Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически

Рещението му да стане част от АБВ било човешко, не политическо
4 фев 2021 18:23, Нели Христова
159
Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически
Снимка: БГНЕС

"Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не съм ангажиран с нищо. Мисля, че изборът ми е правилен и бих посъветвал много хора да ме последват. В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин".

Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров пред bTV по повод новината, че влиза в листите на АБВ. "Не ми е била целта да вбия клин между Петков и Първанов", обясни той.

"Страните, в които мерките са най-големи, заболеваемостта е по-висока, там се появяват нови щамове. Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много хора ме питат дали да се ваксинират и аз им казвам - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по правилата", допълни доцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 59Да, ощите ни съболезнования за 20-те аномалии.
64
2
 
19
 
! Отговори
Питър преди 3 години
След като преболедувах мога смело да заявя, че този вирус не е естествен. Ако беше, дори да е непознат, тялото щеше да се справи с него по стандартния начин. Дори в началото нобелисът и откривател на СПИН Люк Монтание каза, че вирусът е фабрикуван. Тази информация беше покрита, за да не настава паника, но определено страните, които реагираха бързо сега имат най-малко проблеми, а другите се пънат. Въпросът е дали китайците наистина са го изтървали, или са им го подхвърлили. Аз мисля, че е второто
63
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само знам, че баба ми така и не разбра за пандемията шото на месеца я се подаде един път, я не ...Ама аз останах минус 30-40 000 лева, защото бизнеса спадна и спряха бонусите на работа. Мерси на всички! Не можах нито къща да си купя, нито да се преместя от квартирата си! Цяла загубена година. Перфектния старт в живота ...
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек е доказателство, че бг кандидата за депутат трябва да е инат,*** и речовит!А после се сърдим на избирателите..
61
2
 
13
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
А собствината му майка е на 90. Но И НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ УМИРАТ САМО ХОРА ОКОЛО 75. ТОВА Е ЛЪЖА.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До муспиМоже би ако беше поне малко повече като лошите евреи, щеше да си по-добре, м? Или не - седи си *** и загубен, бачкай само за себе си, нямай си общност, не си цени семейството, освен ако не е за пийни и ядни ...
59
16
 
15
 
! Отговори
999 преди 3 години
ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ Е ПРИМЕР ЗА ЛИПСА НА МЕДИЦИНСКА И ЧОВЕШКА ЛОГИКА У МАНГЪРОВ. АКО ИМАШЕ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО - ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН. НО НЕ БИ!!!
58
2
 
8
 
! Отговори
Това защо го няма ту преди 3 години
За мен е неясно защо по цял свят се действа по такъв неадекватен начин. Хората, които са починали в нашата страна, са средно на 75 години. У нас средната смъртност е на 74 години. Какво очакват хората да им се случи, ако са на толкова? Никой не е безсмъртен", заяви съвсем сериозно по bTV доцентът, който на 31 януари навърши 65 години
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Пом си рекал ...
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До М За какъв плешояд говориш, простако! Ти дори възпитание нямаш. Изобщо осъзнаваш ли колко си *** или си казваш, *** съм,та ми е лесно.
55
4
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 3 години
Пример за какво ?! За начален стадий на старчески безумие и деменция ли?! Съчувствам на хората с ментални проблеми, но мястото им е в клиника за ментално здраве, не в политиката. На хората им писна от безумни политици.
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанка Ризова кани Мънгъров през ден в студиото, аман и от него и от нея
53
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Що се отнася до евреите - те нямат нищо общо с Геноцида. Съмнения по този въпрос се приравняват с Отричане на холокоста! Гарантират Парите и Медиите - все ееврейска собственост.
52
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като видят Мангъров, щабните *** получават клавиатурна диария.
51
7
 
8
 
! Отговори
Елита във ВМА преди 3 години
Целия елит от БСП и президентството, артисти, фолк звезди, писатели, журналисти включително и Гошо *** от Боец се лекуваха във ВМА, всички ходят там, никой не иска да ходи при великия мънгъров, що така?
50
12
 
14
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До С маскаЗа сравнение главният научен съветник на британското правителство Крис Уити анонимно е работил в ковид реанимация по Коледа и не е бил барабана като доцент Мангърко.. Това се разбра едва сега, след като някакъв трошляк публикувал видео как го напада и обижда пред болницата, докато докторът е бил в почивка.... Ето ви една разлика между истиския специалист и измислените БГ доцентчета
49
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърТакива като теб и Бау сте като зараза.Заразата стадно мислене и сляпо подчинение....И точно това използват онези,които управляват,и не само тук за да вкарат хората в "правилното" мислене.....Дръжте се за такива капацитети като мутафчийски,ангелов и прочие....
48
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доцент Мангъров - Премиер!
47
12
 
14
 
! Отговори
М преди 3 години
По думите на Плешояда, във ВМА виждат по-малко от 13 болни от ковид седмично. Това е по-малко и от Сливенската болница. Не са се преработили във ВМА. Всяка друга болница в София приема повече ковид болни.
46
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лабораторията в Ухан работи на пълни обороти, за да пусне нов щам от Коронавируса. Щели да го кръстят Бил Гейтс