Радев: Борисов не се трогна от хилядите протестиращи

Президентът отговори на коментара на премиера
Обновена: 23 яну 2021 16:55 | 23 яну 2021 13:21, Петя Славова
647
Радев: Борисов не се трогна от хилядите протестиращи
Снимка: БГНЕС

След като по-рано, по време на традиционната си съботна инспекция из страната премиерът Бойко Борисов призова президентът Румен Радев да коментира ареста на Алексей Навални, отговорът от страна на държавния глава не закъсня. Ето и какво се посочва в позицията на президента:

"Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани.

Още по темата

Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова "освобождава" други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов", допълва държавният глава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


647
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
498
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
537 Този случаен човечец тук, не е президент на всички българи, а разделител на нацията. Затова, че оглави погрома над сградата на парламента и пренебрегна болшинството избиратели, че предаде секретна информация на Русия, заслужава импийчмънт. Повеждайки метежа срещу законната власт, Радев изостави пълното с мутри президентство и наруши конституцията. Сега се държи, като популист и не отговаря по същество, избягвайки отговор на въпроса за случая Начални. С това Радев се дистанцира от ЕС.
497
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
540 Комунистически, вдигнат юмрук, с който льотчикът Радев поведе метежа и щурма срещу законноизбраното правителство, и сградата на парламента, рикушира в беззъбата уста на столетницата и я катурна, още преди изборите.Борисов има толкова награди от службите всички развити демокрации, колкото льотчик Радев никога в живота си, няма да види. За европейските лидери Борисов е ефективен лидер, а при управлението на социалистите се спират есфондовете и България потъва в изолация.
496
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя какъв подмолен *** еее, направо нямам думи.
495
5
 
15
 
! Отговори
освободен от свобода преди 3 години
До ЗозоСамо за турски вилает сме! Ще плачим за турски парцали! Московеца ни презароби! Превърнаха ни в крепостници по руски образ и подобие!
494
0
 
3
 
! Отговори
Браво Димо! преди 3 години
...
493
29
 
10
 
! Отговори
Чудя де, преди 3 години
защо умен човек като Радев, слиза на нивото на един интелектуален инвалид, какъвто е мутрата Боко? Та мутрата си е п ростак, той друго не може да прави, но защо Радев му се връзва на п ростотиите, това не е ясно!? Ако Славуца влезе в парламента ще е като мутрата Боко и като дебелата Пеевски. Таман ще си паснат - дългуча, дебелака и п ростака!?
492
6
 
2
 
! Отговори
примерът заразява преди 3 години
Кой ще е следващият български навални?
491
2
 
2
 
! Отговори
атовете се ритат.... преди 3 години
...а кой страда?
490
27
 
10
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
аз също бих желал да чуя позицията на Президента по въпроса с Навални, но много ясно си давам сметка, че е абсолютно прав в обръщението си към Борисов, чийто аршин очевидно не мери еднакво :) Вижда какво се случва в чужбина, а се прави на откачен и широко си затваря очите за това какво се случва в страната. ***, колкото и да хейтите - Президента е прав!
489
10
 
1
 
! Отговори
А преди 3 години
До Анонимен не вземам наркотици а ти виж вие мутрите какви ги правите
488
25
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
РУМЕН РАДЕВ най добрия ПРЕЗИДЕНТ
487
28
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОЙКО БОРИСОВ е двуличен студен студенокръвен егоист нагъл мутра помните ли какво беше казал приживе ИВАН СЛАВКОВ батето за БОЙКО мина колко мина мафията премахна батето мафията самоубива жертвите си или ги убива герб са мутри а БОЙКО е бивш сикаджия а бивша мутра няма мутра кръв повръща пари не връща
486
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е,че на дебелото,поцинковано кречетало му остават 60дена.
485
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта се гърчи в агония като настъпана пепелянка! След много съскане и опити да ухапе, стана ясно че зъбите му са счупени, а отровата слаба. Избръскаха го по кухата глава и го чакат да спре да мърда, преди да го хвърлят в контейнера.
484
7
 
26
 
! Отговори
Балалайка наДондуков преди 3 години
Разединителя-заразител отговаря типично по комунистически на въпроса - "Ти защо имаш руски вибpaтoap в Г3?"Отговорът му е - "Защото имам психическа зависимост! Първата любов ръжда не хваща, а тя ме е обладала и напълнила отвсякъде - от детската градина, през военното училище, та до сегашния ми антураж от кремълски агенти. ! Както видяхте, жената и децата си предадох, но Русия и руските интереси - никога!"
483
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И все пак какво мисли Радев за руските събития в момента? Не питам, за да спасявам нечия демокрация. Или защото си мисля за хиляди протестиращи. Искам да разбера в кой век и в кой строй живее Радев.
482
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е този Радев, че всеза него пишете.
481
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 04.04. Тиквата заминава в затвора!Заедно с другите членове на ОПГ Гроб.
480
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е готин Радев, кефи ме как финно дрънка на Боко тиквата, а тя кънти на празно.
479
22
 
10
 
! Отговори
Димо преди 3 години
Направо го нокаутира в зъбите като Джошуа Кобрата, да би си в джипа мълчало, не би интелигентен отговор видяло!p.s. и защо аджеба, такъв радетел за човешките права предаде/екстрадира турски интелектуалци и опозиционери на Ердоган!