Посолството на Русия у нас в спор с посолството на САЩ

Повод са думи за волята на БГ властите да се справят с корупцията
30 яну 2021 14:23, Елка Василева
66
Посолството на Русия у нас в спор с посолството на САЩ
Снимка: Посолството на Русия в София

Посолството на Русия в България реагира на изказване на юридическия съветник на посолството на САЩ у нас Джесика Ким за липсата на политическата воля на българските власти да се справят с корупцията в страната.

В профила си във Facebook дипломатическата мисия на Москва в София написа, че: „коректността и уместността на острите бележки във връзка с чувствителни за българското общество въпроси, особено в навечерието на парламентарните избори, предизвиква големи съмнения“.

Още по темата

От руското посолство допълват, че въпросът за корупцията по високите етажи на властта все още съществува дори в най-демократичните страни по света.

„Няма да си спомняме, например, за някои сюжети от „украинското досие“ на действащото ръководство на САЩ. Мирише на лицемерие, нали така?“, завършва публикацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
я и двете посолства да се закрият
41
5
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Е, че наш Б.о.к.о защо се НАТИКА там. Само , че не успя и той да си направи КОНСТИТУЦИЯ като Путин. Но и фалшифицирането на изборите
40
4
 
9
 
! Отговори
Дайте реалистично преди 3 години
Нека гледаме нашите интереси ! В случая американците се опитват да влияят върху нашите избори - това е ясно (лошо, бай Дрън, лошо).. ! А защо руснаците са против - за това също е ясно, че не го правят заради нас, но все пак е в наша полза ! България - на българите, не се поддавайте на манипулации !!
39
4
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Иначе казано доверието на запада е оттеглено от управляващите ни айй.дуци,и е време за смяна на играчите.А Русия не иска да стои и да гледа отстрани.
38
0
 
10
 
! Отговори
ЕТО ПАК ГЛУПОСТИ преди 3 години
АМИ , КАТО ГОВОРИТЕ ЗА "КОРУПЦИЯ"....ДАЙТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!НАПРИМЕР: ИМА КУП ДОКУМЕНТИ , КАК Е ПРИВАТИЗИРАН "ТЕХНОИМПЕКС"..СЪС АНЕКСИ И ПОДТЕКСТОВЕ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ОСНОВНАТА МУ ЦЕНА ....АМА , ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ И НЕ СЕ КОМЕНТИРА.А , ТОВА ВСЪЩНОСТ КАКВО Е .....АКО НЕ Е "КОРУПЦИЯ"??!!
37
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Той вижда своя край и се чуди как да възпрепятства настъпващия нов живот! Има една българска приказка:*Върти се като г'а'н'о'с'ар!!Но всички са наясно с него.
36
6
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Борисов е out!!!
35
6
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Но иначе обсъждането от страна на американците, и то точно преди изборите, не ти прави впечатление ?! Що за лицемерно двуличие ! Всеки разумен човек ще се сети, че тази американска ПСИХОЛОГИЧЕСКА ОФАНЗИВА е само заради РСМ, на която се ангажираха да помогнат единствено заради гео-стратегическите си интереси ! А руснаците пък бранят своите, които в такъв случай ще бъдат застрашени, така че в случая предпочитат да застанат на наша страна !
34
6
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Руските калинки в съдебната ни система вън!! Освободете Н'а'в'а'лн'и, терористи и фалшификатори!!
33
4
 
8
 
! Отговори
стоян преди 3 години
Не ни интересува ни Америка,ни Русия.Българите искаме справедливост.Корумпирани мутри като Борисов да отидат в затвора.30 години да няма осъден нито един политик,олигарх или магистрат..........това ако не е корумпирана държава не знам какво е.
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 27"Защо никой от Запада не говори за Индия?"Говорят, но ти си неграмотен.То на Запад ако има някъде корупция и на Запад и за нея се говори, но русофилите нали са дресирани, че при червените общества не може и дума да става за самокритика, и си мислят, че и на Запад е така.
31
8
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Каквото ни да говорите от руското посолство, вашата тиква е пътник!!!Само едни фалшифицирани избори могат да го оставят на власт. Освободете Начални!!!
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мълчи и дава откуп на САЩ - АЕЦ Белене. АЕЦ Белене се дава на Уестингхаус. Те нямат реактор и са фалирали, но имат подкрепата на армията на САЩ.
29
7
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
САЩ крепят и пазят своета хунта дълги години, те имат опит в това по целият свят.
28
7
 
5
 
! Отговори
САЩ са преди 3 години
С терористи и агресори не се спори...
27
10
 
12
 
! Отговори
ААА преди 3 години
Фактът, че САЩ критикуват корупцията в България, Борисов мълчи гузно, а отговаря от негово име Москва, е най-яркото от всички досегашни доказателства за истинската картина на Борисовата обвързаност с Кремъл.
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Индия има ли корупция, бедност?Защо никой от Запада не говори за Индия?Защо само за Китай и Русия?Индийците не са ли хора, не искат ли по-добър живот, повече свобода и да не ги бият с тояги на улицата полицаите?
25
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ех. Македонийоооо,.. земльо американска !
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има една МНОГО добра новина от тази ситуация: руснаците вече дори не се крият, че възнамеряват със всички средства да се опитат да си наложат диктатурата и в България, включително и с безогледни намеси във вътрешните си работи!
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв режим управлява в Запада? Какво се крие зад празната дума "демокрация"?Западокрация - управление на Западна Европа и САЩ на целия свят.