
45
3
 
8
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Колко му е да дадеш 50лв на личния лекар и да те пише ваксиниран от квото искаш?Тези работи се правят от години, то това е основната функция на личния лекар - да фалшифицира документи срещу 50 лв.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на мутрата от СИК!Съд!
43
1
 
12
 
! Отговори
минаващ преди 3 години
отново подмазване от лекарския съюз.Ей,не може като вожда си да държите на мнението си.Кое му е уреденото????Пълна анархия е в системата.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
37, на Русия й е писнало да освобождава късопаметни неблагодарници.Най-пресен пример - Ерменските ашоти и хачики.
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Севи ТВАми ще го предвидят в закона, какъв е проблемът? И всичко ще е наред с конституцията.
40
1
 
10
 
! Отговори
СРС за всеки преди 3 години
Тоя Толуп масово ви послушва и снима в баните ви чрез мвр и службите с техника от забранена в ЕС израелска фирма!Невероятно но факт!
39
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо да я е унищожил? Според мен Бойко Борисов за 10 години разви България до една нормална европейска държава.
38
3
 
7
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
хахахдавам 50 лв на личната, една бутилка уиски и може да ме пише ваксиниран и от Холерия.Квото искам ще ми пише.