Първан Симеонов за вота: Скърцането със зъби срещу ГЕРБ се засили

Трифонов има млада подкрепа, при Манолова ще видим ефекта от "Отровното трио"
13 яну 2021 12:39, Анисия Иванова
122

Невъзможните коалиции - кой ще управлява след изборите у нас?

По традиция тези, които загубят, казват, че изборите не са честни. Нищо отново няма да се случи, просто ГЕРБ останаха много дълго време на власт и скърцането със зъби срещу тях се засили. БСП, партията на Слави Трифонов и "Демократична България" вероятно ще кажат "изборите не бяха честни". Това заяви политологът и изпълнителен директор на "Галъп" Първан Симеонов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

"Сега живеем в трудна ситуация и след изборите може да е още по-трудна, особено когато няма коалиции", посочи той.

По думите му консултациите, които президентът Румен Радев провежда за изборите, няма да променят неговия имидж.

"В България едва ли има повече от 5,5 млн. души, от които 3,5 млн. ще гласуват, което е добро ново за Европа", смята политологът и добави, че интересът към изборите у нас се проявява, "когато дойде някой нов месия".

"Трифонов има млада подкрепа, ще видим какво ще направи, ще видим каква ще е кампанията му. При Манолова ще видим ефекта от "Отровното трио", при ВМРО - от Северна Македония, останалите ще видим дали биха се коалирали", коментира Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него за момента най-големият въпрос е как ще се управлява след изборите и отговорът е "няма да е лесно".

"След 2020 година нямаме право да се изненадваме от нищо. Тези ваксини ни бяха представени като светлината в тунела, но излиза някой и казва, че не е ясно кога ще се ваксинираме, обаче трябва да си стоим вкъщи. Дано това да не остане така до изборите, защото е ясно, че това е удобно за властта. Използвам повода да кажа да се спазват мерките", каза още политологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
14
 
9
 
! Отговори
До калеко преди 3 години
Каква базова грамотност за *** да се изисква ?Ами той примитива Борисов, който се изживява като премиер е полуграмотен както и цялата Герберска клика.А това недоразумение Калеко Алеко си е обикновен платен Герберски драскач.Утре като спечели друга партия ще подкрепя нея, винаги е имало такива дребни прадажни душици като Калеко Алеко!
36
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32Ти да не си завършил Българска филология? Взимай си парите от Радев и бягай с него на село, че трябва да се копае
35
2
 
10
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До AZ22С крясъци не става бе,тропчо!
34
15
 
12
 
! Отговори
AZ22 преди 3 години
Избори до дупка! Мутри вън!
33
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без съмнение ГЕРБ ще са пак първа сила и това го знаят всички.Въпросът е останалите как ще се разпределят.Затова са изборите за да се реши освен ГЕРБ кои други ще са в парламента.
32
10
 
16
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
На тези избори ще има много изненадани. Особено от котилото на БСП - Да България, Мая Манолова и Слави Трифонов. А най-изненадан ще остане президента на републиката.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков одобрява това.
30
13
 
21
 
! Отговори
Боко бил пътник!? преди 3 години
Я посочете алтернативата,пък тогава пак ще говорим кой е пътник и кой не чак толкова!Кауни!
29
25
 
13
 
! Отговори
До калекото преди 3 години
Не се ли изискваше базова грамотност за да си ***?Гербавите съвсем са го подкарали през просото.Имаш грешки, характерни за третокласник в изказването си.
28
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този, се опитва да внуши, че гербавите ще спечелят.
27
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами допуснахте години наред да се формира едно поколение гербаджии,които си мислят,че това е нормалното,така трябва да бъде и така е правилно.Сега как ще ги отучите незнам?!Това с избори и по мирен начин е невъзможно да се изкорени вече!
26
1
 
10
 
! Отговори
Vip преди 3 години
Тези избори ще са така непредказуеми както и пандемията.. Току виж някой сигурен играч остане зад борда защото примерно избирателите им не са излезли да гласуват...
25
14
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Провеждането на парламентарни избори не е като окупирването на Орлов мост от шепа клошари и катунари почрепени с бира Ариана ... нито е като късометражен филм прожектиран на фасадата на МС от Отровното трио ... Тия чиито речник се изчерпва с две думи "Мафия" и "Мутри вън" нямат капацитета да провеждат парламентарни избори, а и трябва заначително да обогатят речниковият си запас, защото управлението на държавата не е бутафорен спектакъл ликосан с пъдпъдъчи яйца и свински ушички ... !!!
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета изказването на Първанчо, и целуването на *** на ГЕРБ се е засилило.
23
11
 
9
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До гражданин: Един и същ номер два пъти не минава. На гърба на протести на младите и красивите срещу Орешарски и със задкулисни договорки с ДПС Бойко успя да се върне пак в Министерския съвет. Този път май няма да желаещи да го спасяват. И никой няма да иска да се коалира с него. Времето му изтича.
22
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкият Първан...Да работиш почиствач с език за една проста и нагла мутра е ужасно!
21
2
 
6
 
! Отговори
''нямало д преди 3 години
Глупоти , в Бг вече нормално е да има крадене , корупция , неграмотни държавни институции , да няма здравеопазване , вече всеки 1-ви , а не всеки 2-ри , да е неграмотен , няма да има пак отново на КОЙ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ ..., И ОЩЕ КУП ''НОРМАЛНОСТИ'' ..Е , ТРУДНО ЛИ Е ?
20
9
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Боко да посмали малко егото, че заради неговото самочувствие и увереност, че каквото той посочи, народа ще го избере, сега имаме един Фигурант за Президент, човек на мафиота Череп със съветници мутри от всякакви групировки.
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как няма да се засили - БСП вече са изкрейзили за власт.ЕС почна да ни отпуска и повече субсидии и не мога да дложат ръка на кокъла.. А те са свикнали да разполаат.Всичките тя компромати, всичските тия ьяйца и развалена риба и юмруци - всичко това за какво беше да свалят легитимно правителство и да се намърдат те.А колко диобре ще ни управляват - помним и Луканов, и Виденов и Станишев.
18
6
 
12
 
! Отговори
man преди 3 години
До сега БСП не са довършвали мандат, пък да видим. Народа ***, вярва им.