БСП-Пловдив избраха председател на мястото на Гергов

Това е бившият кмет на Асеновград Емил Караиванов
9 яну 2021 22:50, Анисия Иванова
14
БСП-Пловдив избраха председател на мястото на Гергов

Социалистите от Пловдивско избраха нов областен председател на мястото на отстранения Георги Гергов. Това е бившият кмет на Асеновград Емил Караиванов, който спечели срещу Атанас Петков.

Областният съвет на БСП днес заседава онлайн заради COVID мерките. Участваха 76 души от 17 общини от областта, както и членовете на Националния съвет на партията и депутатите от региона. След онлайн заседанието беше проведено тайно гласуване.

Още по темата

52-годишният социалист е два мандата кмет - от 2011 г. до 2019 г., на Асеновград. Той е лекар със специалност неврология, притежава и магистратура по здравен мениджмънт. След завършването си е работил в Спешна помощ-Асеновград като лекар и управител на Медицински център.

Работил е в Неврологично отделение на МБАЛ" Пловдив", бил е заместник-изпълнителен директор на "МБАЛ Пловдив" и заместник-директор и невролог в болница "Св. Мина" Пловдив. Д-р Караиванов има и два мандата като общински съветник в община Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕИ това ли ви са силите. От цял Пловдив не намерихте достоен човек та отидохте чак в СТАНИМАКА
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Гергов му беше дадено на отговорно пазене, за жълти стотинки, лятната резиденция на ЦК на БКП, сега "Слънчев ден" - най-сочното кътче на св.св. Константин и Елена. Очаква се развитие.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алоуууу ГЕРБ, има свободен играч на пазара ,цена по договаряне !?
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя е от герб,той бил член на БКП ,няма кой да го търпи много години особенно герб )
6
1
 
7
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Гергов е поискан от Доган и Пеевски ,от Корнелия. Тя го изключва ,те двамата го приключват. Без партийна закрила, Гергов става мишена ,като Божков и Василев. До една година ,Шиши му взима бизнеса и парите.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз искам 43 милиона имам едно имотче ,пък после ще се махна сам ,даже и работа ще напусна !?
4
8
 
10
 
! Отговори
Тцтц преди 3 години
А, нали пуч щяха да правят , да свалят Нинова или ...битият бит...Цялата простотия идва от весникарчетата , заслугата за балона си е лично тяхна.А иначе Герб спечелиха в лицето на свинара един ценен кадър ...дет са вика "халал" да им е.
3
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега вече Гергов спокойно може на изборите да стане депутат от ГЕРБ заедно със Спас Гърневски и забравили какви са били да громят комунистите.
2
10
 
10
 
! Отговори
А от кога трябваше преди 3 години
ОТТЕЧЕ У КАНАЛА ...да бега при боса си Тиквуц за сребърници!!!!
1
6
 
8
 
! Отговори
Студент юра бъд. про преди 3 години
Стреснах се! Сбърках го с кмета на Карлово, д-р Емил Кабаиванов! Но Карловеца е в някаква друга партия (остатъка от СДС. или нещо подобно) а освен това той е с единият крак в звтвора.Червените са назор и такива като Кабаиванов не им трябва.