Борисов: Направеното остава, а приказките на много мои опоненти заминават

Премиерът заяви, че има еднакво отношение към християни, мюсюлмани
25 дек 2020 15:35, Нели Христова
418
Борисов: Направеното остава, а приказките на много мои опоненти заминават
Снимка: БГНЕС

Това са големи усилия и големи строежи, които се правят в Родопите - навсякъде нови пътища, детски градини. Това заяви премиерът Бойко Борисов при инспекция на новия път край Абланица.

Навсякъде в момента се строи - пътища, детски градини, училища, пречиствателни станции, всичко. Направеното остава, хората ще го ползват, а приказките на много мои опоненти заминават, каза той.

Към всички еднакво отношение имам - християни, мюсюлмани. На моите опоненти има казвам няма село, няма град без джамия, обясни Борисов.

Целта е това прекрасно място в България да е чисто, за да може и туристите спокойно да почиват. Прави се и пътят към село Абланица и когато условията позволяват, той ще бъдат и асфалтиран, добави Борисов.

Много мощно се строи и в Северозападна България - до Видин и Монтана. Огромният строеж по пътя "Ботевград-Мездра" върви много добре. Магистрала "Хемус" се строи активно. "Готови сме и с проекта за автомагистралата от Русе до Велико Търново", добави премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
прав е!..-ЗЛИНИТЕ остават!..Тоя ще си вдигне дисагите когато ножа опре до кокъла и ще се покрие..Но ЗЛИНИТЕ,които остави с..УНИКАЛНОТО В ИСТОРИЯТА на човечеството "управление на ЦЯЛА държава",ЩЕ НИ ТЕГНАТ С ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!!!!..а онова устройство с форма на буквата "Г" ще стои самотно и НЕУВАЖЕНО.....но,изглежда така ви харесва...
179
8
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Най-добрия подарък за Коледа е оставката на премиера Борисов.
178
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, всичко което си направил си има цена.Цената за Българина са ниско заплащане на труда му, огромните краж би на олигархията, липса на Образование-платено и купено, Огромна финансова дуп ка в Здравната каса и т.н..За честния Български данъкоплатец живота е станал по-мизе рен и беден!
177
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката, в кой се падна парата от питката снощи?
176
9
 
9
 
! Отговори
какво си направил преди 3 години
бе муттро крадлива полуграмотна !?за 11 години крадливата ти хунра построи около 40 км магистрали - това е едиственоко което ще остане от теб !а колко окраде !?само на Американския окупарот наля 2 милиарда долара кеш !!!6 пъти повече от всички Американки инвестиций в България за 30 години окупация !!!колко ти беше комисионната !?
175
4
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А едно време по Новогодишните празници по телевизията облъчваха децата само с Руска анимация:):):)Са Уолт Дисни:):):)Кеф:):):)
174
7
 
5
 
! Отговори
Вече и в NY Times преди 3 години
Нацистки Концлагер в Перник по времето на Бойко Борисов ще остане в историята не се съмнявай!Скоро и в Уикипедия!
173
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
излъчва ранни стадии на коварна болест която се лекува с рязане охимичване и облъчване
172
8
 
6
 
! Отговори
Грандиозен скандал преди 3 години
Хунтата на ББ поднесе страхотен подарък на сънародниците ни, живеещи под наем в посолските ни комплекси /в част от незаетите от дипломати и служители/ в столици от ЕС. След като ги изгониха в Берлин преди месеци, сега това в навечерието на Коледа е сполетяло 34 семейства и в Прага, които до Нова година трябва да напуснат жилищата. Същото се случва и във Виена, Будапеща, Варшава и т.н. ГЕРБ и "патриотите" осъществяват чрез Ек.Захариева и МВнР схема по тяхната милиардна приватизация.
171
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честито Рождество Христово!
170
6
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 3 години
Това, което построихте за 20 години, за 100 години няма да можем да го ремонтираме!Нarъл пpacун, шиибaн нepeз!
169
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Борисов, преди 50 минути Ренета Инджова пред вратата на МС с едно чекмедже от картон с 2 бутилки :D искаше да Ви даде подарък. Не я пуснаха полицаите. Видимо поркана беше.. Някой я прати да се подиграва. На протеста имаше общо 25 човека с операторите. Протеста също раоти за Вас, г-н премиер. Те Ви бетонираха за Борисов 4 през лятото.До момента не е имало по-успешен политик от Вас в България. Така умело никой до момента не е балансирал. Честото Рождество Христово!
168
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се, мутро! Поне Коледата не разваляй, навирайки се през медиите в дома ми.
167
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъж е той харизматичен.Симпатичен, атлетичен!Романтичен, саркастичен!От народа най-обичан!Политик е Бойко най-личени дипломат е той отличен!Артистичен, практичен и приличен!От народа най-обичам!
166
2
 
8
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Казах,че вече народа ще управлява а не чиновниците натегачи дотук бяха натегачите
165
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете си видеото на Деян Неделчев - Имам си прекрасна държава да се по развеселите малко. Бойко е главното лице
164
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откраднатото остава а България си заминава.
163
3
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Както казах от тук нататък премиери ще сте всички а не само един човек избран от някой си вече няма да е важно дали си цар или клошар клошарите и царете имат равни права
162
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 240 събмитнати постера , на читателите са допуснати едва 170.Борето необича да го хвалят ли че са отстранени положителните шо ски пост след пост със звездички и кучешки псувни
161
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно ще кажа:Тунел Витиня изкопан и построен за 11 месеца.Гербер.а.с.т.и.т.е 5 години не могат да го ремонтират. И скоро няма да стане докато тези са на Власт!