Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, посочи той
19 яну 2021 18:43, Красимир Ангелов
190
Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото", написа шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Facebook, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", допълва той.

 

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 19 януари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно е, че Трифонов е пял на мутрите а младини, друго е, че Бойко е правил далеч по-лоши неща за тях...
103
1
 
0
 
! Отговори
104 преди 3 години
До МяуЕм аз казвам чи даа пара уа!
102
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПРОДЪЛЖЕНИЕС идването на власт на герберите начело с ББ и ЦЦ,започнаха масовите убийства на хора в България,цецомобилите,следенето,подслушването,облъчването на хора, вкарването на неудобни хора в лудниците или обявяването им за луди,мачкането на всякакъв бизнес и рекет чрез службите,брутално крадене от държавата,хората,а Слави е още-зле и от ББ и герберите,правете си сметката!По-добре си изберете БСП,АБВ,засега не виждам по-добро.
101
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 115Да си диктатор, не означава да си тиранин. Но властта на Живков бе еднолично. И не съм малък а сополи са децата ти и им пожелавам, да не доживеят до другия месец ;)
100
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 99 . Живков " диктатор"? Абе сополе малък.Др Живков нито веднъж Не се показа по тв и не Нарече никой Поименно и никой Не Обиди както мутрата д-р Борисов го прави! Та нито Живков ме управляваше по телевизора Нито Мутрата! Но е факт че управлява чрез телевизора наивните 34% ако има и толкова свои избиратели!Аз не съм гласувал до сега з тая мутра! Но за Живков гласувах на времето! Промяната настъпва и е Неизбежна българино! Гласувай! Така ще претопиш ГЕРБ!
99
5
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
До 104Увеличението на неговите хора не е15%, а цели 2 пъти по 15% и това прави цели 30 %, на 2000лв мин., това са 600 лв повече месечно.
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голем сеир ще е следващия парламент!Ще има караници,селски подли номера,като например да си мятат в селските *** мая,да си мажат тоалетните хартии с люти чушки и други селски хитринки!А и Боката,като почне да им играе : Немци в тил,на всичките свят ще им се завиие и направо,ще им доде да се обесат!
97
3
 
3
 
! Отговори
99 преди 3 години
Виждам, че дежурният тролей не закъсня и нанесе "поразяващ удър".
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоДа, а като се чу, че ще му палят сараите преди години, се изсипа половината полиция на България.
95
1
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Един украинец казал,а другите какво са казали???
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МарЕшки!"Мутра или чалгарин,не е ли едно и също!"Не, не е. Единия се напива и псува яко, а другия се напива и убива хора. Може би, за теб няма разлика.
93
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен..е,нема чак такава разлика!..Поне за сега,докато Славейко не се набута в НС...Помниш ли как започна "Сегашния"?..-СЪС СЪЩИТЕ ГРЪМКИ ЗАКАНИ към "Статуквото на Тройната лямя"....Продъни Небесата със "ЗАКАНИ" как бил щял да "вкара Доган в затвора",как бил щял да тушира "ширещата се корупция на "Батко и братко",как бил щял....И какво направи като седна на трона?..НИЩО!!!Помниш ли?Е,С ЕДНИ И СЪЩИ НОМЕРА ви излизат вече толкова много МОШЕНИЦИ,защо не си извадихте поука?
92
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аха"получиха по 10-15 % увеличение но пенсионерите само по 50 лв и то да март"С оглед на това, че повечето пенсионери са със 450 лева пенсии, кажи речи и те взеха по-толкова..
91
4
 
4
 
! Отговори
.I. преди 3 години
А бе злодеят Румбурак на чия страна е: на чалгаря или на краварката в левия ъгъл?
90
1
 
10
 
! Отговори
МарЕшки! преди 3 години
Квоще му се моли Корнелия!Мутра или чалгарин,не е ли едно и също!От 7/ 8 кинти не влизат,ама с партийната субсидия и разни други учиндолско-политически далаверки,ще закърпи положението!
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"сам призна че е СКРЪНДЗА по даване на пари.Т"Да бре! А ти, голямата благотворителнсот, си раздал колко точно? Защото онзи е дал много, ама много повече, отколкото си изкарал през този и предния живот.
88
5
 
4
 
! Отговори
аха преди 3 години
До 97Анонименскръндза е боко да раздава народни пари но само на народа ...за неговите хора спирка няма .....полицаи,учители администрация за нищоправенето си получиха по 10-15 % увеличение но пенсионерите само по 50 лв и то да март !! а боко не върши само простотии но КРЕДЕ ЯКО !! ми то шведите имат по 10 внука и все в България но няма да ги направя министър председател
87
2
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Така си осигуряват не комфорт, а са ни превърнали в дълготрайни роби да им пълним офшорките
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До VПовечето европейци, някой работещи или имашщи участие в компании, които надхвърлят бюджета на цяла Украйна за година, ще се озорят да ти покажат къде е Киев на картата, ако не го пише с големи букви, но нека заблудените си останат така...
85
5
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Ако става въпрос бананите и всичко в магазините е с много по голяма надценка от когато и да е било, защото Бойко и Лиши, не спират да крадат българите