Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, посочи той
19 яну 2021 18:43, Красимир Ангелов
190
Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото", написа шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Facebook, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", допълва той.

 

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 19 януари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
3
 
! Отговори
V преди 3 години
До НИКОЙНа един украинец му викам в разговор .Бруксел наща европейска столица .А той като ми се изсмя .,,Столица на Европа е Киев ,а не Брюксел,, :)))) Само забрай да каже ,,Слава Украине,, Ето такова самочувствие имат някой народи ,а бай *** вечно надупен ;) и роб на силния на деня
83
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сегашният минисътр е бил охрана на Бай Тошо - тоталитарен лидер, баш диктатор. Но това не е толкова проблем. Там не е имал избор. Проблем е било, на кой е бил СЛЕД това. И не, не говоря за онзи гологлавия от Мадрид, а предходният му работодател.
82
6
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Какво значи алчен, когато работиш за парите си денонощно?
81
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАЩО ДЪРТ ЕРГЕНИН НА 53 ГОДИНИ Е НАРИЧАН СЛАВИ??Той да не е детенце в детската градинка,ТОВА Е СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ,бездетен и несемеен,рожба на мутрите,владеещ свиренето на цигулка но неможещ да пее,>шоумен>по поръчка и незнаещ чужди езици!Борисов поне има внуци И ТО В БЪЛГАРИЯ,има опит като управленец и е инженер по противопожарна техника!Което не му преЧи да върши глупости относно пандемията и финансовата политика,сам призна че е СКРЪНДЗА по даване на пари.Това му е грешката,но пък ОФ-то Е УЖАС
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Той и Бареков голям го вадеше! А все пак беше журналист!"На Баракев никой никога не му даде, че ще е трета политическа сила в странта. И освен това, Бареков беше ... само Бареков. Цялата стратегия на "Трифонов" е, че няма много "Трифонов" в нея.
79
0
 
13
 
! Отговори
Нинова към Слави преди 3 години
Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...А бе я ЪРььь у лево бреКАТИЛ !!!!Ти ще ми кажеш кой ще кара влака...ПлешивМУХЛьо!
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 79Бедна ти е фантазията, кои са. Това, което ти виждаш, не е това, което е.
77
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоЗа разлика от сегашият, който цял живот върти далавери и мафия?
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RealistТрябва да уважаваш хората, достойни за уважение. ОСтаналото е сметкаджийство и малодушие.
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До я посочи"но учителските заплати растат"И знаеш ли защо? Защо учителите под 35 годишна възраст са едва 10% от всички учители. Знаеш ли колко народ просто напусна, започна друга работа или емигрира в чужбина? Вече не могат да запълнят и на 1/3 някой курсове в университета. Аз не съм изненадан, че положението е толкова зле с учениците. Аз съм изненадан, че не е ОЩЕ по-зле.
74
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този дърт педерр е гербаджия и ще направи коалиция само с Бойко Борисов и Доган.Коалиция '50 на 50" най-сетне може да се направи. Нежеланието беше от ГЕРБ, но сега ще кандисат на дъртия педерр от Плевен.
73
9
 
2
 
! Отговори
V преди 3 години
Според мен в парламента ще влязат 5 или 6 партии заради по слаби резултати на герб и бсп (които според мен са бита карта и не знам що някой гласува за тях въобще след като се видя вече че не стават) Това означава че и дпс ще имат много проценти. При това положение не може да се сформира правителство и ще има нови избори .Надявам се втория път да не се гласува за герб ,бсп и дпс които са доказано некадърни ;) След това ко ще стане не мога да преценя .Така или иначе герб ще бъдат наказани.
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КАКВА Е СХЕМАТАКато си такъв велик конспиратор, да си се замислял, че снесената от "някъде" конспирация която и 8 годишните са чували, може би е лъжа? И че ХИЧ не знаеш, за ко иде реч?
71
5
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Забравих и фалшивото СДС Герб
70
7
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Слави е огорчен от Нинова, но ако се хванеш да бъдеш подложка на Герб като Яне Янев, Марешки, т.р.о.й.н.и.т.е патриоти и Бареков заради паричките от Борисов, твойте многобройни фенове няма да ти простят
69
7
 
2
 
! Отговори
я посочи преди 3 години
До 81Анонименекспертите на боко и изреди всеки какво ПОЛЕЗНО е направил !! образованието-разбито ,учениците все по неграмотни но учителските заплати растат, здравеопазването разграбено и хората *** по стълбите но всяка година наливат по 500 млн повече от предната. на вътрешните работи-престъпността си се шири и шведите също, икономиката...ами имаме фабрики за кабели, енергетиката ...правосъдието...да продължавам ли ?
68
0
 
7
 
! Отговори
Realist преди 3 години
Всеки си решава ... НО когато се изкачваш по стълбата нагоре трябва да уважаваш срещнатите хора ,защото ще се видиш със същите и при слизането си по стълбата.
67
2
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До браво на славиох,Боже!...Ама какви "листи" ще "реди" същество,ЦЯЛ ЖИВОТ правило чалгаджийски "шоута"?!..-Тоя е с ДЕФОРМИРАНО "мислене"!..-Мозъка му разбира САМО от чалга шоута!..не ставайте смешни,не се излагайте!..На всичко отгоре е болен,стар и невероятно ДЕПРЕСИРАН!Славейко НЕ СТАВА ЗА НИЩО друго,освен да ПОДСКАЧА по нечия сввврка!..да си гледа старините и да не се напъва много!..Ще е ПОЛЕЗНО за него.
66
13
 
7
 
! Отговори
7/8 преди 3 години
ГЕРБ кръв пикаят, че Слави идва!!Палячовци Герберски, бягайте, че Слави идва с метлата!!
65
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мааааа мнооооогу Бойкофил много нещо бре?! Слави такъв онакъв.А Борчето бивше мутра " убавац" и Чист като сълза? Аре бре!! Тия които помним д-р Борисов още когато си пиеше шампанското с мутрите и Божков! Па после ПАЗАЧ на д-р Живков и Симеон Мадридският крадец ?И днес 31 г най големият " демократ"?! Разбирам младите българи поради кратък житейски опит и НЕ помнене фактите .Тия които помним ние наборите на Мутрата! Този човек е Нито морално Нито Хигиенично да е начело на държавата ни!!