Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически

Рещението му да стане част от АБВ било човешко, не политическо
4 фев 2021 18:23, Нели Христова
159
Доц. Мангъров: Тази неясната сила кара цели държави да се самоубиват икономически
Снимка: БГНЕС

"Ако исках да оглавя листа, щях да бъда в друга партия. Моето решение да бъда в АБВ не е политическо, а човешко. Това е партия, която се обърна към мен, довери ми се, защото споделя моето виждане за нещата. И на практика тя ми дава пълна свобода. Не съм ангажиран с нищо. Мисля, че изборът ми е правилен и бих посъветвал много хора да ме последват. В момента разделението не трябва да бъде леви-десни, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин".

Това каза инфекционистът доц. Атанас Мангъров пред bTV по повод новината, че влиза в листите на АБВ. "Не ми е била целта да вбия клин между Петков и Първанов", обясни той.

"Страните, в които мерките са най-големи, заболеваемостта е по-висока, там се появяват нови щамове. Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много хора ме питат дали да се ваксинират и аз им казвам - все едно ми задавате въпрос дали да се ожените. Проблемът пред тези ваксини е, че те не са изпитани по правилата", допълни доцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Факт е Абсолзтно си прав- доц.Мангъров, проф.Чорбанов, Тошко Йорданов от телевизията на Слави водят една доста пошла пропаганда,като казват половинчати истини,само частта ,която устройва тезата им. Разбира се, простите това им трябва,те не разсъждават самостоятелно,а само подкрепят на симпатии.
24
9
 
23
 
! Отговори
М преди 3 години
До Питър"Доцент Мангърко" лекува болни от ковид и то доста успешно. Човекът не ще да прави проучвания и да пише статии. Просто си вурши работата.А Плешоядът и Здравната мисирка Ангелов защо не правят проучвания, а сано копират провалите на фалшиви международни авторитети и дискредитирани организации като СЗО.
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То това е целта , после ще ни изкупят за жълти стотинки . Заплати и пенсии няма се дигат щото видиш ли " Криза е "
22
24
 
11
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Ако сравним нивото на доцент Мангърко с произволен западен специалист от неговия ранг, може да се окаже, че Доцент Мангърко не е никакъв "доцент", а един чист и *** фелдшер. Общо-взето на такъв го докарва
21
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя омръзна на всички със една антиковид пропаганда си прави някакви планове. Навремето едни хора без никакви качества със един антикомунизъм подлъгаха хората да си разрушат държавата.
20
19
 
8
 
! Отговори
Коцев преди 3 години
Я па тоя ! Всичката Мара втасала,само предникът си не вчесала,та и тоя пишман доктор така...Хайде,холан ! Само той липсва в политическото птостранство ?! Аман от зализани физиономии!
19
18
 
8
 
! Отговори
Факт е преди 3 години
...че никой там не спазва мерките. ЗА РАЗЛИКА ОТ КИТАЙ, КЪДЕТО ОВЛАДЯХА ЕПИДЕМИЯТА САМО С МАСКИ, ДОРИ БЕЗ НИКАКВА ВАКСИНА. Този Факт също влиза в противоречие с казаното от Мангъров. Не СЕ ВЛИЗА В ИСТОРИЯТА С ЧАСТИЧНО ВЕРНИ НЕЩА, МАНГЪРОВ.
18
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доц.Мангъров си признава в интервюто от тия дни,че е голям инат и го играе на инат, пък и политически амбиции.Пък пртостите го възхваляват. Списание Лансет пише точно обратното на тезите на доц.Мангъров - и за маските, и за смъртността от Ковид 19. доц.Мангъров манипулира със свое мнение,но не и с научни данни!
17
13
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До МАЙМУНСКИ ГРИПъАз ти говоря, че българите са най-бързо изчезващият народ на земята - сърдечно-съдови заболявания, рак и пр, ане за някакви корони.Според мен смъртността у нас е ниска, защото плътността на популацията е ниска. Досега минавахме метъра, но не мисля, че ще е вечно
16
9
 
9
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
До ПитърПърви по брой умрели в света са САЩ. Справка СЗО. Техните "светила" ли да слушаме? Това е по твоята логика
15
24
 
15
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Блъскачите на минуси, кажете ми, защо Доцент Мангърко не проведе едно научно изследване за корона вируса като е такъв разбирач, а резултатите си да публикува в някое авторитетно издание, като например "Ланцет"... Доцент Мангърко е просто амбулаторен специалист, който си няма идея от корона вирус, чете тук и там, а пише само във фейсбук, тъй като там няма рецензенти и разбиращи материята
14
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
доц.Мангъров вместо да се прави на единствения прав лекар в света и на репресиран едва ли не, да каже лекар ли е или икономист. За първи път чувам лекар да се грижи за икономиката,а не за спасяване на повече болни!
13
15
 
12
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
МАНГЪРОВ ПРАВИ ЕДНА ОСНОВНА НЕДОПУСТИМА ГРЕШКА.:" В ДЪРЖАВИТЕ, В КОИТО ИМА НАЙ - МНОГО ЗАТВАРЯНЕ ИМА НАЙ- ГОЛЯМ БРОЙ ИНФЕКТИРАНИ " - ТОВА Е ЛОГИЧЕСКИ ГРЕШНО РАЗСЪЖДЕНИЕ. НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ТЕЖКИ СА МЕРКИТЕ, А ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ!!!!! ПОЧТИ НИКОЙ ТАМ НЕ НОСИ ПРАВИЛНО МАСКИТЕ, НИТО ДОРИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА С МНОГО ХОРА. ФАКТ.
12
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това просто е честен човек и истински лекар.
11
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин"Точно и ясно! Ама за кво му беше да се оклепа с политиката, не ми става ясно
10
27
 
10
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Доцент Мангър, който знае повече от всеки друг в света за корона вируса. Доцент от държава, която е първа по смъртност и последна по раждаемост в света. Доцент Мангърко, който щеше да си скъса дипломата, ако вирусът не изчезне през лятото. Не само не си я скъса, ами продължава да ръси акъл и то по теми, от които нищо не разбира - като например икономическите
9
8
 
18
 
! Отговори
Закривай! преди 3 години
Всичко трябва да се закрие защото то поначало е фалирало!Като почнеш от обикновения човек, минеш през малък, среден и едър бизнес и стигнеш до държавите всичко живо е затънало в дългове! Абсолютно всичко е на кредит а на върха стои една клика робовладеци които смучат като вампири кръвта на народите.Капитализма се оказа същия провал като комунизма.
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров ще е сензацията на тия избори, затова "патриотите" се натискат на герп
7
12
 
23
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Ношт изпълнява заповедите на един шиптър от сзо.Това е, което не Ви се, казва по медиите. Мангъров, министър на здравеопазването!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре се ожени за македонка.